Strana 2 od 2 PrvaPrva 12
Prikaz rezultata 11 do 15 od ukupno 15
Like Tree115Likes

tema: Po čemu se razlikujete od ostalih?

  1. #11
    Stariji član Avatar korisnika GIvan
    Član od
    11.11.2009.
    Lokacija
    Zemun, Srbija
    Poruke
    508
    Lajkovi
    2418
    Reputacioni uticaj
    17

    Određen forumom Re: Po čemu se razlikujete od ostalih?

    Pa ljudi, ja se uopste ne razlikujem od vas ostalih !
    vezba stvara majstora

  2. #12
    Stariji član Avatar korisnika Don_Krstic
    Član od
    17.7.2009.
    Poruke
    587
    Lajkovi
    522
    Reputacioni uticaj
    18

    Određen forumom Re: Po čemu se razlikujete od ostalih?

    Sport volim više da upražnjavam nego da gledam, aktivno treniram od svoje pete godine. Prvo karate, pa tekvondo i plivanje. Sada volim da vozim bajs, trčim, malo plivam, teretana ponekad... Aikido obožavam, ali više ga posmatram kao životnu filozofiju nego sport... Ne pušim, pijem povremeno sa društvom, ali sve u granicama normalnog... Poker igram dosta... Volim matematiku, posebno kombinatoriku... Obožavam sve tehničke naprave, automobile, motore, avione, oružije i naravno satove... Lenj, sujetan, uporan, večiti optimista, perfekcionista, ali samo u nekim meni važnim stvarima... Opterćujem se i najmanjim sitnicama, volim sve da analiziram, obožavam da maštam, volim da provodim vreme sam sa svojim mislima... Fudbal, tenis, ne pratim... Gledam samo Formulu 1 i Moto GP, ponekad neku košarkašku utakmicu... Od muzike stari dobri rock slušam najviše... Dire Straits (Mark Knopfler) mi je omiljena grupa... Nacionalista, ali ne nacista, tako da ne mrzim ostale nacije, nemam predrasuda prema drugim narodima, ali volim Srbiju, mrzim kada neko nešto loše priča o njoj... Volim pse, imam nemačkog ovčara Hektora...

  3. #13
    Član
    Član od
    3.3.2012.
    Poruke
    124
    Lajkovi
    98
    Reputacioni uticaj
    13

    Određen forumom Re: Po čemu se razlikujete od ostalih?

    evo da se javim i ja kao nov clan.ja se razlikujem od drugih po broju popusenih cigareta.ja sam zavisnik od cigareta,naime svaki dan kad ustanem zaricem se da od sutra ne pusim, ali posle par minuta sve po starom.drugo po cemu se razlikijem od vas je nepoznavanje rada na racunaru.naime ne znate vi kakav je to osecaj ocaja kada imam zelju da vam posaljem slike sa komentarom mog ljubimca tissot-a,ali zbog nepoznavanja rada na racunaru sam uskracen,i onda gledam Vas ostale kako ponosno saljete komentare i slike Vasih ljubimaca.moj drug bi mi to resio nego mu je telefon samo sa 2 megapiksela,pa bi slike bile lose tako da ne znam kako to da resim,a bas smo juce hteli da slokamo sat i da on posalje ali eto.imam 47 godina,bavio sam se rekreativno sportom,trcanje,bicikl,duge setnje,pa sam zbog toga zaradio artrozu kolena tako da sam sport batalio sto mi tesko pada.volim da setam kad mogu,visim na fejsu,i svaki dan sam na svetu satova.volim uredjenje prostora,putovanja,volim pse mada ih nemam-uslovi,volim da gledam tv,itd,itd,po tome sam slican sa nekima od Vas.a da volim i da setam po gradu,ulazim u radnje sa satovima i razgledam ih,a prodavci onda prokomentarisu,evo ga opet onaj pacijent.toliko za sad,gledacu nekako da se snadjem i postavim sliku mog ljubimca tissot-a.veliki pozdrav.

  4. #14
    Stariji član Avatar korisnika popovac 76
    Član od
    18.12.2008.
    Lokacija
    Paraćin
    Poruke
    581
    Lajkovi
    2740
    Reputacioni uticaj
    79

    Određen forumom Re: Po čemu se razlikujete od ostalih?

    Počeo sam ovo da pišem još pred uskrs ali je nevreme u mom kraju prekinulo moje izlaganje u ovoj temi i prekinulo internet veze sa svetom(što mi i nije naročito teško palo) do danas. Kao "pas pušten sa lanca" prejurio sam kroz postove na brzinu, odgovorio na pp i evo me opet ovde da pokušam da rekonstuišem moj odgovor.
    Pošto smo svi mi ovde posebni po tome što obožavamo satove to ovde i nije tema pa je dalje neću spominjati. Koliko vidim iz ostalih postova svako ima neku osobinu sa kojom se mogu identifikovati. Nekada sam se aktivno bavio sportom, ali sam se vrlo rano povredio i okačio kopačke o klin, sada sam aktivan u upravi mog lokalnog FK tako da su mi obe strane ovog sporta poznate i samo ću konstatovati da su naše sudije grobari ovog sporta (ah da Delija sam sa veeeeelikim D)
    Što se pak religije tiče poštujem je više kao tradiciju mog naroda, kao zaostavštinu predaka i kao nešto što donosi određena pravila ponašanja i neke moralne obzire kojih se vredi držati, ali ništa više od toga.
    Mnoooogo čitam i lagano stvaram konture romana istorisko-epske tematike vezane za moj kraj koji je istoriski veoma bogat ali široj javnosti nedovoljno poznat, što će se nadam se promeniti ako moje delo ugleda svetlost dana(uz ovaj tempo i moju zauzetost svime i svačim za jedno 50-tak godina prim.moje žene). I tako lagano dođoh do onog sto smatram mojom
    najznačajnijom osobinom a to je Lokalpatriotizam. Ja sam do ludila zaljubljen u svoj rodni kraj, u svako brdašce i potočić, u Crnicu, stari grad Petrus, okolne manastire, Sisevac i Grzu.... . Sedam godina studiranja u BGD samo je još više učvrstilo i "zacementiralo" moju ljubav. Nekada mi se ono čime se bavim (na zapadu bi reki podizanje potencijala lokalne zajednice) čini kao borba sa vetrnjačama, puna usr..ih političkih kompromisa, ubeđivanje ljudi da je opšte dugoročno dobro za sve boje od kratkoročnih zadovoljena njihovih ternutnih potreba.
    Da ne preteram i ne odem u of.........

  5. #15
    Moderator Avatar korisnika Neša
    Član od
    21.1.2011.
    Lokacija
    Novi Beograd
    Poruke
    6.328
    Lajkovi
    13230
    Blogovi
    9
    Reputacioni uticaj
    602

    Određen forumom Re: Po čemu se razlikujete od ostalih?

    Tema o SMS spam porukama sa KP me je podsetila na još jednu osobinu. Na SMS poruke tipa 'Šta se radi?', 'Kako si?' i slične sadržine obično ne odgovaram, uključujući i one koje zahtevaju duže kuckanje, premda se onda javim kako bih odgovorio. Ne mislim da su SMS poruke beskorisne, naprotiv, veoma su korisne kada se šalje adresa, telefon, dogovor oko sastanka i slično, ali obično ćaskanje putem dopisivanja mi ide na živce. Ukoliko je u pitanju razgovor radi razgovora, uvek se može okrenuti fiksni telefon ili se može dogovoriti viđanje. Isto tako, isprazne telefonske razgovore gledam da maksimalno skratim, naročito ako je tema razvodnjena, sa mnogo digresija i nezanimljiva.

    Imam nekoliko 'pacijenata' koji vole da se uhvate za slušalicu kao majmun za bananu, naročito kada više puta ponovim da žurim, da radim ili da nemam vremena, ali zahvaljujući tome što i fiksni telefon može da pokaže identifikaciju pozivaoca, ovu funkciju rado koristim kada su u pitanju pomenuti pacijenti. Nažalost, među njih spada i nekoliko osoba sa kojima moram da sarađujem, ali se trudim da sve što imam sa njima završim najbrže što mogu.

    Ne razumem zbog čega je nekima potrebno crtati da 'žurim' ili 'nemam baš mnogo vremena' znači da ne mogu dugo da razgovaram, da 'ne znam' ili 'ne razumem se u to' znači da zaista ne mogu da pomognem u vezi sa nečim što mi nije poznato, a najgore je kada moram da sve ovo besomučno ponavljam.

    Doduše, jedan od najvećih problema mi je što nemam srca da takve slučajeve energično otresem.
    VLADAN P and ivan23 like this.
    Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.

Strana 2 od 2 PrvaPrva 12

Slične teme

  1. Mala pomoc od Admina i ostalih clanova
    By Mardz Simpson in forum Koji sat kupiti?
    Odgovora: 23
    Poslednja poruka: 13.10.2008., 22:32

Bookmarks sajtovi

Vaš status

  • Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •