Mogo,mogo,al onda bih morao da bežim od kuće...A da sam pitao dotičnu bilo bi...
pozz!
Mogo,mogo,al onda bih morao da bežim od kuće...A da sam pitao dotičnu bilo bi...
pozz!
Ja vozim reno clio 3 slike nemam![]()
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Od danas, samo jos BMW Z4 sDrive23i "mille miglia". Jedan od samo 99 u svetu.
![]()
There are 2 rules for succes:
1.Never reveal everything you know
Ipak si se odlucio za BMW, pa cestitam, da te u zdravlju sluzi, i da promenis jos mnogooo kola![]()
Izvinjavam se što postujem duplo i što dižem post od pre nekoliko stranica, ali moram da pohvalim izbor!Koje su tačno razlike, smem li znati?
Slike iznutra nažalost nemam, bar ne dobre. Standardan je manje više, raskliman raido, napukla tabla, oko volana obmotana neka lažna koža, nisam se usuđivao da pogledam kako izgleda ispod![]()
Poslednja ispravka: VLADAN P (30.11.2012. u 21:04)
Nije ni tako los, s obzirom na starost.![]()
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Kad smo već kod automobila, a bliži se 1. novembar....danas uzeh Sava Eskimo HP, obzirom da nosim 16ce, jedva nađoh nešto zadovoljavajuće po relativno nižoj ceni....Iako sam bio skeptičan prema Savi, o ovoj gumi sam pročitao dosta pozitivnog.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi