Rus_PA
Jesi li ti Rus ili Japanac?
Prvo Mudman sad Citizen...:)
Printable View
Rus_PA
Jesi li ti Rus ili Japanac?
Prvo Mudman sad Citizen...:)
Neunistivos SKX se pokazala i na 40m pod zemljom u grobnici Mikerina :)
Najbolji sat na svetu. Legendaran. :)
Pepsi je zakon :thumbup:
Ovih dana u upotrebi su dva Seika kojima hoću da izmrcvarim dušu, tj da im potrošim struju, (štopujem vreme na sve i svašta, onako bez veze) ako je ikako moguće. Jedan tzv aviator (valjda zbog oblika skazaljki i oznaka strana sveta, kao da ne postoje savremeniji uređaji za navigaciju, al neka im bude), skoro pa radioaktivan, i drugi Đuđarova Macchina koji kao da se pogoni na LSD a ne na struju (kome još treba da meri stotinke, možda onim fizičarima u CERNu). Razlog za ovakvo neracionalno ponašanje: malo su mi se smučili satovi na struju (prejaka reč ali nije daleko). NEMAJU SRCE! Dok ne rešim načisto da idu na oglas, radiće ovako, prekovremeno. Ovaj treći je lep mali ruski zidni sat za na ruku (47mm bez ove karakondžule od krunice) iz kućne radinosti. Mr Been je ništa kakve face prave po komšiluku kad vide malu Munju. Malo se smire kad čuju da to nose jedino piloti ruskih teretnih aviona. Sad bez šale, ako neko zna gde da nađem ključ od Unitasa 6497 ili od Corteberta 616 nek mi javi, voleo bih da ovu krunicu primaknem do kućišta, Molnijin ključ nema dovoljno navoja da bi se kratio. Izvinjotina zbog preopširnog pisanija.
Prilog 11677Prilog 11678Prilog 11679Prilog 11676
Malinica ti je super.
Čiji si bazel nabudžio?
A, ne! Celo kućište je nedirnuto, sve sa koronom koja se vrti, što je zgodno. Marka je NO NAME, PRC naravno.
Pa naravno da radi, ma kakva bre Omega, ovo je neunistivo.
Ja samu piramide ulazio sa običnim seikom 5. Eno ga u kutiji, normalno radi.
Objašnjenje: kada je došao duh faraona TuPAVkamona, izašao je mini ninja iz seika i umlatio ga k'o vola u kupusu :D
^ :lol: :lol:
Ovo slobodno može da se proglasi za post meseca. :lol:
ja danas nosim seiko kinetik dali neko ima ideju kako da narucim bazel
Prilog 11685
Pitaj ovde: www.yobokies.com ili ovde: Welcome at Monsterwatches, crazy about Seiko watches a ako nema ostaje samo eBay.
Probaj i kod Jonathan-a koji je poznati i kao Mr Seiko tj Swedefreak u Seiko zajednici (jmk500 na ebayu), možda on može da ti nabavi.
Welcome at Monsterwatches, crazy about Seiko watches
kakvi lepi satovi...odusevljen sam kreacijama Seika.
^ Da, prelepi satovi...:man_in_love: Covek je pravi SEIKO-ljubac...u potpunosti ga razumem..;)
Evo i čuvenog seika petice, model ninja, koji sam spomenuo u jučerašnjem postu, a danas mi krasi ruku:
Prilog 11686
Ako nekoga zanima epilog priče, evo šta se desilo dalje - premlativši faraona k'o vola u kupusu, ninja je u piramidama otvorio agenciju Seiko Security, koja se specijalizovala za zaštitu satova na rukama turista. Faraon je rešio da se mane ćorava posla, pa je počeo da valja kineske suvenire na platou ispred piramida. Obojica planiraju da prošire biznis i na Hurgadu, a u toku su intenzivni poslovni pregovori o uspostavljanju saradnje.
^ Hahahahaha... :D Ma bre Neso stvarno nema smisla...prvo Nikola sa 007 pa sad ti sa peticom...pa bre tuzice vas Egipcani, proteracete im sve faraone iz zemlje sa tim silnim nindzama...koliko vidim ubise Boga u njima... :P :P
...i sa celicnom narukvicom...
Prilog 11687Prilog 11688Prilog 11689
Upss, primetih da sam pogresio...htedoh reci nikolin 009, cuveni pepsi...da se nidza kojim slucajem ne naljuti... :P
A kad smo vec kod 007 (izgleda da mi je samo on na pameti :P) , evo ga moj lepotan, danas njega nosim..
Prilog 11690
Iwc Aquatimer 2000
Danas ovako...
cera,ja i at
Prilog 11727
Djole prelep je ali jesi li setao dete s njim aaaaa :D
Jel si sve vreme tako setao sa podignutom rukom i pogledom fiksiranim na sat?:lol:
naposao bi ti ali ne znam nesto mi modelator obrise pa ne znam sta sad mogu da pisem a sta ne....:huh:
Nije ti ništa obrisano već su ti spojene poruke pošto si postavio dve uzastopne.
Izvinjavam se,nisam bas bio siguran da li sam nesto tjs napisao rekao sto nisam smeo.
Izvini jos jednom
Djordje - ta plava narukvica ge je lepo otvorila, super je ta ruska chrono legenda
Milane - IWC je uvek dobar izbor :thumbup:
Danas sam na vintage modelu. Omega Chronostop, kal.865
http://www.shrani.si/f/1K/6A/3meTcOF1/2/p9170005.jpg
danas tag calibre 5 :thumbup:
Prilog 11769
Čestitam. Krasan sat.
"crane" izdao si Orisa srami se :) lepo ti stoji...
danas ja nosim Seiko 6138-8030Prilog 11779Prilog 11778Prilog 11780Prilog 11781
i izvinjavam se na prasinici nisam ga lepo obrisao sto cinim svako jutro sa svim satovima...razvesce se zena od mene
hahah milane zato ces ti orisa uskoro da nosis. menjam malo, malo jedan malo drugi.
evo ti malo da vidis kako to izgleda :)
Prilog 11784
@ urmacher
hvala hvala, odlican je sat stvarno
Danas smo se malo provozali.......:thumbup:
http://i55.tinypic.com/2vi2qzt.jpg
jesi li siguran da nije fake nesto mi je cudan:confused:
Pitanja od tebe mi nisu nikad bila čudna,samo tvoji postovi :lol:
Sto profo cini mi se da je plavlji nego inace original...ma da moguce da gresim u stvari original je 100 %,samo se cudim kako si bese bio siguran za fake satove Marka 5.
I koji moj post nije dobar za salu ili nema da neku namenu za sve?
Ukljuci se malo i ti nemoj samo da lajkujes,ukljuci se i ti malo u forum a ne da kometarises postove i vodomere :))
Pa mislim da sam danas bio dovoljno "uključen",predji malo današnje postove...:confused:
A što se Marka tiče,mislio sam da je to lock i da sam objasnio šta je tamo bio "slučaj".A uzgred,ti mu dodješ kao neki Toma Fila? :lol:
Ma koji Toma Fila,tamo se sve videlo...necu da prelazim danasnje postove....ako si nesto i zapoceo svaka ti cast....vise ne gledas ko nosi vodomere a ko nesto drugo:D to je vazno. Kako te je strecnulo za Omegu hahaha strasno tu teoko dobro sluzi za boju u onosu na one Lock boje !!
opusteno profo salio sam se malo samo vidis kako je kad se cacne tamo gde ne treba a volis ti to :))))))
aj pozdrav nek tvoja bude poslednja jel iovako ces nesto da dodas