Ali da li je moguce da sve sto pisete i meni se desava...od moje zene ne mogu posteno da kupim sat nego da ga krijem kao za dzabe sam ga odbio...
Nepravda
Ali da li je moguce da sve sto pisete i meni se desava...od moje zene ne mogu posteno da kupim sat nego da ga krijem kao za dzabe sam ga odbio...
Nepravda
next year at this time I'll be a millionaire
Vlado kasapine jagodinski
Ja i ovako cuvakm dete,kuvam,peglam...usisavam...kad odem na pivo " ne mozes da se skrasis kuci " i jos najgore..ebali te ti satovi.
Stop nasilju nad polumuskarcima))
next year at this time I'll be a millionaire
Eeee, pussy. Ja,bre, ko pravi Balkanac alpha muzjak sedim, pijem pivo, gledam kosarku - i peglam![]()
(Stvarno se jednom desilo. Peglao neku kosulju i stavio dasku tako da mogu da gledam u tv, pivo bilo otvoreno i tako.....)
Vlado, nema dovoljno ovih balavih smajlija da izrazim svoj stav prema toj kolekciji![]()
Ma, šega ba, Zagore....
Poslednja ispravka: anbeast (9.8.2012. u 10:40)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Evo setih se da gajim po iPadu barem nekoliko fotki
Par komada iz Guitar Hero serije:
Žena mi je fan Assasins Creed serijala igrica, tako da je Ezio bio poklon za nju:
Nijedna poštena metalska kuća nije kompletna bez bar jedne Eddie figurice:
Figurice iz horor filmova obavezne, naprimer Jason Vorhees iz petka 13og:
Darth Vader kao privezak za ključeve, ukras za retrovizor, na patikama, majicama, tetovažama..... veliki sam obožavalac lika i dela:
Eto, to je ono što trenutno imam na raspolaganju od fotkiBarem kao mali preview.
I da ne zaboravim, evo još jedne opsesije: StarCraft the board game. Fenomenalna zabava, barem meni:
![]()
Vidi ti ovo! Pa gde nabavljaš ove figurice!!!![]()
Po "belom svetu" postoje specijalizovane radnje koje se uglavnom bave samo ovakvim stvarima, pa ih relativno često pohodim. Nađe se starijih stvari po buvljacima i pijacama, poznanici imaju pa doniraju......
I što je najbitnije, oko ovoga nemam problema sa ženom uopšte, eto baš pre neki dan mi kaže: nešto si smoren, idi kupi neku figuricu, možda te oraspoloži![]()
LIKE za ženu!!! Baš je lik!!!![]()
Kasapine Jagodinski, nisam znao da si ljubitelj Zagora.Jel imas sve brojeve stripova? Ja sam ih nekad imao ali vremenom se kolekcija rasturila.Prosle godine sam nabavio 2dvd sa svim brojevima ZS i LMS pa cak i vanredna izdanja.Pozdrav
Bookmarks sajtovi