Postovani Neso,kazes da nema potrebe za daljom diskusijom,apsolutno se slazem.Nije mi jasno samo na koji nacin je sve reseno.Ja sam napisao objasnjenje i u njemu obrazlozio svoju gresku,potom je moderator napisao sta misli i tema je odmah zakljucana. Zar mislite da niko vise nije imao da kaze ili da neki odgovor na moje iscrpno objasnjenje,nego je tema zakljucana.Javne uvrede na moju licnost su obrisane,ali tragovi na mom jos uvek i zauvek cistom obrazu i postenju ostaju i ostace.Ili mozda neko misli da ima posla sa nekom vrstom zlocinca koji se nasao na stubu srama,zbog zaista nenamerno postavljene poruke na pogresnom mestu ili u pogresnoj temi. Vise zaista nemam sta da kazem,osim da se javno izvinim celokupnom clanstvu i administraciji,sto sam stao u sopstvenu odbranu,a pritom nisam ama bas nikoga uvredio. E sada mozete zakljucati i ovu temu slobodno. Srdacan pozdrav svim postovanim clanovima koje sve od reda i dalje izuzetno postujem i cenim i o kojim nikada nisam i necu reci ni jednu ruznu ili ironicnu rec. S postovanjem Milos M Stojanovic

ps. A sad.....zakljucavaj !!!