Lep Citizen Zagore. Znas li koliko je star i jel mu to pleksi kad je tako ispucao ?
Printable View
Lep Citizen Zagore. Znas li koliko je star i jel mu to pleksi kad je tako ispucao ?
Danas sam nosio seiko 5 ali moram pod hitno neki radni nabaviti, mozda neki G, ne mogu bre da se opustim sa seikom samo pazim, a fizikalisalo se malo :)Prilog 45885
ja danas Casio W-S220-1A,odličan za blizak susret sa svim i svačim,preporuka od mene za radni sat
Prilog 45887
(slika je od nekog baje sa menhetna) :D
Ja sam nesto na ovaj bacio oko :) ali nekako uvek kad razmisljam vuce srce ka automatiku :D
:wub:
Prilog 45888
ja se danas igram cijeli dan .... Prilog 45978
Jaoooo, to mi treba! :shout: Kakav je, je l' si zadovoljan?!
Sector77, sat ti je prelep, cestitam ti! :thumbsup:
danas seiko 6309-6000Prilog 46017
Bt lep seiko..
ja jutros ko pevac i u 6
tvoj je lepsi :thumbsup:
nijanse su u pitanju
Danas Casio G
Prilog 46048
...i ja danas G ceo dan, ali ga ne uslikah preko dana :(
http://i47.tinypic.com/20hvaix.jpg
Prilog 46060 Prilog 46063
Juu, juu backarelli, strasna masina! :thumbup:
Lele zmaju što imaš dobrog braju,dal ima takvog u tvom kraju,ču li neku raju što o njemu pričaju,ili neku dečju graju,a možda to samo psi laju,pitaću ja Raju,Gaju ili Vlaju pa i ujka Paju dal oni nešto o tome znaju,a dotle pozdravi mi braju!:thumbup:Jer njih Švajcarci napraviše da traju!:)vel pozz svima!ps.Čika Bakareli CASIO je:w00t::yes4:
Saturday morning reflections :)
Prilog 46180
Danas na ruci Nomos
Tolarbo prekrasan Nomos!
Ja danas na BB:
Prilog 46201
Nomos je :adore:
Auh, prelepi satovi. Nomos je zaista lepotan ali me Black Bay skroz zaludeo :man_in_love:!
Mislim, stvarno....dva takva satica u rafalu... pa nije moje srce bas toliko jako :D
Stvarno volim ovaj sat:D
Prilog 46239
...vala stvarno, što rekoše kolege, praaavi rafal od dva prelepa sata ! :w00t: :thumbup: Nomos je za svaki respekt, o BB i da ne govorim . :drool:
Danas sam rešio malo da izvedem King-a iz box-a ...
http://i48.tinypic.com/20uwrb5.jpg
Prilog 46240
I mene je Black Bay ostavio bez daha. A i ovaj Orijen ima dusu :)
Nekako slučajno, postade mi 657 sinn svakodnevica:
Prilog 46325
Mister No i meni bi bio :)) Mnogo je lep
Celu noc i celi dan...:lol:
Prilog 46334 Prilog 46335
Odlican G!
Imam isti taj model, samo sa inverznim displejem.
Hvala ti i taj je super! :thumbup:
Ja sam hteo stealth model, ima onaj military look.
Danas ae1000
Prilog 46442
stara dobra vremena .....
Prilog 46448Prilog 46445
Odlican je. U MINT stanju:thumbup:
Odlican Glashutte, Sector77! Veoma interesantno uklopljen oblik kucista s ovakvim bazelom i kazaljkama!
hvala , je sat je odlican a cifer je u zivo fantastican ,ne moze ga slika docarat , i sto je najbolje stajao je zadnjih 20 tak godina u ladici nitko ga nije nosio . Napravljen servis i sat ide ko beba:man_in_love:Prilog 46481Prilog 46482Prilog 46483Prilog 46484Prilog 46485
Prelep je! A moderan i za danasnje prilike.
Nesto novo za danas :)
http://s16.postimage.org/yd4m196p1/DSCF0521.jpg
Lep je Magrette. :thumbup:
Jel unutra seagull na rucno navijanje?
Da Seagull TY-2901, baziran na Venus 175. Jako lijep mehanizam. Uslikat ću ga ovih dana da vidite.