Kod mene danas raketa
Prilog 39266
Printable View
Kod mene danas raketa
Prilog 39266
Danas Elektronika :)
http://www.svetsatova.com/forum/memb...ktronika-1.jpg
Danas Swiss Hunter
http://s14.postimage.org/uf90zby4h/P9240243.jpg
Boga mi,lep je taj lovac.
Zumirajte da vidite lepotana(mislim na sat naravno :) )
Mada sam i ja u svom najboljem izdanju :D
Prilog 39320
Moze slobodno Longines da je iskoristi i da poboljsa prodaju, jer ipak "Elegance is an attitude..." :)
kao i obicno ....
Prilog 39335Prilog 39336Prilog 39337Prilog 39338
Sta reci sem ono kao zdravo!:)Evo ga danas G! Sat i telefon,ekstra vr spoj!!!vel pozz svima!Prilog 39356Prilog 39357
slazem se! jedino, vise ih ne prave, potaznja nije mala i bojim se da ce im cena rasti..tako da ukoliko imas priliku uzimaj, bice samo skuplji..
@zma
prekrasan sat :thumbup:
mark XVI mi je na popisu već jako dugo! Čekam bolja vremena![/QUOTE]
sta da kazem sat je interesantan navijac 17jev,na prvi pogled pomislio sam da je mercedes,ili neki propeler
sa leve strane pokazije sat desno dan dole minuti a propeler je sekundaraPrilog 39385
Danas, ceo dan na ruci Citizen Nighthawk!
Prilog 39423 Prilog 39425 Prilog 39426
Prilog 39429 Prilog 39432 Prilog 39433
jedan od mojih najdrazih satova.nisam siguran kad je tacno doaso kod mene ali negde izmedju 1995 i 1997 godine.Prilog 39490 Prilog 39491 to je tada bio hit.i dalje lep i tacno radi.
a za sutra moram da razmislim
Prilog 39498
He,he...istovremeno i tezak i lak izbor :D Tezak, jer ne znas koji je lepsi, a lak jer koji god da nosis - uzivaces :D
gospodja supruga ce sutra da nosi ovaj kao i inace zadnjih dana rolex tudor.
Prilog 39499
neko ga voli neko ne ja sam odusevljen sa ovim satom ali je za nijansu mali za mene pa sam obradovo suprugu.
danas jedan rus
Prilog 39554
Ja cu danas i sutra ceo dan i noc bez skudanja nositi moj bivsi a mozda.....ako razmislim
http://i1097.photobucket.com/albums/...g?t=1350454170
It is i Leclerc:)Pozz to sam ja Nick-bolesnik,elem,reko mi doktor da sam beznadezan slucaj i nijedna klinika mi ne moze pomoci,e reko ako je tako nek ide zivot kazem ja samom sebi u sebe i resih da se u to ime pocastim,kako,pa ovako,u petak mi stize CASIO MTP-1290D-1AAAAAAAAAAAAA,avaj meni bolesnome:banghead:,ubice me zena i kaze mi jos ovaj put i vise:nono:,i tako cu morati da zivim sa taj boles:),sat je ovakav a kad stigne turam slike original nema da brinete;)
vel pozz svima!!!
Prilog 39605
danas jedan veliki " Zee German "...cim stigne kutija, pravim izvestaj..:)
Prilog 39609
U dobar -svaba-:),jer ima neko ko zna a to je zma,pozz!:)
Danas Doxa
Prilog 39630
Danas Cudoviste! :ahhhhh::D
Prilog 39632 Prilog 39633 Prilog 39634 Prilog 39635
Prilog 39636 Prilog 39637 Prilog 39638 Prilog 39640
nikako da se odvojim od LD....
Prilog 39728Prilog 39729Prilog 39730Prilog 39731Prilog 39732
^ Ove fotke izgledaju kao da su obojene viskijem, a novčići su me podsetili na detinjstvo. Moja mama ih je svojevremeno dobijala na poslu, sa raznim gravurama tj. motivima.... Cool!
gazdarice,´ajde na jedan sportski alko test...
:flapper:
Danas je na redu Vanadium, brend nije nesto poznat, ali ja iskreno ne marim zbog toga. Imam ga vec 4-5 meseci i mogu reci samo da sam prezadovoljan, sat je lagan a opet odaje utisak cvrstog i mocnog sata, zavrsna obrada je dosta dobra. Kopiracu deo deksta sa bericevog sajta.
"Svaki Vanadium sat osmišljen je u Švajcarskoj i ima dokaz svog porekla . Moć i lepota su naglašeni veličanstvenim titanijumskim kućištima. Futurististička vizija časovničarstva je od novih materijala dosegla do ekstremnog dizajna. Kućište od čistog titanijuma prečnika 44mm odaje utisak nepokorivosti, a pokretačku snagu „High tech chronograph No1“ čini perfektni japanski mehanizam MIYOTA OS20. Mehanizmi su duplo zaštićeni, lineta je pojačana anodiranim aluminijumom, a cifarnik je napravljen od troslojnog karbon-fibera. Podesiva narukvica izradjena je od mekog silikonskog gela sa patent-kopčom od nerdjajućeg čelika."
Meni se posebno dopada sto je sat dizajniran po ugledu na Hublot modele.
Evo par slika, slikao sam telefonom pa je kvalitet malo slabiji.
Prilog 39831Prilog 39832Prilog 39833
Doslo vreme da se Sector-u menja baterija, tako da smo to danas sredili i malo se prosetali. :)
Prilog 39863 Prilog 39864
Prilog 39865 Prilog 39866
Lep Sector.
Hvala Vladane! To je prvi sat koji sam sebi sam kupio, zato ga jako volim! :)
Danas vintage Seiko A135-5000A. :)
http://www.svetsatova.com/forum/memb...6-p6280028.jpg
Ovog nindžu nosiš na sledeće okupljanje, pa makar morao da ti platim taksi :thumbsup:
Danas casio
Prilog 39915
Nešo, drago mi je da ti se sviđa "nindža". :) Rado ga nosim, uz njega imam i originalnu kutiju sa uputstvom za upotrebu što je retkost kod ovako starih satova.
http://www.svetsatova.com/forum/memb...7-p6280012.jpg
Mislim da taj sat ne moze da se nekome ne svidja:D
Seiko je ekstra. Steta sto se ozbiljnije ne posvete trzistu digitalnih satova pa da Casio dobije pravu konkurenciju.
Volim i casio i seiko, ali da se casio posveti proizvodji jeftinih mehanickih satova, verovatno bi im bili jaka konkurencija;)
Stvarno bi bilo lepo i da seiko radi vise digitalaca, a da casio pravi i mehanicke satove.
Firma se zove Casio Computer Co. pa bi bilo malo neobicno da proizvodi mehanicke satove. ;)
Znam da bi bilo neobicno, ali bi bilo lepo.:D