zašto ti je porše bio veliki zalogaj
u hrvatskoj je vozni park u rangu nekih razvijenijih EU država ja bih rekao, a i u vreme Jugoslavije isto se u Hrvatskoj vozila bolja vozila, jesam u pravu ili grešim, meni se tako činilo, stariji znaju
imao sam četvorke, na njima sam sve o kolima naučio, rasturio ih do poslednjeg šrafa, imao sam i taj BMW e 28 ako se ne varam ta oznaka, 528i, nije bio vozan, bio je stranac, CH table, šestak, uzeo ga sa razmontiranom glavom motora, zelena maslina metalik, bež unutra, bio je kao milion dolara, lepotan, nikad nije upalio
imao sam i fiću, on je bio vozan, neregistrovan, kad mu skinete glavu skidate i razvodnik i njega nisam znao da uštelujem i nije ni on upalio
posle sam naučio kako se to radi, na četvorku rasturim glavu da vidim kakvi su klipovi, vratim glavu i on radi, paljenje se ne dira, bregasta u bloku pa se lanac ne remeti....to sve do 17 godine, posle nisam ništa radio više hehe
tako sam i silne satove zeznuo, rasturim ih i ne mogu da sklopim nikako, pa sam i to batalio, sad u slobodno vreme rasturam optiku kad naleti
Registracija
Help

2605Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom

Bookmarks sajtovi