Cim na Casio satu ne pise LIGHT onda sigurno i nema ,oni to inace istaknu ogromnim slovima:)
Printable View
Cim na Casio satu ne pise LIGHT onda sigurno i nema ,oni to inace istaknu ogromnim slovima:)
@nick, evo svih funkcija koje sat poseduje. Svetlo nema verovatno zbog toga sto trosi dosta bateriju, a rezerva na tom satu je dosta mala(14 dana).
Prilog 41927
Cestitke i od mene i da te lepo sluzi. Iskreno ovo je za mene iznenadjenje da nema svetlo? Pogledaj ti detaljno upustvo, ne mogu da verujem da nisu mogli da stave led pozadinsko osvetljenje, ono trosi minimalno bateriju.
Hvala svima na cestitkama prijatelji forumasi-ljubitelji satova,svi ste VR!:thumbsup:Probao sam tolarbo sinoc ispod lampe da nadjem opciju lght kada nema poseban taster za to ali...nema:confused:verovatno kao sto Rus kaze zbog ustede i ne trosenja baterije,da li je to propust,ne verujem,verovatno je CASIO znao sta radi,iskreno i nije mi bas toliko potrebno potrebno,inace sam pretpostavio da nema pre kupovine ali nisam bio siguran,onda mi je momak sa sense shop-a ljubazno rekao da je sat ekstra,sto i jeste,ali da nema svetlo i ako je to meni problem da ne uzimam,medjutim je CASIO VOLIM:man_in_love:posebno digitalce,i to mi nije bila prepreka da ga kupim,eno jutros sam ga ostavio tik uz prozor da se puni a nosim danas MTP-1290D,VEL POZZ SVIMA!!!!
Odlican sky:) Cifer je fenomenalan:)
Serb mi uze reč iz usta. Ovaj je stvarno odličan :congrats:
Hvala. Još je lepši uživo, nego na brojčaniku je par veoma sitnih mrvica ( takvog sam ga kupio ), verovatno kada je sat servisiran ili staklo menjano pa slikam iz ugla gde to ne bode oči. Rešiću to kada ga budem nosio na servis. Uživo se gotovo i ne primeti jedino u makro modu. U svakom slučaju, suva elegancija. Uskoro će mu 40 leta.
Ovaj sat je još pre skoro petnaest minuta zakačen, a ima tek tri lajka!!! Sramota :)
Bre, kakva satina! Seiko Legenda! :)))
Aaauuu nwolfe odmah u pleksus :lol:. Lep je sat nije što je moj nego je stvarno elegantan i masivan za ono vreme. Nije toliko masivan ( 38mm ) koliko dizajn kućišta doprinosi takvom izgledu. Sročio sam i tekst o njemu pa ako ti se sat sviđa baci oko http://www.svetsatova.com/forum/f66/...-a-4767-2.html . Cela ta serija ima lepe modele.
Napunjen je!:)pozz!Prilog 42018
Vintage Casio
Prilog 42025
kad rekoh "satina" nisam mislio na njegovu fizičku veličinu, nego svojom pojavom prosto ostavlja takav utisak, prelep, u duhu svog vremena, a ipak jedinstven (cifer), buljenje u njega razrogačenim očima dok bale cure! :D
Inače, moram da priznam da me na početku mog interesovanja za satove ovakav sat i ne bi nešto privukao, ali kako vreme prolazi, valjda polako počinjemo da shvatamo šta je ono što zaista vredi... sat za sva vremena... još da može da se nabavi originalna narukvica,... bio bi.. uhhh! :)
Danas sam na ruku stavio IWC , sat koji ima jako lepu pricu i uspomena mi je od oca.Posle dugo,dugo vremena stajanja u sefu,ovaj raritet necu skidati s ruke bar nedelju dana. Opsirnije i sa vise slika u Galeriji satova clanova.
Prilog 42038Prilog 42039
Misko prelep je
Hvala Milance, pricao sam o tom satu,ali slike su uzas.Ko Bog i sesirdzija na doticnim slikama i uzivo.Jos mi nija jasno,jel ovo patina ili je takav cifer prskan.Ja ga bre pamtim jos ko klinac od 6-7 godina ama bas isti kao naslikama.A i sajdzije su u nedoumici sta je.Slikacu ja mojim aparatom po dnevnom svetlu,videce se kao uzivo,jako je lep. Zlato ko zlato,ali masina cal 89,rame uz rame sa cal 83 i cal 85. Savrsenstvo IWC-a za 50-te godine !!!
nakon sto je izvsena priprema za ekspediciju ovaj sat uzimam za danas
http://i1163.photobucket.com/albums/...3BD538DE87.jpg
bravo za fotku joza !
:congrats:
a danas jedan lepotan iz proslog veka:)
Prilog 42115Prilog 42116
lepo miško lepo,još od oca,šta reći...pozdravljam te...
Seiko Diamatic 6119-5450
Prilog 42126
Solarac...ma nema bre lepsi u celo selo,eve gle!:thumbsup:pozz!Prilog 42133Prilog 42134Prilog 42135Prilog 42136Prilog 42137
Nick okreni list na kalendaru:lol: Pozz!
Ocu,fala sto me podseti:)pozz!
Danas klasika :D
Danas Seiko M 159-5000 :)
http://www.svetsatova.com/forum/memb...eiko-m-159.jpg
@vlada035, 5600:adore:
@bajker71, Seiko je vrhunski, gde ih samo nalazis:congrats:
@Rus_PA
GW-M5600 je tacna oznaka.
I jeste vrhunski G.
Citizen NY0040-09E
http://www.pbase.com/v_tihomir/image...6/original.jpg
danas seiko Prilog 42211
danas Slava....
Prilog 42213
^ Jedan od bolje dizajniranih satova iz SSSR-a, barem po mom misljenju. Cemu sluzi ono dugme na 2h?
Mislim da je za brzu promenu datuma
Znaci kao Orient :laugh:
Casio
Prilog 42219
Danas modni, Luciano soprani, znam da su modni satovi obicno rizicna kupovina, ja sam ga dobio na poklon i jako mi je drag. Na forumu su neki mislili da nije original iako je kupljen u galeriji satova Beric, to mi nije dalo mira pa sam isao do casovnicara da proverim i ustanovio je da je original.
Sat je dobre zavrsne obrade, WR od 3 ATM, unutra je Miyota automatic, to mi je potvrdio casovnicar kod Simovica, samo nije precizirao koji model. Za modni sat je stvarno dobro odradjen, cak se i sam casovnicar dosta pozitivno iznenadio.
E sad mane tj propusti koji su za ocekivati od modne marke: ono sto je i dovelo do sumnje da nije original je ne poklapanje nekih detalja sa slike koja stoji u katalogu (to je po meni glupo i neozbiljno). Sam sat je lep i atraktivan ali resenje za datum je dosta lose, nepregledno je.
I na kraju cena, jeste on dobro odradjen, ali realna cene je par crvenih manje. Sve u svemu lep sat, i meni jako drag ;)
(Slika nije od danas)
Prilog 42397
Ma, neka je tebi drag, i neka te podseca na osobu koja ti ga je poklonila, sve ostalo je nevazno!
Mozda je samo nefotogenican. Ovaj mostic na 6 sati jako lose deluje na slikama. Verovatno je u prirodi to nesto drugacije.