visina da nije bitna..kilaza nije bitna samo da mozes da kucas i da trcis kontre da ti niko ne stigne i da ubdas trojke jer se igra u pivo klopu...
ovo ostalo zanemari...
visina da nije bitna..kilaza nije bitna samo da mozes da kucas i da trcis kontre da ti niko ne stigne i da ubdas trojke jer se igra u pivo klopu...
ovo ostalo zanemari...
next year at this time I'll be a millionaire
I sta bi s ovom temom? Ja se javljam! Nisam visok, al sam zato spor. Mislim da odgovaram potrebamaGde se to igra u klopu i pivo?
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
pa da ima mesta u subotu em bi izgubio em bi castio pise
next year at this time I'll be a millionaire
Mogli bi jedan vikend organizovati forumski sportski danJa sam za fudbal , a moze i bilo koji drugi sport, vazno je druzenje
![]()
A, ne..igrao bi samnom u ekipi, treba mi centar. Ne mog' vise da se guram pod kosevima odvec sam mator i nemam vise tu eksplozivnost i snagu da nadoknadim svojih metar i želju da porastem
Šalu na stranu, ako se ukaže mesto, zovem te. Igramo na dva koša, sat vremena. Obicno izvucemo dve partije do 41 i mozda jos pola.
Nezavisno od toga, ako bude iole lepo vreme ovih dana mozda bi jos neko hteo da izadjemo da bacamo na kos?
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Moze i fuzbal, mada ne znam da ga igram(kao da basket i kosarku znam, nego ajde, malo mi bolje to ide)
Posto ide hladno vreme, ajde da kukamo gazdi da nam uplati termin u nekoj sali![]()
Ja sam samo sa basketom u teskoj svadjiOstali sportovi dolaze u obzir
P.S Ni tenis ne preporucujem mozda vas pogodim reketom, koliko sam talentovan za beli sport![]()
mogli bismo neko kuglanje da uprilicimo...? npr. svajcarci protiv japanaca
jel ima jos toga na adi?
jole777 kaže:
Boćanje..
Bookmarks sajtovi