Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 19
Like Tree23Likes

tema: Miskostuka - Objasnjenje

  1. #1
    Banned
    Član od
    26.7.2011.
    Lokacija
    Nis
    Poruke
    171
    Lajkovi
    468
    Reputacioni uticaj
    0

    Određen forumom Miskostuka - Objasnjenje

    Postovani prijatelji i clanovi ovom meni jako dragog sajta ,evo me opet posle zasluzene i odsluzene kazne.

    1.Moja jedina i iskljuciva greska je sto sam poruku i slike postavio u pogresnu temu,to priznajem i zbog toga sam bio 7 dana banovan.

    2.Molim da se javi neko od clanova koji nikada nije prodao sat iz kolekcije ,da bi kupio bolji i vredniji.Ja satove kupujem i prodajem,iz razloga sto izdrzavam suprugu i 3 cerke od kojih nijedna ne radi. Da li to mozda po vama umanjuje moju ljubav od ranog detinjstva prema satovima ? A imam zaista vrednu kolekciju,bar 30 posto clanova me licno poznaje i zna sta imam i sta volim.

    3.Jel to razlog da mi pojedini clanovi cije kolekcije satova i njih licno izuzetno respektujem upute jako uvredljive poruke,na koje niko na sajtu nije reagovao,makar porukom da mi se pruzi prilika da objasnim i izvinim se za gresku koju sam napravio iz neznanja rukovanja sajtom i porukama,sta gde i u koju temu staviti.

    [MOD edit]: Izbrisani su delovi gde se spominju članovi koji su se obratili Mišku, a čiji su postovi takođe obrisani sa teme

    5.Posto dolazim u Beograd oko 25 nov.da negujem bolesnu i operisanu majku,sigurno cu usput i prodati neki sat,da joj pomognem u lecenju,sto ne zelim nikom od vas,pozivam kolegu [mod edit: obrisano ime u skladu sa prethodnim] da popijemo prijateljsku kaficu,pa da vidi da IMA POSLA sa jako prijatnim covekom,sportistom celog zivota i iskrenim zaljubljenikom u satove.Mislim da ce mu se posle toga zgaditi recenica kuju je napisam,verujem jos uvek ,ne zlonamerno, a koja je mene jako povredila kao licnost.

    6.Prema mojim skromnim saznanjima, bar 90 posto postovanih clanova prodaje i kupuje satove, neki zarad licnog zadovoljstva a neki da bi prehranili porodicu ili pruzili pristojnu negu bolesnim clanovima porodice. Zar sam zbog toga stavljen na stub srama i ponizen toliko da sam morao ovako da se obratim svim postovanim clanovima ovog cenjenog sajta.

    7.Mozda necete verovati, ali za ovih 7 dana sam dobio toliko poziva i poruka bas od postovanih clanova ovog sajta koji me inace i licno poznaju i znaju moje vrednosti kao coveka i u sportu i u mojoj ogromnoj ljubavi prema satovima. Ti isti clanovi nisu reagovali javno, ali su medju vama i svakodnevno lajkuju i odusevljavaju se vasim porukama i slikama koje postavljate na forum.

    8.Zato smatram da je moja jedina i iskljucivo jedina greska sto sam poruku i slike postavio u pogresnu temu i to opet ponavljam iz licnog neznanja rukovanja sajtom sto se trudim da ispravim i ne pogresim vise.Usput jedan od moderatora ili administratora, sta li je vec, ne znam ni sam, ali mi je puno pomogao u pocetku, je cini mi se medju prvima lajkovao upravo tu gresnu poruku a nakon pola sata podlegao po meni i za mene uvredljivim komentarima upucenim mojoj licnosti i nakon konsultacija sam banovan 7 dana sa ovog meni inace veoma dragog foruma. Zato iskreno i od srca pozdravljam sve postovane clanove i iskreno se nadam da ovim tekstom nisam nikoga uvredio a ako jesam opet se izvinjavam istima sto istina boli.

    Verni i nadam se i na dalje stalni clan ovog postovanog sajta Milos M Stojanovic
    Poslednja ispravka: Neša (19.11.2012. u 17:03)
    bt321, juke, lemi and 4 others like this.

  2. #2
    Administrator Avatar korisnika Shmizla
    Član od
    25.2.2008.
    Lokacija
    Beograd, Srbija / Belgrade, Serbia
    Poruke
    7.360
    Lajkovi
    11832
    Reputacioni uticaj
    250

    Određen forumom re: Miskostuka - Objasnjenje

    Miloše, drago nam je da imaš pozitivno mišljenje o našem portalu.

    Mi se trudimo da svakome pomognemo i izađemo u susret, ali trebaš uzeti u obzir da se mora koordinirati sa velikim brojem članova, te su pravila na portalu i forumu propisana. Portal ih se mora držati i ka svakome mora izaći pravedno.

    Nije nikakav problem baviti se tim poslom kojim se tim baviš, ali vezano za konkretni "problem" korektno je pre postavljanja podataka i slika o nekom satu napisati da li je planiran daljoj prodaji ili ne.
    Portal je u tu namenu napravio zasebnu temu: Fotografije i komentari satova namenjenih daljoj prodaji
    Na sledećem linku se nalazi pravilnik podforuma Galerije satova članova foruma: http://www.svetsatova.com/forum/f121...ruma-5472.html

    Ukoliko u budućnosti budeš bio u nedoumici oko korišćenja foruma možeš kontaktirati bilo koga od moderatora i administratora za pomoć.

    Veliko hvala na razumevanju i želimo ti ugodan boravak na portalu i druženju za ostalim ljubiteljima satova!

    Pozdrav!

    Dragana

  3. #3
    Administrator Avatar korisnika Shmizla
    Član od
    25.2.2008.
    Lokacija
    Beograd, Srbija / Belgrade, Serbia
    Poruke
    7.360
    Lajkovi
    11832
    Reputacioni uticaj
    250

    Određen forumom re: Miskostuka - Objasnjenje

    Ova tema se nažalost produbljuje, jer su članovi administracije i moderacije dobili PP od strane člana Miskostruka.

    Miloše,

    Moderacija je odluku o banu donela posle konsultacija, jer nismo hteli ništa da radimo na brzinu i da razmotrimo sve aspekte prekršaja. Prekršaj koji je načinjen nije toliko strašan, ali je činjenica da je ponovljen, uprkos opomeni koja je ranije izrečena. Odluka o banu je doneta na osnovu toga što satovi zaista jesu namenjeni prodaji, ali su predstavljeni u okviru teme namenjene satovima iz lične kolekcije, a kako je već navedeno, posle izrečene opomene i ponovljenog prekršaja. Više članova foruma je navelo da su se satovi pojavili na oglasnim berzama, a njihov revolt je razumljiv, imajući u vidu da se ovakva situacija već dešavala, pa se zato moralo i reagovati.


    S druge strane, moderacija ne stoji iza konstatacija o ličnosti prodavca, ali nije reagovala jer je svačiji prag tolerancije na uvrede različit, a u ovakvim slučajevima reaguje kada su uvrede dovoljno eksplicitne ili kada ih uvređeni član prijavi kao takve.

    Ukoliko ostali članovi smatraju da je bilo koja odluka moderacije nepravedna, pozivamo ih da se prvo obrate moderatorima ili administratorima sajta putem privatnih poruka i obrazlože zbog čega tako smatraju.

    Pozdrav!

  4. #4
    Stariji član Avatar korisnika lemi
    Član od
    26.10.2011.
    Lokacija
    NOVI SAD
    Poruke
    561
    Lajkovi
    1415
    Blogovi
    1
    Reputacioni uticaj
    85

    Određen forumom Re: miskostuka - moji satovi

    ok....ok....polako kolege,nismo inkvizicija,to može svakom da se desi,i ja sam bio jednom davno opomenut....a čoveka koji prodaje svog ljubimca bolje da pitamo zbog kog problema to radi nego da ga ocrnjujemo.I meni se dešava da prodam nekad sat iz kolekcije radi dopunjavanja iste drugim modelom ili radi finansiskog stanja....
    Inače se bavim časovničarstvom,kolekcionarstvom i prodajom satova pa znam kako je kad moram prodati neki model koji mi je drag...nemoj mo biti na kraj srca.....

  5. #5
    Član Avatar korisnika somy
    Član od
    11.7.2012.
    Lokacija
    nis
    Poruke
    441
    Lajkovi
    409
    Reputacioni uticaj
    14

    Određen forumom Re: miskostuka - moji satovi

    mozda je malo prenagljeno sa miskom ,ali ipak treba smiriti strasti i ici napred. misko je inace veoma korektan i dobar covek tako da je mozda malo prenagljeno sa predhodnim komentarima o njemu....

  6. #6
    Moderator Avatar korisnika Neša
    Član od
    21.1.2011.
    Lokacija
    Novi Beograd
    Poruke
    6.328
    Lajkovi
    13230
    Blogovi
    9
    Reputacioni uticaj
    602

    Određen forumom Re: miskostuka - moji satovi

    Ovde nema potrebe za daljom diskusijom, jer je sve rečeno u drugoj temi Miskostuka - objasnjenje. Obe strane su dale viđenje problema, a sve sugestije se mogu dati na podforumu Kritike i predlozi. Ova tema je namenjena satovima, pa neka i bude posvećena njima.

    Da bi se izbegli problemi u budućnosti, molimo članove da slike satova koje prodaju postave u temi koja je za to i namenjena. LINK ZA TEMU . Ukoliko se pojavi hitna potreba za prodajom sata koji je ovde predstavljen, potrebno je kontaktirati admine/moderatore da bi se izbegli ovakvi problemi. Da ne bi bilo zabune, satove iz sopstvene kolekcije koji su predstavljeni na forumu je dozvoljeno prodavati, ali molimo članove da to urade na opisani način. Ukoliko imate neke nedoumice, uvek se možete obratiti moderaciji ili administraciji foruma i odgovor ćete dobiti u najkraćem mogućem roku.

    Što se tiče svih eventualnih prijava, molimo članove da ih više ne objavljuju javno i da ne komentarišu ličnost prodavca, već da prijave proslede na predviđeni način. Svi postovi koji vređaju člana miskostuka su obrisani.

    Pozivamo forumaše da sve nesuglasice reše u prijateljskom duhu i atmosferi.
    Poslednja ispravka: VLADAN P (19.11.2012. u 17:00)
    Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.

  7. #7
    Moderator Avatar korisnika Neša
    Član od
    21.1.2011.
    Lokacija
    Novi Beograd
    Poruke
    6.328
    Lajkovi
    13230
    Blogovi
    9
    Reputacioni uticaj
    602

    Određen forumom Re: miskostuka - moji satovi

    Dodatak: obrisana svu sva međusobna lična spominjanja forumaša i na ostalim temama kako bi se svađa skroz poništila.

    Pošto znam da su svi koji su uključeni u ovu nemilu priču pre svega ljubitelji i poznavaoci satova i gospoda, u lično ime i u ime moderacije ih pozivam da popiju onu ponuđenu kafu i da pruže ruke jedni drugima.
    Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.

  8. #8
    Banned
    Član od
    26.7.2011.
    Lokacija
    Nis
    Poruke
    171
    Lajkovi
    468
    Reputacioni uticaj
    0

    Određen forumom Re: miskostuka - moji satovi

    Postovani Neso,kazes da nema potrebe za daljom diskusijom,apsolutno se slazem.Nije mi jasno samo na koji nacin je sve reseno.Ja sam napisao objasnjenje i u njemu obrazlozio svoju gresku,potom je moderator napisao sta misli i tema je odmah zakljucana. Zar mislite da niko vise nije imao da kaze ili da neki odgovor na moje iscrpno objasnjenje,nego je tema zakljucana.Javne uvrede na moju licnost su obrisane,ali tragovi na mom jos uvek i zauvek cistom obrazu i postenju ostaju i ostace.Ili mozda neko misli da ima posla sa nekom vrstom zlocinca koji se nasao na stubu srama,zbog zaista nenamerno postavljene poruke na pogresnom mestu ili u pogresnoj temi. Vise zaista nemam sta da kazem,osim da se javno izvinim celokupnom clanstvu i administraciji,sto sam stao u sopstvenu odbranu,a pritom nisam ama bas nikoga uvredio. E sada mozete zakljucati i ovu temu slobodno. Srdacan pozdrav svim postovanim clanovima koje sve od reda i dalje izuzetno postujem i cenim i o kojim nikada nisam i necu reci ni jednu ruznu ili ironicnu rec. S postovanjem Milos M Stojanovic

    ps. A sad.....zakljucavaj !!!

  9. #9
    Moderator Avatar korisnika Neša
    Član od
    21.1.2011.
    Lokacija
    Novi Beograd
    Poruke
    6.328
    Lajkovi
    13230
    Blogovi
    9
    Reputacioni uticaj
    602

    Određen forumom Re: miskostuka - moji satovi

    Polako, Miško, samo sam hteo da kažem da za to postoji podforum, što sam i naveo u prethodnom postu.

    Citat Neša kaže: Pregled poruke
    ... a sve sugestije se mogu dati na podforumu Kritike i predlozi. Ova tema je namenjena satovima, pa neka i bude posvećena njima.
    Verujem da će članovi imati u vidu ono objašnjenje koje si postavio i da će te sagledati u realnom svetlu, tj. kao ljubitelja, poznavaoca i dobrog čoveka.
    Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.

  10. #10
    Banned
    Član od
    26.7.2011.
    Lokacija
    Nis
    Poruke
    171
    Lajkovi
    468
    Reputacioni uticaj
    0

    Određen forumom Re: miskostuka - moji satovi

    Usput,cestitao sam rodjendane postovanim clanovima,lepo i saljivom porukom i slicicom. Izgleda je i ta poruka obrisana.Pomislice ljudi da nisam hteo da cestitam iskreno....ili sam mozda opet promasio temu ...?

Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja

Slične teme

  1. miskostuka - moji satovi
    By miskostuka in forum Galerije satova članova foruma
    Odgovora: 43
    Poslednja poruka: 19.11.2012., 14:17

Bookmarks sajtovi

Vaš status

  • Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •