SeikoFan
Dobro nam ti došao!
Izabrao si jednu od najlepših ''petica''![]()
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Novopridošlim članovima želim prijatan boravak na forumu.
Izvinite na greskama sto su tri slike iste,svideo mi se ovaj sat u zelenoj boji
Pozdrav svima, ja volim satove i kupujem ih. U osnovnoj sam školi popravljao dedin Poljot, popravka je bila neuspešna i meni je i dan danas žao zbog toga, voleo bih da ga imam sada.
To je bilo oko 2000. godine i od tada se zanimam za satove, dok sam u gimnaziji kupovao hrvatske novine "Satovi i nakit" jer kod nas toga nije bilo, oni su bili tad napredniji od nas.
Tu se sećam intervjua Ćire Blaževića koji je rekao da je IWC degradirao, a da je Rolex postao marka za arape i amerikance.
Eto forum dugo pratim, satove volim i veoma se dugo njima bavim i sakupljam ih.
Dobro nam došao "Bubamaro"drago mi je što si konačno izašao iz ilegale...unapred se radujem fotkama tvojih satova
Hvala popovac76![]()
@Bubamara, Miki dobrodošao natrag
Poslano sa mog SLA-L22 koristeći Tapatalk
Evo deder i ja da bacim neku informaciju ovde, sad sam pogledao i par godina čitam i pratim ovaj forum. Dr stomatologije po profesiji. Čitam sve što mi padne pod ruku osim dnevne štampe. Relaksacija uz dobar film ili muziku ( jazz- rock) uglavnom. Na danasnji dan 46 godina a osećam se ko mladic. Sportovi : trenirao štošta, uglavnom se zadržao na uslovno adrenalin kim. Skijanje mi je pa sija. U slobodno vreme popravljam i kvarim skuter. Satove sam nekako zavoleo skupljajuci neke pokvarene ćaletove i poravkom istih dobio nešto što mi je priraslo srcu. Novi Sad
Pošto sam tek stigao, da se i ja upišem ovde
Nikola, imam 19 godina i dolazim iz Pančeva, a po zanimanju sam programer. Nemam neke posebne hobije, a od muzike slušam uglavnom metal. Pošto su mi se oduvek sviđali ručni satovi odlučio sam da kupim sebi svoj prvi sat - izbor je pao na Casio MTP-1374D-1AV. Jedva sam dočekao da im stigne model sa metalnom narukvicom, ali čekanje se isplatilo
![]()
Bookmarks sajtovi