@milospinkfloyd
350 KS, 520 Nm
@milospinkfloyd
350 KS, 520 Nm
Nisam mogao da odolim ovakvoj temi. Veliki sam zaljubljenik u automobile koje prave zabari, svaka im cast. Vintage ili ti oldtimeri na prvom mestu, vecchio tempo za sva vremena! Idemo redom:
Dva Fiata, ovaj veci, porodicni, vozim svaki dan. Dobro se drzi. Onaj manji iza ceka na jos neke dorade, pa ga registrujem, pa onda... Inace kod nas je redak ko posten covek, zove se 124cc iz 73, ima 115 ks, zadnju vucu, i ide ko nevreme!
Cuore sportivo, neprevazidjen u toj klasi. Morao sam da ga prodam... ali jednog dana opet, nadam se.
Inace, auto snova: Fiat 8V Zagato, oldtimer, naravno.
ma moze Vukas poceo sam da se lozim na starije...imaju onaj zvuk a i treba im vremena da se malo zagreju...a masina dobra izdrzljiva...)))))))
next year at this time I'll be a millionaire
A,kod vas ladno....al' standard!
Čestitam,druže.
Dugo da ga voziš i prodaš za iste pare.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ti ga vozi samo u jesen,kada je priroda zuta. A,za leto mu ugradis daljinsko zakljucavanje,pa ga trazis pomocu zuvcnih signala... "klik-klik"
![]()
Uuuuu! I Fiat izgleda dobro! Mada sve vintage stvari su dobre,...
Napiši mudru izreku i tvoje ime će večno živeti!!!
Pick my left pocket of its silver dime, but spare the right - it holds my golden time!
*Oliver Wendell Holmes*
Ne zna delija sta je GolijaHvala druze. Jedva cekam da padne sneg,pa sto bi Sekula u "Trecoj sreci" rekao: "Da vidis ti mojega karavana"
![]()
Evo i ja da predstavim moga ata....Dobro me služi, ne žalim se.
Bookmarks sajtovi