Dobro dosao!!!I skupljaj novac za nove satove!!!![]()
Dobro dosao!!!I skupljaj novac za nove satove!!!![]()
U prosveti se zezam i zarađujem pare;
'mesto užine deci ja kupujem cigare.
Ko popuši paklu u jednome danu
za nagradu sa mnom ide u kafanu:
alkohol da pije i žene da ganja,
džentlmen da bude i ne pravi sranja;
da ne pada na suze i lažna druga stanja-
šta kažete na moj sistem obrazovanja?
Sticajem okolnosti radim u prosveti(psiholog)...kažu da mi dobro ide. Kao što možda neko naslućuje-bavim se i pisanjem pesama. Ako se ovako nešto može pod to podvesti...Iz stiha vidite da volim kafane...za satove i žene neću da napominjem.
U martu ću 3 banke da naguram,pa dadoh sebi rok da do tada kupim pravi pravcati sat i da kompletiram kolekciju satova tri generacije. Volim sve što izgledom podseća na neka prošla vremena, a to ste mogli videti i po odabiru satova ali i po želji da sebi priuštim pravu pravcatu mašinicu za brijanje kakvu su koristili naši dedovi i pradedovi. Željami je da kupim Vespu ili Fiću kontraša...
Eto-toliko od mene za početak...
Pozdrav!
Dobrodošao Branko, lepo i originalno predstavljanje!![]()
evo ja da se pohvalim, a u poslednje vreme sam postao aktivan na forumu, elem, diplomirao sam na Ekonomskom fakultetu danas, e sada mogu sebi da priustim prvi sat![]()
Bravo, cestitam
Sad na miru mozes da izaberes sat![]()
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Cestitam!!!A sada dobar sat i novi zivot!!!
![]()
haha hvala Vam na cestitkama, sada iz statusa radno neaktivnog prelazim u status nezaposlenog, bitno je da nisam vise student
![]()
Milane čestitam.
A sada, puno sreće ti želim u potrazi za poslom.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Cestitke,Milane! Pa da zamenis mladjanoga ministra ekonomije...A sto se sata tice-ne bi bilo lose ugledati se na vladara nekada nam bratske zemlje ili na cika Silvia.
Hvala jos jednom, ma ne brinem se ja za posao, ne bi bilo lose takodje ni sto se tice satova ugledati se na neke sada vec bivse domace ministre
![]()
Bookmarks sajtovi