Od skora nosim dva sata i na levoj i na desnoj zbog navijanja pa se bas cudim koliko sam nepazljiv sa satom koji nosim na desnoj ruci!
navika je cudo!
Od skora nosim dva sata i na levoj i na desnoj zbog navijanja pa se bas cudim koliko sam nepazljiv sa satom koji nosim na desnoj ruci!
navika je cudo!
next year at this time I'll be a millionaire
Pa red je da pocnes da nosis sat...![]()
Pa probao sam da ga nosim ali navika je navika.Uvek pogledam u džep a ne u sat na ruci.
Upravo na desnoj ruci nosim drugi sat koji navijam, i shvatio sam koji je to dodatni razlog protiv nošenja sata na desnoj ruci: izludjuje vas kada koristite miša tom rukom, jednostavno vas žulja narukvica/kaiš.
Eto, ne znam da li je ovo neko već pomenuo, ali ja sam to tek sada shvatio.
Ja sam ljevak i nosim na lijevoj.
Ja sam desnjak i pretezno nosim na levoj ruci, medjutim malo sam i cudan po tome jer pisem desnom, ali sve ostalo mogu da radim skoro pa isto sa obe ruke, pa tako da i satove jedno vreme nosim na levoj a jedno vreme na desnoj.
На десној, дешњак и нисам геј.
Знам да се сатови носе на левој, пробао сам и тако и једно време је био на левици али, не знам зашто, није ми легло, па се вратио десној.
Осим клиначког „нећу да будем као сви остали“ једини озбиљни разлог је то што ми је лакше подићи десницу и погледати на сат. Сада сам већ толико навикао да би ми било необично да га пребацим на леву.
Мана је што је сат много више изложен могућности оштећивања али и на то сам навикао и прихватио. Сатови ми трају дуго па им то што су на десној очито не смета превише.![]()
E jadni mi golmani... ja povredu zgloba desne ruke zaradio na fudbalu, punim volejem sa 3 metra... nikad nije propisno zacelilo, i dan danas moram da nosim steznik svaki put na golu. Kad razmislim, ko zna sta bi se desilo kad bih njome ukljestio sat izmedju sake i podlaktice - verovatno bih umro od bola ili tako nesto.
Da ne sirimo u novu temu, kako nosite sat ? Da li ga nosite svaki put kad izadjete napolje, a inace vam stoji na stolu/u kutiji, ili ga uopste ne skidate ?
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Bookmarks sajtovi