Ja i moja smo smo istomisljenici... Ja stavim veto na Zepter serpe,a ona na Omegu![]()
Po jedan za svaku priliku tolerise,sta vise,slaze se. Radni,paradni,za svaki dan,navijac... Sve preko toga nevoljno prihvata...
A,Zepter serpe...u grob ce me oterati to posudje :lupamglavomozid:
Da,jednom prilikom sam joj ponudio kompromisno resenje...da od Zepter tanjira napravim zidni satNo...to nije proslo,mislim jos me nije proslo
![]()
@sima hrabri
Ha,ha,ha....E i dobio sam taj odgovor, samo sam zaboravio da spomenem.....
Onda je sledilo, e znas ti koliko ja stvari mogu da kupim za te pare koliko kosta sat....., a sta ce biti jos kad se ozenim, tek onda sledi komeNdija... :p
Eeee cudna je ta druga dimenzija zvana, ZENE. Al' sta ces, ne mozes sa nima a ni bez njih...!![]()
![]()
Jao, samo vas "slusam" tj. citam!
Jao bre pa zene uglavnom imaju drugu dimenziju poimanja stvarnosti i tih predmeta zvanih satovi. Kao sto ste i spomenuli neke su zaljubljenici u satove kao takve, ali samim tim gaje manje naklonosti ka drugom "nakitu". Dokle one "druge" koje vise vole nakit, smatraju da jedan, ili eventualno jos neki sat je sasvim dovoljan u njihovoj kolekciji.
Ja sam veliki ljubitelj nakita (mindjisa pre svega), dijamantskog prstenja, dok su ogrlice na poslednjem mestu. Satove volim (i odabrala bih one koji rade po 48h), ali bih i njih kombinovala sa garderobom, kao sto cinim i sa svim ostalim.
Svoju jacu polovinu podrzavam u svojoj ljubavi ili nazovimo hobiju, jer smatram da svaka osoba ima nesto sta voli i sta ga zanima. Tako da satove i te neke nazovi "sitne" druge stvari podrzavam.
Pozdrav svima, i slobodno nastavite da "ogovarate" svoje zene/devojke/gospodje...
Necemo im preneti!![]()
Mene moja popreko gleda ako joj kazem koji mi se sat svidja. Ne razume zasta ce mi vise od jednog
@Shmizla : E posto je praksa a i razna "naucna" istrazivanja dokazala da vi (zenski rod) ogovarate nas vise nego mi vas, napokon je doslo i nasih 5 minuta da se izjadamo malo a i da vas malo ogovaramo....
U svakom slucaju, drago mi je da se i "druga dimenzija" javila....
![]()
@Vladan : Sta reci osim, SRETNICE JEDAN ..... :p
Da već neko vreme razmišljam u tom pravcu da se malo žena javlja na forumu, u odnosu na broj aktivnih muških članova. Da li su ženama satovi toliko u drugom planu? Da li se drže razmišljanja - Dovoljan mi je samo jedan model - i to je to? Kupila sam ga, dobar mi je i nema potrebe da tražim dalje. Na više mesta promovišem ovaj sajt pre svega ženskoj populaciji - kako bi se proporcija koliko-toliko dovela u ravnotežu, a ujedno i kako bi vama muškarcima bilo zanimljivije.
Mali broj žena se udubljuje u tematiku i duboko razmišlja o komplikacijama, mehanizmu, istoriji proizvođača i drugim stvarima koje se mogu istaći kod dobrog sata. Većini je bitniji izgled, da li su efektni ili šta već. Naravno čast izuzecima. Uglavnom su satovi kod ženske populacije u drugom planu - iza nakita.
Poslednja ispravka: Vladan Stevanovic (3.3.2011. u 19:50)
Momci,samo hrabro,Ako ne mogu da vas pobede,pridruzice vam se
Ja ovo dobih od moje lepse polovine
![]()
Bookmarks sajtovi