E pa Jovana, bilo je krajnje vreme ;).
Jedva cekam slike!
Printable View
E pa Jovana, bilo je krajnje vreme ;).
Jedva cekam slike!
Pa kakav je longines dolcevita da cujemo utiske
evo danas malo stavio na ruku ali nije se zadrzao kod mene , nazalost!Prilog 20743 1940god nos
Jos uvek...
Prilog 20785
Pozdrav,
Dejan
Kod tebe jos uvek debela zima?
Prilog 20790
glashutte original navigator
danas ociscena i spremna , geneve pogled unutra !ceka remen od boske-a :thumbsup:Prilog 20840
mali dodatak evo napokon zahvaljujuci gospodi sa foruma sat je kompletiran i evo koja slikica, jos jednom hvala Prilog 20860Prilog 20861Prilog 20862Prilog 20863Prilog 20864Prilog 20865Prilog 20866Prilog 20867Prilog 20868Prilog 20869Prilog 20870Prilog 20871
JojjjJ , bre Zmaje, ne volim nemce, al` ovaj tvoj navigator mi baš `ebe mozak. To je taj dizajn sata na koji ja balavim ne vidjeno !!! Ama bre, vrhunski komad, bar po mom mišljenju. Arapski brojevi, skladnost, kazaljke, logo, korona, narukvica, kućište , lugovi, markeri, cifer, uklapanje oznaka na koroni sa markerima.... majku mu, sve je kako ja to volim !:man_in_love: Stvarno, više nego odličan sat. Znači, mislim da bi pre njega sevnuo ,nego li oranžadu Omegu, pa ti vidi....
sector77
Jako lepo,prijatelju, jako lepo :congrats:
au sector77 omega bas po mom ukusu.izuzetan sat cestitam.
jagos ,vladan hvala lijepa pozdrav:thumbsup:
Omega Seamaster
Ove Omege su najlepse. Sve cestitke @sektor77.
sea.....
Prilog 20903Prilog 20905
i moja cera
Uhh, lep sat, drugar ima jedan takav tako da sam ga i probao, stvarno lep.
Prilog 20978
Nisam skorije postovao ništa, pa ajde... red je.
Još jedna konverzija, Unitas 6497 sa sve ciferom iz džepnog Tanisa. Kućište od neke PRC made nebuloze, naravno. Nije neinteresantno, što bi rekao jedan moj poznanik. Ima još posla da se upristoji: bolja krunica, staklo na poklopcu, dihtung stakla umesto bakarne žice (vidljive na slici) itd. Radno stanje ali sirovo...
Malo se ovim nadovezujem na skoriju temu Autentičnost sata, pošto me je tamo kolega Neša malo pomenuo: moje iskustvo je da može da se konvertuje svašta u svašta, skoro bukvalno. Treba malo volje, poneka ideja i ne preterano tehničke osnove. I preciznosti radi, reč je o nasumičnim konverzijama, po principu "na šta naletiš, pa šta ispadne" a ne projektovanim "drop in" kompletima kada se samo sklope unapred naručeni kompatibilni delovi.
Uuuhhh... mali aw80 se jedva drži. Lemim kućište skoro 3x mesečno, ali bliži se kraj, te se bojim da ga ne izgubim. On bi trebalo da poklapa radne dane.
Prilog 21018
Umesto njega, od ponedeljka se nije skinuo ni minut Djoletov Boshista...:thumbup: Kako dan za danom prolazi, sve mi je bolji i bolji... :thumbsup:
http://i39.tinypic.com/newz69.jpg
Uuuu Vukase, ovo ti je skroz originalno. Mnogo mi se sviđa. Radio si sam?
Sam. Krišom.
Prilog 21172 ...most beautiful Casio Sun:D
O,kolega!
Ja takođe.
:)Ne mogu da nađem kablić za komp pa stavljam staru(lošu) fotku.
Prilog 21173
...meni ta fotka, i ako malo zamućena, extra izgleda:thumbup:
Nađoh kablić :)
Prilog 21174
Kolega, pusti kablić... gde je to jezerce iza Casia sa prve slike (ionako je bolja od ove druge)? Treba mi takav jedan lek za dušu, što dalje od Bg.
Uhhh.... danas svi nose racing satice. Nije ni cudo, ovog vikenda je poceo ovogodisnji cirkus,
Formula 1.
Tim povodom, i ja danas nosim racing sat :rolleyes:
http://i43.tinypic.com/jgny3r.jpg
Nisam odmah prepoznao. Raj.
Prilog 21177 2006. Zamalo da upadnem, a voda ladna ko pivce.
Da ne bude off, danas eksperiment: Seiko, skener i malo luminacije (radijacije).
Prilog 21178 I šteta za F1, niko ne prenosi... stipse obične.
Ako bas mora rejsing, neka bude tako (ovo je najblize tome sto imam) :D:
Prilog 21179
Pa teško da može bliže od toga. Sad, kolega, imaš rašta da navijaš za K. Raikonena. "Ledeni" vozi Lotus ove godine.
Slabo pratim F1 poslednjih godina. Intezivno sam pratio u proslom veku, u doba Mensela i Sene :D
Moze ''Ledeni'', volim skandinavske sofere....
A ja sam danas stavio na ruku pilot Helvetiu i samo da znate nisam mogao skinut pogled s nje.Na žalost ne mogu je nosit svaki dan bila bi šteta zato uživam u trenutku kad mogu!
http://img814.imageshack.us/img814/8594/73191706.jpg
Eeee, kako bi jedan kabriolet dvokrilac pasovao uz tu Helvetiu!
Sat je ko bonbona. Šta je to u produžetku kazaljke? Neki refleks ili...
@Vukas:
Stize....Cuveni Foker trokrilac, ako je po volji :)
Prilog 21181
Rekao bih da je ono na Helvetiji neki marker koji se moze pomerati. Ima li logike?
Kad smo vec u carstvu trka, danas vintage Buler GT:
Prilog 21188
[Off topic]
Poslednji tim za koji sam navijao bio je Lotus a poslednji vozac - Senna.
Posto sam, u medjuvremenu, bio fan Renaulta (kad vec nece Subaru da se okusa u F1 ;)), ovo je savrseno! Ledeni Kimi + sjajni rookie Grosjean = interesantna ekipa koja mnogo obecava :top:!
[/Off topic]
^
Najbolji vozac svih vremena.Moze da prica ko sta hoce,ali je tako!
Ayrton Senna da Silva
Hublot King Power Ayrton Senna Limited Edition Watches
http://www.calibre11.com/ayrton-senna-tag-heuer/
Ima logike. Bravo, uopšte mi nije palo na pamet.
http://www.farfo.com/images/helvetiaprop.jpg
Rotating Bezel and Large Bulbous
Crown. Green Arrow Index Marker
Rotates wih the Bezel.
Još samo fotopetar da potvrdi.