deo sa internet berze transporta ˝cargo agent˝, inace konkretno sa dela gde se objavljuju firme koje ne placaju
RABOTA NA VERESIJA ,I ZA SLAVA
AKO SAKATE DA RABOTITE NA VERESIJA I ZA SLAVA POBARAJTE NALOG OD XXXXX Doo Skopje - XXXXX i XXXX- XXXX sin na XXXXX i potoa si imate sparing partner za razgovor so izgovori,firmata e blokirana i komu zamackuva oci nudi cesii koi ne gi priznava Ujp
Objavljeno: 01.08.2012 13:51
Meni kolega nisu jasni takvi ljudi. Covece odradis mu prevoz i on ne plati. Ja to ne razumem. Ali vidim da je mnogo takvih.
Objavljeno: 01.08.2012 17:31
Gledaj da ne naletis na lazovi sve je potom dzaba.Ovi su sigurno prevaranti,posebno majka
Objavljeno: 01.08.2012 22:08
XXXXXX zemi ga sekirce i pravo u skopje
Objavljeno: 02.08.2012 10:44
svoje obaveze. imena su, naravno, pretvorena u x-ove...
Registracija
Help

5883Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Sad bez sale, kad je rec o mojim tekstovima, ja ne bih imao nista protiv da neko koristi moj tekst na drugom forumu ukoliko me potpise kao autora ili me pita da ga iskoristi. Ja kad pisem tekst koristim odredjene casopise, internet recenzije , informacije sa zvanicnih sajtova brenda o kojem pisem i onda sve to uklopim na moj nacin i 90 posto koristim moje recenice, zapravo trudim se da bude sto vise autentican. Sto se tice fotografija sa njima imam najvece probleme, posto nemam priliku sam da fotkam satove o kojima pisem
Veliki pozdrav
), vremenom pozeli da menja satove a onda je mali korak do preprodavaca. Zato je potrebno zadrzati neka moralna nacela...

Bookmarks sajtovi