....kad klikneš na nick člana, pojavi se (izmedju ostalih opcija) kovertica , gde piše "lična poruka" . Eto, ja to onako bez-veze, reko možda nisi znao :laugh:
Printable View
Bogami, moraces da napravis mailing listu :). Salji PP obavezno!
Koliko inače kod tebe košta jedan ovakav lepotan u dobrom stanju?
Prilog 43794
Kod nas su relativno retki i teško se nalaze.
zavisi od toga da li je 3017 ili 3133 mehanizam, u kakvom su stanju, da li su svi delovi orginalni, itd..cena im ide od 180 do max 400 eura. ovi od 400 su apsolutno kao novi!
ima dosta situacija kada ih " skuplaju" od nekoliko drugih modela. ovaj sto si ti poslao ima druge skazaljke, nisu njegove. stavljaju druge krunice, itd..najveci problem kod njih je sto su redki pa im i cena od toga skace. mogu se naci i na ebay-u opet od 300 do 600 dolara..pogledajte ovaj sajt. lepo su napisali. mozda sky ili rus napisu nesto o ovom satu?:) ja na zalost nemam vremena za to a voleo bih da napisem nesto. ima lepu istoriju ovaj sat..:)
AVIATION-TIME.COM Mechanical Pilot watches from Switzerland, Russia, Germany - Strela
pozdrav,
Z
Hvala na odgovoru. Mislio sam na 3017, koji su ovde baš prava retkost. Sliku sam preuzeo sa interneta, a nisam obraćao pažnju. Po sećanju znam da se ovi sa crnim ciferom mogu naći pod brendovima poljot i sekonda, a na našim oglasima sam ih video samo jednom ili dva puta.
nema na cemu! :)
kod nas su retki zato sto smo se "mi" posvadjali sa njima 1948. godine a te satove su dobijali iskljucivo kosmonauti i vojni piloti. dosta cesto se nalaze po madjarskoj, ceskoj, slovackoj i ostalim zemljama bivseg varsavskog dogovora. od 70tih im ugradjuju 3133 mehanizam pa sam zato napomenuo o tome u mom odgovoru. pre njih 3017 ili venus 150-152 hronoghrafe.
postovanje!
...moj je ovaj drugi, venus 150-152...ne znam zasto pisu ovo 150-152? :confused: ne verujem da su stavili dva mehanizma u njega :)
Casio
Prilog 43829
spremam ga za sutra izadio sam ga iz sefaPrilog 43844
BT321,Zma vi to namerno kacite, provocirate bakija, mene kao i jos neke zaljubljenike.;)
^ I u Pancevu se cuvaj:lol:
Salim se, stvarno dobar sat.:thumbup:
Primetio sam da valter negde pije mnogo dobru kafu.da li bi nam reko gde.a satovi su vrhunski.
....samo ti svraaati u BG , da čika-backi vodi na pićence i klopu ! :D ....samo da ne bude k`o u "Balkan Expres"-u "jaooo ukrade mi švaba sat..." :laugh:
BT321 , stvarno i bez zezanja, samo se poželeti može ! Sjaaajan sat ! :man_in_love:
--------------------------------------------------------------------------
Danas ceo dan, ali ga ne uslikah napolju ... :(
http://i50.tinypic.com/x5az5k.jpg
...hahahaaaaaa , neda BT svoju rusku munju, šanse nema ! :laugh:
Sad se pišem sa mojim batom 23jewels-om oko nnekih prinova u budućnosti. Ono što mi neda da spavam je Volmax-ova Šturmanskie Strela (3133) i Citko NP-1000 ... tu Volmax Strelu moram imati, kad tad. :man_in_love:
^Ista prica i kod mene.
Strela i poljot gagarin model(onaj obican) Kad tad.
i mene planiraj za tu strelu 3133 volmax:thumbsup:
Veceras Heuer 1550 SG
Prilog 43946
Poznati kad su na berzi i KP stalno.
Da moji su,a posle njih je na redu neki Rolex ;)
Koji ces da uzmes???
zmaje kako tvaja rola
Voleo bi Dayton-u,ali su trenutne mogucnosti za Submarinera. Vise volim stopere i satove koji imaju neke komplikacije,ali rola je dobra i bez njih
Prilog 43947Prilog 43948
dobro je. malo joj je cifer..ali radi i punu rezervu snage ima
Članovima foruma skrećem pažnju na deo Pravilnika foruma koji se odnosi na prijave:
Svaki prekršaj za koji smatrate da treba biti kažnjen možete prijaviti ISKLJUČIVO putem privatne poruke moderatorima i administratorima. Ukoliko imate primedbu bilo kakve vrste na rad moderatora, to možete prijaviti ISKLJUČIVO slanjem privatne poruke administratorima sa svim detaljima, a oni će vas izvestiti šta je po tom pitanju uradjeno.
Sve bih zamolila da ponovo izdvoje vreme i pročitaju pravila kako bi se sankcije izbegle.
OFF
Mi smo ili makar ja sam to procitao!?
E sad da li se neko ili neka nalazi u toj situacji neznam...Znam da je misko....ne znam dalje banovan zbog nekih propusta...
Mozda on nije procitao...
Evo ja danas iskoristih da ponesem jednu Zentru :) ( nije moja nego ujakova ).Prilog 43969
-ja i moji radni dani , eehhh... jedva čekam vikend ! :rolleyes:
Prilog 44069
Baki sta se sad nosi za vikend
Da li je "Šturm" i dalje vikend mašina? :lol:
^Isto.
Odgovori Baki izgoresmooooo!:confused:
`Ajde , `ajde , kad ste navalili ! :D
Sve je isprogramirano ! Dakle...
-subota =>
http://i45.tinypic.com/2h49nqt.jpg
-Nedelja =>
http://i47.tinypic.com/i6awdi.jpg