Kad vec spominjete starije modele...
SE K800i je zakon.
Skoro 6 god ga koristio i apsolutno nikakvih zamerki.
To je vec legenda od telefona. Dan danas moj primerak radi savrseno.![]()
Kad vec spominjete starije modele...
SE K800i je zakon.
Skoro 6 god ga koristio i apsolutno nikakvih zamerki.
To je vec legenda od telefona. Dan danas moj primerak radi savrseno.![]()
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Dobro,925/920 i nije neka razlika(drugačiji tip ekrana ali veća memorija kod 920).
1520 je monstrum,a pošto ja ne nosim mob u džepu,bio bi pogodak u sridu!
Hvala u svakom slučaju
Nosim iphone 5 i mogu reci da je telefon ok.Hadzi nisam uspio poslati privatnu poruku ne znam kako pa ti se zahvaljujem na trudu Lp.
Jel zna neko gde mogu nabaviti sluske za Siemens SL45 i neki dobar program za njega?
Samsung Wave II, GT - S 8530, već dvije godine, bez ikakvih problema, ispunjava sve moje potrebe
...da, K800 je mnogo uspeliji model od njegovog naslednika (k850) . Kod njega jedini problem koji se dešavao je dzojstik. Njih sam se namenjao dok sam bio u serviserskim vodama...
Victorinox - real steel with mechanical soul
Mora da si stavljao kvalitetne dzojstike kad si ih toliko menjao.oduvek si voleo kinu.
LG Nexus 5. Takozvani, Google Phone. Posle svih modela Iphona sam presao na ovaj. Koristim ga od NG. Osnovni razlog za prelazak je velicina ekrana, kućište telefona, ne treba nikakav akaunt da nesto kupite ili skinete sa bilo koje prodavnice, itd... Kako ja kažem, Android je vise ljudski nego IOS. Naravno, to je moje iskustvo i mišljenje. Pozdrav!
Bookmarks sajtovi