^
Sto se tice kvaliteta,HTC telefoni NE ZAOSTAJU za bilo kojim IPhon-om.Imao sam prilike da uporedim IPhone4 i HTC HD2 i bez razmisljanje bih uzeo HTC,jer je bolji u svakom pogledu od njega.Ako ne volis WM,stavis Android.Drugar je cak stavio na njega Linux koji je skinuo sa neta (XDA devolopers,mada nisam siguran) i radi k"o azdaja,naravno uz sve funkcije koje taj telefon ima i koje su radile bez problema.
Ali savremeni marketinski gurui su ubedili ljude da nema potrebe bilo sta menjati jer je Iphone bas ono sto im treba i on je naj,naj,naj..a sve ostalo je s.... sva je sreca da je praksa pokazala da nije tako,mada ih to ne brine puno,jer su uzeli ljudima ogromne kolicine para i samo to ih zanima.
Dobar mareketinski strucnjak ce ubediti ljude da je danas petak,a ne ponedeljak,jer to kaze neki godpodin X koji radi za firmu "XY",a to je "najbolja firma na kugli zemaljskoj+ 3 sela vise".
Marketing je cudo u danasnje vreme.
Registracija
Help

339Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom

) Ja zaista nemam razloga mijenjati tim koji pobjedjuje

Medjutim, ja sam je drugačije doživeo. Kao strasveni korisnici wm-a (HTC TYTN , TYTN II, TP2 , HD2) svi smo bili uzbudjeni najavom VM7 (a ne wp7) , koji je trebao biti veliki update wm6.5 . U iščekivanju i praćenju vesti, svaki dan je bio godina. Na naše opšte razočarenje, izlazi na sunce WP7 koji je totalno ne upotrebljiv !!! Gurnuli ljudi platformu na telefone od 250€ pa na više , dvadesetak app sa krvavo velikom cenom (neke gluposti) , a što nema ni "copy-paste" ,koga boli pajser. Kako je prolazilo vreme, napredak platforme je bio ne vidjeno spor, a UI funkcionalan, ali isto tako i "socialan" . Izgubio sam živac, prodao HD2 ,popio pare u kafani, a kupio Optimus One LG (P500) , koji i dan danas važi za najbolji niskobudžetni telefon na Android platformi. Ja se privikao na Android, posle čega je usledio Desire Z .
Pa to je najrasprostranjenija platforma (uz iOS) sa ubedljivo najvićim brojem besplatnih aplikacija i dostupan je na najJeftinim modelima. Instalira ko šta stigne i šta treba i šta ne treba, pa kuknjava nastane na stabilnost. Android je vrlo stabilna platforma i ne može se nikako uporediti sa wm-om, što se stabilnosti tiče. Jedna od najvećih prednosti Androida u odnosu na ostale konkurente su Srpske aplikacije , od kojih su mnoge "must-have" ! Jednostavno, to je za zemlju Srbiu najintuitivnija platforma i to je činjenica, a ne moja konstatacija .

Bookmarks sajtovi