Lepoo..jesi li to pazario?
Printable View
Lepoo..jesi li to pazario?
Da,njega sam pazario za vikend. Odlican je,samo bi ga trebao odneti na poliranje stakla...
Lep sat Nikola.
Deluje da je odlicno ocuvan!
seiko je ptelep svaka ti cas na izboru , a cutis :thumbup:
Nikola, čestitke za novi sat i dobar ukus! :congrats:
Hvala puno d1d i bt,a odlicno je ocuvan i svi delovi su orginalni a sat je iz 71-e godine,na ciferu nema niti jednu tackicu...
Hvala bajkeru!
Nikola cestitke jos jednom, bas me zanima kako ce izgledati posle tretmana. Uzivas u glancanju danas :)
Miki trebalo bi da odemo na turu Pepsia ;) i da vidis kako sam ga sredio,sija kao nov :)
ja danas fereti, neznam slike da ubacim,ali da probam ...
Ja vecera nabacio nato crnu na Rolexa i toliko mi se svidja kako stoji da ne skidam i kad legnem da spavam a i sledece jutro po dnevnoj svetlosti cu da ga slikam...Preeeeelepi moj Rolex :drool::adore::drool:...izvinite ali sam morao :))))))
Prilog 22006Prilog 22007Prilog 22010
:adore: :adore: :adore:
Oprastamo ti, imas razloga da se ponosis, sjajno.
Danas na ruci prva, "Legendarna" prinova kolekciji ...
:)
http://i44.tinypic.com/348hts8.jpg
d1d, sat je fenomenalan! :adore:
ne da umes da izaberes, nego... svaki put mi srcka preskoci kad vidim neku prinovu... :w00t:
auuu.al je sat.osto sam bez teksta.svaka cast.
:man_in_love: odlican :D
Neka je sa srećom, a za prinovu sve čestitke :congrats:
I ne zapostavljaj one eterne ;)
prelep,nema šta :thumbup:
d1d - pa ovo je savrsenstvo :adore::man_in_love::drool:! Obraduj nas sa novim slikama ;)
d1d
Paa,nije nešto...Onako...Al' nema veze.Važno je da se tebi sviđa.:flapper:
P.S.-Mnogo dobar i mnogo lep
:yes4:
Čestitam!
Znam da nije nesto al' sta cu, sad je gotovo.... :banghead:
Hvala svima :)
Bice fotografija ihaaaa..... Udavicu Vas njima :P
Hehe, zaboravio sam da Vam prikazem i drugu (obecanu) znacajnu prinovu.
Mozda sutra..... ;)
Prelep i stvarno svaki sat koji d1d stavi je prelep.
Veceras na ruci sat koji je pristigao iz Rijeke a sigurno cete znati od koga je ;)
i kod mene nesto novo, da vidimo kakvi su ti lazni rusi. ;)
za sada ne mogu da im oprostim sto ne postoji brzo podesavanje datuma, tako da ce mi biti danas 9. :laugh:
Prilog 22104
Uh kakav sat, fenomenalno:adore:
Čestitke za prinovu :congrats:
Doduše, zbog 32 rubina i opšteg utiska može se oprostiti i poreklo :P
Odličan sat Simo. Boje mi se sviđaju.
Inače, moram da primetim, sezona prinova je počela :)
Ih,bre,Simo. Pa vidiš da na njemu piše automatic.U konkretnom slučaju to znači da ako ga ne nosiš još pet dana-on će se automatski podesiti na odgovarajući datum.:big_boss:
E,al' ti si bio nestrpljiv.Nisi hteo da sačekaš 9-i pa ćeš sad morati da vitlaš kazaljkama napred-nazad.
Uostalom- nema veze.Ti si ionako uvek išao ispred svog vremena. :D
P.S.-Čestitke na lepom izboru modela. Ajde,na brzaka,neki utisak o kvalitetu izrade.
simo super je sat
Leeep sat Simo. Čestitke !
Steinhart danas.
nadam se da cu imati vremena uskoro za mali prikaz i koju fotku, a ukratko, najkrace - kvalitet izrade je dobar, ali ima sitnica koje cine da sat izgleda kao neka plasticna igracka, sto mi se bas i ne dopada. sve u svemu, "jak vrlodobar". :laugh:
edit: @popovac76 - nije iz ducana
Simo, prvo čestitke za sat! :thumbup: Kakvi su prvi utisci vezano za autonomiju, iluminaciju i uopšte kako leži na ruci? Vidim da je priličnih dimenzija. Predpostavljam da bi uskoro mogao da padne jedan blic test.
^
prvo, hvala svima na cestitanjima :blushing:, zaboravih na to u prethodnom postu.
tek sam ga danas stavio na ruku, tako da je jos rano za utiske i zakljucke, ali pasce sigurno jedan review cim ga malo proucim. :)
a na ruci lezi vrlo lepo i udoban je za nosenje, iako ima celih 45mm sa krunicom.