hvala na odgovoru,znam da je tesko,sam pisem seriju,uzima dosta vremena,vrata,kicme,......mozda ideja nije losa,ja nikada
nisam izdao nista...jasno mi je da ima dosta faktora,treba znanje,znam da knjiga nije esej,dosta citam,mladi ce poceti da citaju,ne
svi,manjina,kada tehnika uzme svoj danak-pametni uredjaji,mozak atrofirao,ja sam za razvoj ali i za cuvanje onog dobrog iz proslosti,jer nije sve novo dobro kao sto nije ni sve staro dobro,a SSSR satovi su dobri...sigurno da bi bilo tesko sve to spojiti,i
iziskuje zrtvu,a to je poenta.U pravu ste,ko bi se prihvatio,mada nikad se ne zna...Bilo bi lepo da se pojavi jedna takva knjiga,
danas pisu razni likovi.Mozda bi se nasao neko lud,ili vise njih,da onima posle nas ostave nesto takvo.Ja bih licno citao i kupovao takve knjige,jer vise volim da citam i ucim iz knjiga.Mozda neki casopis,ili slicno.Da imam to znanje ja bih pisao,ali nemam...
Eto ,mozda jedna ideja za nekog,nekada...Naravno,kod nas ima i dosta problema,narod tesko zivi,itd.
To je neka moja fiks misao.,za mene je dva i dva uvek bilo pet...(Fjodor)...
Drago mi je da Vam je ideja lepa.Ode covek da kupi neku knjigu,i nadje u ponudi ovu...Sad ono glavno,zrtva u svakom smislu,novcanom,rizik,odricanje,rad,nervi,dosta faktora i naravno vreme...Sta je potrebno,znaci sabornost,(Rusija),rizik(Fjodor)
srce.To bi znacilo u nekom periodu zaboraviti sebe,zrtva(D.Staniloae).Mozda neko preuzme rizik i prodje glavom kroz zid(Fjodor)
Slazem se sa vama,to je samo lepa ideja,to je neko moje razmisljanje...Uvek se bolje prodaju kuvari,alge,zdrava ishrana,svi imaju pametne telefone.Kaze jedan covek neka deca usla u neku kancelariju i pokupili monitore,to je bila neka stamparija,knjige
nisu ni pogledali...