-
3 Priloženi(h) fajl(ova)
Re: Koji sat nosite danas?
. ....nemam taj reversni, majku mu , a mota mi se po glavi već neko vreme (military KG). Prilog 51442 Tačno bata-Rule zna šta da postavi i da me baci gologuzog na trnje . Prilog 51445 Po neki put pomislim, da nekako zna šta mislim i o čemu maštarim .... bbrrrrrr Prilog 51444 da se ne baviš nekim madjijama ? :afraid: :ahhhhh:
Ne , ja ne želim više . Neću, ne. Neću 100% . Pa stvaarno mi ne treba... ali vidi ga samo , uuffff =>
http://i47.tinypic.com/2zqd4yc.jpg
Nego, bre bata-Rule , spremaš li ti štek da mi plaćaš kiriju ? :huh: Neeeće žena ovo još dugo da trrrpi, siguran sam....:(
-
Rekoh ja vec u onoj drugoj temi.
Svi cemo mi da vicemo 10 je dosta, 10 je dosta :lol:
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
danas novi remen i jako mi se svidja....
Prilog 51449
-
-
Uhhh , sector77 , stvarno vrlo moćan i lep sat.:ohmy: :drool: Nije ni čudo što je predložen za naj u 2012toj god...
http://www.svetsatova.com/forum/f67/...dini-7353.html
-
nele hvala
backa. ja sam nerealan ali imam za ovaj sat 13 remena:banghead: i svaki put kad stavim drugu boju iznenadimm se kako dobro legne na sat , za ovu smedju danas na slici sam rekao da je ne bih nikad stavio na sat i gle sad je ne skidam :D
-
-
-
2 Priloženi(h) fajl(ova)
izgleda da sector i ja imamo isti problem sa kajsevima :) danas sinnovac u specijalnom " odelu "! :)
Prilog 51670Prilog 51674
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
steelwool :)
Prilog 51707
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
-
Odlican Seiko,njihovi vintage digitalci su sve popularniji i trazeniji. A sad prave nov redizajnirani model slican tvom i fenomenalan je samo kosta 950 evra,eh da je jeftiniji...
Citat:
bajker71 kaže:
-
seiko je fenomenalan saka cas:congrats:
-
Hvala, ja se nadam da ce biti i jedan sa potpisom SS, ako ne za Novu godinu, onda bar za "dan zaljubljenih u satove" :)
-
Ja vec 10 dana onaj,zao mi je sto ne mogu da ga kacim :))))))
Ali sam na dobrom putu da stalno bude na ruci..
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Fordzo danas...
Prilog 51885
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
danas sam na kratko stavio na ruku ovaj sat. sat nije moj.
zasto ga pominjem ?
u pitanju je seiko sa pocetka osamdesetih ciji se vlasnik profesionalno bavio
streljastvom i godinama nosio bas ovaj sat na desnoj ruci, sto znaci da je bas ovaj
seiko sa slike godinama (mozda i decenijama) svakodnevno trpeo potrese, i to po
vise stotina puta. ja sam mu samo zamenio bateriju, i to kod casovnicara,i seiko je
nastavio tamo gde je stao. radi kao i prvog dana. svaki dalji komentar je suvisan...
sledece sto cu da potrazim je japanski kanister za gorivo od 30 L ali da moze da mi
u dzep na kosulji.
dakle, narodni heroj seiko :
Prilog 51947
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
G 5600, verovatno poslednji put u ovoj godini:)
Prilog 51950
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Skupili se moji digitalci da i oni dočekaju ovu "švapsku":)probaću u sl.godini da ih slikam malo kvalitetnije,vel pozz svima!Prilog 51951inače sam danas pre podne nosio solarca a sada nosim DBC-32.
-
potpuno sam zaboravio :
uz narodnog heroja seika mi njegovi sugradjani smo svasta naucili. prvo smo naucili da su
braca japanci lazovi. uz seika, novog i sjajnog, prvom vlasniku je stiglo i pravilo za upotrebu
seika u kome je pisalo da ce isti da izumre za 5 (pet) godina. velika je sreca da su japanci
notorni lazovi, pa niti je izumro narodni heroj seiko, niti baterija posle tih 5 godina.
da je baterija otisla bogu na istinu logicno bi se zakljucilo da je u stvari sat zakovrnuo, pa bi
isti po lokalnim obicajima, a bez zamene baterije bio sahranjen u crnu kesu i polozen u aleji
kontejnera. umesto toga, srecni vlasnik je sacuvao neogaravljeno kandilo i tamjan, otkazao popa
i besan poceo da maltretira seika. maltretirao ga je duplo koliko su japanci obecali da ce moci,
i tada mu je konacno baterija zavrsila karijeru. prva baterija, japanska, original (lazljivi japanci,
pa duplo je trajala, sram da ih bude!).
sadisticki odnos vlasnika prema seiku doveo je do toga da seiko ignorise cesta pitanja vlasnika
da li mu nesto smeta (mada mi mislimo da se stideo svojih lazljivih japanaca, pa je zato cutao).
nije se bunio zbog potresa, vode, slane vode, sapuna, sampona, i ko zna cega jos. nije smeo da
pisne jer je znao koliko su lagali oni koji su ga stvorili. vlasnik, domacin covek, koji je sve potrebno
spremio za parastos, i obnavljao hranu i pice zbog ocekivane skore smrti svog seika je trpeo sve vecu
finasijsku i moralnu stetu. situaciju je posebno pogorsavalo sto je seiku sve vreme radilo i back light,
cine se cak i u mraku izrugivao svom postenom vlasniku.
vlasnik sada ceka da seiko udje u cetvrtu deceniju, i ako ni tada ne otkaze, sprema se da podnese tuzbu za odstetni
zahtev i nadoknadu stete proizvodjacu.
na sednici kucnog saveta seiko je po zavrsetku rata 1999. godine proglasen narodnim herojem.
u svoje ime mogu da kazem da sam iz situacije sa narodnim herojem seikom zakljucio da cu mozda jos samo
jednom da ukazem lazljivim japancima poverenje, i ako se i tada ispostavi da nisu prestali da lazu, to ce sigurno
da bude poslednji seiko koji cu ikada da kupim.
-
-
e stvarno si preterao :congrats: ne mogu ga gledati
te resetke ko da ima erkodisan svaka cas gde ih nalazis
:thumbsup:
-
Bravo bajker!VR(h)!!!:thumbup:pozz!
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
-
djole lep sat bas za ove praznike
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Žena mi je izigravala deda mraza sinoć, tako da danas (a i narednih dana) nosim novog japanca! Nekoliko puta sam ga gledao i isprobavao u radnji, nalazio slike po netu gde ga kombinuju sa interesantnim narukvicama, i eto.....sačekao me je ispod jelke.
Prilog 52047
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
danas SEIKO 5actus SS 25JEWPrilog 52060
-
Citat:
araphel kaže:
Nekoliko puta sam ga gledao i isprobavao u radnji, nalazio slike po netu gde ga kombinuju sa interesantnim narukvicama, i eto.....sačekao me je ispod jelke.
A to si radio suptilno i ,nekako slučajno, uvek u prisustvu supruge :)
Čestitke i na satu i na supruzi :yes4:
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Ja s ovim udjoh u NG...(fotka od sinoc, dan menja do 3h) :D
Prilog 52063
-
Citat:
VLADAN P kaže:
A to si radio suptilno i ,nekako slučajno, uvek u prisustvu supruge :)
Čestitke i na satu i na supruzi :yes4:
Interesantno, ali ne. Jednom smo bili zajedno u Poklon Dućanu na bulevaru, gde sam ja gledao neki sasvim drugi sat, pa smo i ovog usput komentarisali.
Definitivno će u nekom momentu morati da padne neki drugi kaiš, ali satić je odličan!
-
U Novu Godinu sa SS-om ... danas mi prija sky , te je na ruci. :thumbup:
http://i48.tinypic.com/2vru7nm.jpg
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
danas seiko 5, uspomena.
sliku sam vec kacio, ali zbog svadje sa aparatom u nedostatku novijih
je ponavljam (da mi se oprosti). to je taj stari seiko.
Prilog 52222
-
-
8 Priloženi(h) fajl(ova)
-
amphibia je prelepa,kad god je pogledam gorim od želje da nabavim jednu takvu novu a ovaj victorinox navijač mi je extra,sa mojim omiljenim mehanizmom.........rrrrrrrrrrrrr.........
-
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
danas žućko .....
Prilog 52370
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Danas Geneve i Niva ;) Prilog 52371
-