Da naglasim, nije moj automobilali je interesantan.
Kombat T-98 ( naziv kao za tenk, ... , Rusi ). Teško oklopljeno transportno terensko vozilo. Postoji u više verzija karoserije i opremljenosti unutrašnjosti. Koliko sam čitao stepen oklopljenosti varira u zavisnosti od želja kupca ali maksimalno trpi kalibar 12,7 mm. Vozilo je teško oko 5 tona , maksimalna brzina oko 180 km/h. Može se koristiti za prevoz "VIP" osoba , transport novca i slično ali s obzirom da se , navodno, na krov može ugraditi i top 23 mm može se koristiti i u vojne svrhe. Osnovna verzija ima 8,1 litarski motor i 340 konja . Po želji naručioca može se dobiti i jači motor ( 400 i 550 konja ili dizelaš od 365 konja ).
Ovde se lepo mogu čuti teh. karakteristike
Poslednja ispravka: skydrummer (13.6.2013. u 1:38)
Odličan. Čestitam![]()
cestitam hadzija, moj brat od strica vozi takvu samo siva metalik, kao miš...sedam godina garancije, dosta jeftinija od golfa, jeftiniji servis, pomalo skripi unutra ali se moralo na necemu ustedeti![]()
Dado, nek je sa srecom! Odlicno izgleda a i boja mu je super "cucnula". Zelim ti mnogo sigurnih kilometara!
No time to lose
Jagos,
Opasna stvar! Najljepši SUV po meni!
Onaj švabo je strašnu stvar uradio sa Kia!
Svaka čast,srećno te služio zamijenio ga za bolji!
Momci,
Hvala puno. Moralo se uzeti malo veće- biti tata zahtijeva malo veće vozilo od moje stare Fabie.
Škripanje- neka škripi do mile volje,samo neka se ne kvari(kakvi su nam putevi i tenk bi proškripao)!
Motor je 1.4 100KS,benzin. Najjednostavniji mogući i meni je taman. Nas 4-ro u kolima, a vozim 60kmh u 6.brzini(1600 o/min) bez problema.
Ja zadovoljan,za sada.
i tebe dalibore srecno da sluzi dok ne uzmes jos bolji.ja sam zadovoljan mada sam presao tek oko 200km pa ne bi mogao da kazem nesto vise.kazem prvi utisci su odlicni prijatno sam iznenadjen.motor kod mene je 1,6 gdi 135 ks.
Jagos
Čestitke i tebi.
Sa srećom se navozao.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
jagose, svaka cast! Fenomenalan SUV, nema se sta dodati. Daj malo detalja - koji motor, oprema?
Danas imamo festival KIA
P.S. I ja cu se ponoviti za koji dan t.j. obezbediti lepsu polovinu i time vratiti Alfu kompletno u svoj posed
EDIT: Sad vidim da si dodao detalje o motoru![]()
No time to lose
Momci, čestitke obojici
Neka vas ljute mašine dugo i lepo služe.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bookmarks sajtovi