Strana 3 od 4 PrvaPrva 1234 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 21 do 30 od ukupno 33
  1. #21
    Administrator Avatar korisnika Vladan Stevanovic
    Član od
    22.1.2008.
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    3.713
    Lajkovi
    4057
    Reputacioni uticaj
    250

    Određen forumom Re: Mundobasket 2010 - zvanična tema

    Stvarno im svaka čast! Iskreno nisam verovao da ćemo ih pobediti, ali pokazali smo da smo ponovo velesila!

    Pozdrav,
    V.S.

  2. #22
    Istaknuti član Avatar korisnika dragon
    Član od
    27.8.2008.
    Lokacija
    Novi Sad
    Poruke
    4.195
    Lajkovi
    1419
    Reputacioni uticaj
    53

    Određen forumom Re: Mundobasket 2010 - zvanična tema

    Srbija posle trilera u četvrtfinalu

    Košarkaši Srbije pobedili su Hrvatsku 73:72 (19:27, 15:9, 20:14, 19:22) i plasirali se u četvrtfinale Svetskog prvenstva u Turskoj.

    U veoma izjednačenom meču u Istanbulu, gde je Srbija imala maksimalnu prednost od devet, a Hrvatska od osam poena, pobednik je rešen u penal završnici, a trijumf je doneo Aleksandar Rašić.

    Najefikasniji u srpskom timu bio je kapiten Nenad Krstić koji je sjajnom igrom stigao do 16 poena, junak Rašić ubacio je 15, a Perović 10.

    Osam poena dodao je Milan Mačvan, a najviše je razočarao Teodosić sa samo jednom ubačenom trojkom i svega dve asistencije. U finišu je izgubljenom loptom mogao postati tragičar, ali se brzo iskupio dodavanjm Rašiću u poslednjim sekundima iz auta, što je možda bilo i ključno u pobedi našeg tima. Najbolji asistent bio je Tepić sa četiri proigravanja, a skupio je i sedam skokova.



    Sa druge strane Popović je bio ubedljivi najbolji igrač Hrvatske sa 21 poenom (3/9 za tri) i po pet asistencija i skokova. U prvom delu meča tim je predvodio Roko Leni Ukić koji je na kraju imao 11 poena i po četri asistencije i skoka, dok je deset poena i sedam skokova imao Marko Banić. Razočarao je Marko Tomas sa po šest poena i skokova ali zbog 0/5 za tri poena.

    Posle dobre odbrane na startu i 5:0 za Srbiju, Hrvatska se brzo vratila, izjednačila na 5:5, a potom zahvaljujući odličnom skoku u napadu povela 12:9. Iako je Krstić bio sjajan u napadu i završavao većinu srpskih akcija, Hrvatska je iskoristila bolju igru u tranziciji i sjajnu šutersku seriju, te povećala prednost na sedam poena (20:13), a četvrtinu je dobila 27:19.

    Ivković je na startu drugog perioda promenio petorku. Pored Perovića i Tepića koji su završili prvi deo, na parketu su bili Marković, Kešelj i Savanović. Bivši igrači Partizana Tepić i Perović su sjajno sarađivali u uvodnim minutima te je Perović sa dva zakucavanje smanjio zaostatak, a posle nove asistencije Tepića, ovaj put za doskorašnjeg beka Zvezde Kešelja, Hrvati su imali samo dva poena suficita (29:27).



    Usledilo je nekoliko minuta sa mnogo promašaja na obe strane. Tepić nije iskoristio četiri napada, a Hrvati neuspešno forsiraju šut za tri poena. Ipak, posle pogotka Popovića Hrvatska ponovo stiže do pet poena prednosti (34:29), a tome je značajno doprineo i sjajan skok u napadu (7-1). Sa druge strane, naši košarkaši su propustili nekoliko zicera, ali Krstić nastavlja dominaciju u reketu rivala, te uz trojku Kešelja Srbija smanjuje na 36:34 na poluvremenu.

    Srbija bolje otvara drugo poluvreme te trojkom Rašića i slobodnim bacanjima Krstića preuzima vođstvo (39:36). U nastavu treće četvrtine ekipe su se smenjivale u vođstvu ali su oba tima loše igrala u napadu. Glavni akteri na terenu su kao i u prvom delu bili Krstić i Krešimir Lončar koji je sa sedam poena održavao Hrvatsku u egalu. Ipak, u poslednjem minutu Teodosić trojkom i Mačvan polaganjem iz kontre donose Srbiji četiri poena prednosti pred poslednju četvrtinu (54:50).

    Prve poene u odlučujućem periodu postigao je Tomas, a naši košarkaši su posle serije promašaja Paunića, Tepića i Perovića, tek posle dva i po minuta igre uspeli da poentiraju posle kontre Teodosića i Rašića i polaganja Paunića. Agresivna odbrana Srbije je i dalje bila na novu pa je posle sjajnog prodora i polaganja Rašić sa dodatnim slobodnim bacanjima odveo "orlove" na sedam poena prednosti, pa je posle trojki Popovića i Mačvana rezultat bio 64:57 na tri i po minuta do kraja.



    Potom Veličković i Mačvan pogađaju samo jedno od četiri slobodna bacanja, a Hrvatska poenima Popovića smanjuje na 65:61. Teodosić ulazi u igru i posel brzog šuta promašuje za tri poena ali odmah krade loptu i asistira Veličkoviću za 67:61. Hrvatska se ponovo vraća poenima sa penala i polaganjem Banića u dva napada, a Krstić koristi samo jedno slobodno bacanje 40 sekundi pre kraja (68:65).

    Penal završnica nastavljena je pogocima Rašića i Popovića (70:69), a onda je Tomić 15 sekundi pre kraja iskoristio loše dodavanje Teodosića iz auta i ukrao loptu, pa je Popović ponovo išao na loniju penala. Ovaj put pogodio je samo jedno (70:70). Ovaj put Teo se iskupio i sjajno izveo aut dodavši loptu rašiću koji je pobegao čuvarima i položio loptu sedam sekundi pre kraja, a Popović ponovo izjednačio.

    Srbija je imala 5.6 sekundi za napad, loptu je ponovo dobio Rašić koji je sjajno odigrao i prošao do koša, a sekund pre kraja faulirao ga Davor Kus. Rašić je prvo pogodio, drugo namerno promašio pa je Srbija pobedila 73:72.

    Srbija će u četvrtfinalu igrati protiv Španije koja je sa 80:72 pobedila Grčku. Repreza prošlogodišnjeg finala Evropskog prvenstva odigraće se sredu, 8. septembra.

    Srbija: Teodosić 3, Tepić 2, Rašić 15, Paunić 2, Bjelica 3, Marković 2, Savanović, Kešelj 5, Krstić 16, Perović 10, Veličković 7, Mačvan 8
    Hrvatska: Ukić 11, Kus, Popović 21, Bogdanović 9, Stipčević, Tomas 6, Planinić, Tomić 6, Lončar 9, Banić 10, Žorić, Andrić

    Izvor: b92.net
    PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA

    "Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"

    Men invented time. Seiko perfected it.


  3. #23
    Istaknuti član Avatar korisnika dragon
    Član od
    27.8.2008.
    Lokacija
    Novi Sad
    Poruke
    4.195
    Lajkovi
    1419
    Reputacioni uticaj
    53

    Određen forumom Re: Mundobasket 2010 - zvanična tema

    Hrvatska pala sekundu do kraja

    Iako su odigrali dobru utakmicu, svoju najbolju na SP-u, hrvatski košarkaši ostali su bez nagrade u osmini finala protiv Srbije. Utakmica koja je cijelo vrijeme bila "na vagi" odlučena je u posljednjoj sekundi, Aleksandar Rašić zabio je jedno slobodno i s tih jedan razlike je i završilo...



    Bilo je bolje, Hrvatska je konačno odigrala pravu utakmicu u Turskoj, ali ni to nije bilo dovoljno za pobjedu. U košarci to nije novost, tijesnih hrvatskih poraza smo vidjeli već i previše, a novi se dogodio sa 73:72 u korist Srbije, koja je ubačajem Aleksandra Rašića s crte slobodnih sekundu do kraja došla do tih željenih +1. Rašić je zabio prvo i namjerno promašio drugo, ne ostavljajući Hrvatskoj dovoljno vremena za normalan šut.

    Rašićevo slobodno nakon Kusovog faula stavilo je "točku na i" završnice u kojoj je Hrvatska imala dobru priliku, najbolju nakon što je Marko Tomas iskoristio veliku pogrešku Teodosića i Rašića u izvođenju pod košem, ukrao loptu i dao je Marku Popoviću, koji je kod zaostatka od 70:69 11 sekundi do kraja brzo fauliran, no zabio je samo drugo i donio poravnanje na 70:70. Nakon toga dogodilo se nešto što se apsolutno nije smjelo dogoditi.

    Potpuni nesporazum kada su Srbi nakon time-outa izvodili loptu sa strane s centra otvorio je Rašiću čisto polaganje za 72:70, Kus ga tu nije mogao stići, a Hrvatska je opet hvatala minus. Uhvatila ga je s Popovićevih dva od dva s crte slobodnih nakon brzog prekršaja Srbije, no onda se opet nije najbolje reagiralo na brz napad suparnika, Rašić je brzo došao u gužvu pod košem i izborio dva slobodna, od kojih je prvo bilo ono presudno.

    Hrvatska je, tako, izgubila novu gustu završnicu, zaista su rijetke one koje smo u posljednjih desetak godina dobili, ali valjda će jednom doći i to. U Turskoj se još nije dogodilo, iako je šansa bila dobra.

    Početak utakmice bio je pravi, sa sasvim drugačijim licem Hrvatske u odnosu na ono blijedo protiv Brazila. S izuzetkom Nenada Krstića čiju je individualnu kvalitetu ionako teško limitirati, sve ostalo je u obrani bilo dobro pokriveno - Teodosić i Rašić pritom se jako mučili na vanjskim pozicijama, što se odrazilo i na drugom kraju parketa.



    Kada odigraš kvalitetno u obrani, a Hrvatska je u prvih deset minuta bila i pokretna i agresivna, sve je lakše u napadu. Srbija je u tom razdoblju imala opipljivu prednost samo u prvu minutu i pol (5:0), da bi se u nastavku izabranici Josipa Vrankovića uz ključne napadačke uloge Ukića i Bogdanovića vratili i u završnici četvrtine tricom Lončara stigli do velikih 27:19. Moglo je biti i više, u posljednjoj sekundi četvrtine Tomas je ostao malo prekratak na polaganju.

    Uz obranu kakva i treba biti za ozbiljne stvari, u prvoj četvrtini dobro je funkcionirao i skok, Hrvatska je uhvatila četiri napadačka i time dodatno umarala obranu suparnika. S druge strane, Srbija je imala malo razloga za zadovoljstvo nakon tih deset minuta. Pred kraj četvrtine malo je živnuo jedino Novica Veličković, priključivši se Krstiću koji ih je vukao na početku susreta.

    U drugoj dionici Krstić gotovo da uopće nije igrao, zbog lakše ozljede dobio je predah i zamijenio ga je Kosta Perović, dok se Vranković odlučio na promjenu postavivši četiri mala, Popovića, Ukića, Bogdanovića i Tomasa uz Lončara kao jedinog centra, što se nije pokazalo kao najbolje rješenje. Srbi su nas iskažnjavali lakim poenima nakon pick&rolla, Tepić je asistirao, a Perović zabijao pod košem i vrlo brzo stvari su se vratile u rezultatsku ravnotežu.

    Četiri minute do poluvremena Perović je zakucao za 29:29 i time potvrdio da je Srbija ponovno tu, a to loše razdoblje nagnalo je Vrankovića da digne ruke od četiri mala i vrati uobičajenu petorku, što je već bio puno bolji izbor. Nije najbolje išao šut, pogotovo Marku Tomasu, no prvi poeni Ante Tomića i trica Popovića osigurali su nam mini-seriju od 5:0 za povratak na 34:29, što su Srbi do poluvremena uspjeli malo smanjiti i na predah u svlačionicama otići s minusom od 36:34.

    Treća dionica donijela je pravu obrambenu bitku, bez većeg rezultatskog odvajanja na bilo kojoj strani do završnice četvrtine. Hrvatskoj je u tom razdoblju ponovno glavni problem predstavljao Krstić, brzo je iznudio četiri osobne pogreške, dvije Tomićeve, čime je Hrvatska u nepune tri minute iskoristila bonus, no kada je Tomića zamijenio Lončar u obrani je to izgledalo puno bolje.

    Gotovo cijelu četvrtinu gledali smo izmjene u vodstvu, da bi Srbija završila mini-serijom od 5:0 za preokret na 54:50 uoči posljednjih deset minuta. U toj završnici ključnu je ulogu imao Teodosić, prvo tricom preko Popovića, a zatim asistencijom Mačvanu za polaganje u kontri nakon hrvatske izgubljene lopte.

    Prije guste završnice, Srbi su u posljednjoj dionici imali dobru priliku prelomiti utakmicu i ranije. Nešto više od četiri i pol minute do kraja su Mačvanovom tricom stigli do 64:57, no brz Popovićev odgovor tricom na drugoj strani zadržao je hrvatski priključak, da bi nešto kasnije, na ulasku u posljednju minutu, Marko Banić mini-serijom od četiri poena smanjio na samo 67:65 za Srbe.



    U završnici je stvari u svojim rukama imao Popović, zabio je skoro sva slobodna osim onog kod minusa od 70:69, no Srbi su sličnog aduta imali u Rašiću. Uz onaj golemi hrvatski nesporazum u obrani kod izvođenja lopte s centra, suparnicima više nije trebalo.

    Nenad Krstić bio je najefikasniji čovjek pobjednika, ubilježio je 16 poena, dok je junak završnice Rašić dodao poen manje. Gdje je, pak, glavom bio Miloš Teodosić, ne znamo, no na utakmici baš i ne, osim s ponekim bljeskom - završio je s tri poena uz 1/6 iz igre.

    Hrvatsku je s 21 poenom, po pet skokova i asistencija vodio Popović, Ukić je dodao 11 poena, a Banić deset poena i sedam skokova.

    Srbija će u četvrtfinalu dočekati boljeg iz dvoboja Španjolske i Grčke.

    Izvor: hrsport.net
    PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA

    "Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"

    Men invented time. Seiko perfected it.


  4. #24
    Istaknuti član Avatar korisnika dragon
    Član od
    27.8.2008.
    Lokacija
    Novi Sad
    Poruke
    4.195
    Lajkovi
    1419
    Reputacioni uticaj
    53

    Određen forumom Re: Mundobasket 2010 - zvanična tema

    Grci se izgubili u kuhinji

    Grci su u posljednjem susretu u skupini kalkulirali protiv Rusije, upisali su poraz i tako izabrali treće mjesto. Međutim, kalkulacije im se nisu isplatile, nisu željeli Španjolce, ali su ih dobili, a oni su ih ispratili sa SP-a svladavši ih u osmini finala s 80:72...



    Španjolska će u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva biti protivnik Srbije. U vrlo dobrom susretu osmine finala protiv Grčke slavili su 80:72 u susretu u kojem je presudna bila posljednja četvrtina koju je Španjolska odradila sjajno i tu stvorila prednost.

    Grcima su se obile o glavu kalkulacije uoči posljednjeg susreta u skupini. Naime tada je bilo izvjesnije kako će Španjolska završiti kao treća u svojoj skupini te su Grci svjesno odigrali s pola gasa protiv Rusije i upisali poraz koji je Ruse stavio na drugo mjesto, a njih na treće. Računali su da će tako igrati protiv lakšeg protivnika u osmini finala, međutim, Francuzi i Novozelanđani su im pokvarili planove.

    Tako su u osmini finala ipak morali na Španjolce, baš onog protivnika kojeg nisu željeli, i upisali su poraz. 34 minute se igrala posve ravnopravna košarka bez ikakvih velikih bijegova na obje strane, međutim onda je uslijedila španjolska serija koja je prelomila utakmicu.

    Grci su jako dobro otvorili utakmicu, međutim Španjolska se polako vraćala i na kraju prve četvrtine stigla do prednosti.

    U drugoj dionici nakon ubačaja Rubija Španjolska je povela 28:21, u završnici poluvremena imaju i značajnijih 37:29 i Grčka polako ulazi u probleme.

    Srećom po njih stiglo je poluvrijeme i imali su vremena za dogovor u svlačionici i spašavanje onog što se spasiti moglo. Tako u drugih 20 minuta ulaze sa 7:0 i preuzimaju vodstvo i sve do sredine posljednje dionice se čini kako će susret otići u vrlo neizvjesnu završnicu.

    Međutim šest minuta prije kraja Grci ulaze u "crnu rupu", Španjolska počinje stvarati razliku i serijom 9:0 odlazi na 67:57.

    Nakon tog bijega Grčka se više nije uspjela vratiti. Najbliže što su došli bilo je do 72:68 minutu prije kraja susreta, ali Rubio i Navarro s linije slobodnih bacanja zaključuju priču.

    Kod Španjolske najbolji su bili Juan Carlos Navarro s 22 poena i Rudy Fernandez s 14 poena. Kod Grčke po 16 poena ubacili su Nikolaos Zisis i Dimitrios Diamantidis.

    Izvor: hrsport.net
    PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA

    "Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"

    Men invented time. Seiko perfected it.


  5. #25
    Istaknuti član Avatar korisnika dragon
    Član od
    27.8.2008.
    Lokacija
    Novi Sad
    Poruke
    4.195
    Lajkovi
    1419
    Reputacioni uticaj
    53

    Određen forumom Re: Mundobasket 2010 - zvanična tema

    Španija protivnik Srbije u četvrtfinalu


    Košarkaška reprezentacije Španije igraće protiv Srbije u četvrtfinalu šampionata sveta u Turskoj.



    Svetski i evropski prvaci pobedili su u drugom meču osmine finala pobedili Grčku rezultatom 80:72 (22:19, 15:12, 15:20, 28:21).

    Španiju su do pobede predvodili Huan Karlos Navaro sa 22 i Rudi Fernandes sa 14 poena. U sastavu Grčke Dijamantidis i Zizis postigli su po 16, dok je Sofoklis Skorcijanitis ubacio 13 poena.

    Španci su duel protiv Grčke prelomili početkom poslednje četvrtine, kada su se razigrali Rudi Fernandes i Huan Karlos Navaro. Selektor Španije Serđo Skariolo potpuno je zbunio kolegu Jonasa Kazlauskasa zonom 2-3 koju je Španija igrala tokom kompletnog drugog poluvremena.

    Takvim načinom odbrane presečen je dotok lopte Skorcijanitisu, a osim Dijamantidisa i u prvom poluvremenu odličnog Zizisa, niko u sastavu Grčke nije bio na nivou.

    Izvor: b92.net
    PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA

    "Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"

    Men invented time. Seiko perfected it.


  6. #26
    Istaknuti član Avatar korisnika dragon
    Član od
    27.8.2008.
    Lokacija
    Novi Sad
    Poruke
    4.195
    Lajkovi
    1419
    Reputacioni uticaj
    53

    Određen forumom Re: Mundobasket 2010 - zvanična tema

    Srbija srušila svetskog šampiona!




    Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je aktuelnog svetskog prvaka selekciju Španije rezultatom 92:89 u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Turskoj.

    Meč je odlučio Miloš Teodosić koji je 3,1 sekundi pre kraja meča, pri rezultatu 89:89 pogodio trojku sa preko osam metara.

    Izabranici selektora Dušana Ivkovića odlično su otvorili meč, da bi potom u trećoj četvrtini usledio pad u igri 'Orlova', pa je u završnici utakmice viđena velika borba.

    Srbija će u polufinalu Mundobasketa igrati sa reprezentacijom Turske koja je ubedljivo savladala Sloveniju sa 95:68.

    U timu Srbije posebno se istakao Novica Veličković, koji je do postigao 17 poena, koliko je ubacio Kešelj. Na drugoj strani Špance je u životu držao sjajni Huan Karlos Navaro koji je postigao 27 poena, kome je pomogao Garbahosa koji je dodao 18 poena.

    Srbija je meč počela sa petorkom Novica Veličković, Kosta Perović, Nemanja Bjelica, Aleksandar Rašić i Miloš Teodosić. Selektor Španije Serđo Skariolo odlučio je da meč počnu Hose Garbahosa, Mark Gasol, Huan Karlos Navaro, Riki Rubio i Rudi Fernandes.



    Srbija: Teodosić 12, Tepić 2, Rašić, Paunić, Bjelica 14, Marković, Savanović 15, Kešelj 17, Krstić 13, Perović 2, Veličković 17, Mačvan.
    Španija: San Emeterio, Fernandes 15, Rubio 3, Navaro 27, Lopes, Rejes 3, Klaver, Vaskes 4, Ljulj 4, Gasol 13, Mumbru 3, Garbahosa 18.


    Izvor: b92.net
    PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA

    "Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"

    Men invented time. Seiko perfected it.


  7. #27
    Istaknuti član Avatar korisnika dragon
    Član od
    27.8.2008.
    Lokacija
    Novi Sad
    Poruke
    4.195
    Lajkovi
    1419
    Reputacioni uticaj
    53

    Određen forumom Re: Mundobasket 2010 - zvanična tema

    PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA

    "Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"

    Men invented time. Seiko perfected it.


  8. #28
    Istaknuti član Avatar korisnika dragon
    Član od
    27.8.2008.
    Lokacija
    Novi Sad
    Poruke
    4.195
    Lajkovi
    1419
    Reputacioni uticaj
    53

    Određen forumom Re: Mundobasket 2010 - zvanična tema

    Protiv Turaka će biti baš teško, ekipa im je ekstra uigrana i melju sve pred sobom. Pored Amera možda jedna od najspremnijih ekipa na prvenstvu i definitivno kandidat za zlato.
    Nadam se da ćemo ipak uspeti da im pomrsimo račune i da će finale biti kao što je rečeno na početku teme... Srbija - SAD.


    Off topic

    Hrvati nas potopiše u vaterpolu danas.
    PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA

    "Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"

    Men invented time. Seiko perfected it.


  9. #29
    Član
    Član od
    5.1.2010.
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    252
    Lajkovi
    79
    Reputacioni uticaj
    17

    Određen forumom Re: Mundobasket 2010 - zvanična tema

    steta za vaterpolo!

    Kosarka - ako momci odigraju kako prof. Duda kaze (kao i do sada) mozemo do finala!
    Turci igraju stvarno dobro ali jos nisu naisli na protivnika dobrog kao mi, tako da mislim da je vreme da ih neko "smiri".

    off topic
    samo ovi fudbaleri nikad nece nauciti

  10. #30
    Istaknuti član Avatar korisnika dragon
    Član od
    27.8.2008.
    Lokacija
    Novi Sad
    Poruke
    4.195
    Lajkovi
    1419
    Reputacioni uticaj
    53

    Određen forumom Re: Mundobasket 2010 - zvanična tema

    Ja se nadam da će biti tako i da će naši momci imati snage da nadigraju Turke. Što se mene tiče, samo neka odigraju dobru utakmicu kakav god ishod bio.

    off topic
    Pa kad smo mi bili dobri u fudbalu?
    PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA

    "Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"

    Men invented time. Seiko perfected it.


Slične teme

  1. Seiko posebna tema na forumu
    By iwc in forum Seiko Prospex, Grand Seiko, King Seiko, Credor
    Odgovora: 22
    Poslednja poruka: 15.11.2013., 7:54
  2. Sihh 2010
    By dragon in forum Sajmovi i izložbe satova
    Odgovora: 27
    Poslednja poruka: 28.1.2011., 9:59
  3. Omega katalog 2010....
    By NIKOLA1980 in forum Prodaja satova
    Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 15.6.2010., 10:50
  4. BaselWorld 2010
    By dragon in forum Sajmovi i izložbe satova
    Odgovora: 53
    Poslednja poruka: 12.4.2010., 7:39

Bookmarks sajtovi

Vaš status

  • Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •