Ajde Vlado kad stignes napravi koju fotku enterijera da vidimo malo sta ima od opreme. Ja nikako da nadjem neku da je dizel i da je presla ispod 100.000, mada u zadnje vise gledam Giulliettu
^ Alfica ima gomilu senzora (za kisu, svetla, maglu, mirise, zamagljivanje prozora, zatamnjivanje retrovizora, parking senzori... i jos svasta nesto)
Evo par fotkica:
A evo je u "strokavom" izdanju:
![]()
No time to lose
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
A jel ima zimske gume?![]()
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
A pecat?
Salu na stranu sjajna auto!
Trenunto ne vozim nista jer mi je auto u fazi sredjivanja limarije i uskoro ide na farbanje a u pitanju je W201 200d ili ti u narodu poznatiji kao Mercedes Benz 190d.Slike ce biti kad ga sredim.Pre toga sam vozio a još ga imam W123 240d inace najprodavaniji model u istoriji Mercedes Benza.Pre njega je bila Zastava 101 Mediteran,prvi ozbiljni "cupe" iz Kragujevca.
petre jel 123 ojka sredgjena ili imas nameru da je sredjujes.kakvu sam video pre par dan sa bh tablama bukvalmo ko nova odmah sam pozeleo da i ja nekad sredim tako jednu.inace imao sam davno 123 strasan auto.
Bookmarks sajtovi