zlatne poluge i ostalo blago je i trebao da nacionalizuje, i da upotrebi za dobro nacije,
ali rolexe je valjda trebao prezrivo da odbaci, a ne da se maskira u del boya ?
da ne pominjem sto je time davao primer i ostalima...
zlatne poluge i ostalo blago je i trebao da nacionalizuje, i da upotrebi za dobro nacije,
ali rolexe je valjda trebao prezrivo da odbaci, a ne da se maskira u del boya ?
da ne pominjem sto je time davao primer i ostalima...
nije ni cudo sto su kubanci pronasli vakcinu samo za jednu vrstu raka, za rak pluca... glavna motivacija: da bi mogli da nastave da šnjare tompuse
* dao sam ti lajk, dodjes mi 3 lajkova...
Jeste nacionalizovo sve cak i ocevu zemlju.zasto da odbaci rolex trebao mu je pouzdan merac vremena a rolex to jeste.mocni sovjetski savez se raspao a kuba je opstala.da li je ispravna politika njihova ili ne nemam pojma ali se divim kubancima i fidelu.bar mi znamo sta su sankcije a oni zive sa tim decenijama i ostali su svoji.
Ma znam na sta si mislio, i potpuno si u pravu! On to i jeste nacionalizovao, ali nemoj da ocekujes da ce neko ko je dosao putem revolucije da ode i da se zamonasi. Mislim mozda, ali to nije Kastro. Medjutim, odmah moram da kazem da na Kubi nema takvog oduzimanja od svog naroda, i ostale kradje. Kastro nigde nije izneo ni jedan dolar, nema svoje fabrike, svoje bankovne racune u svajcarskoj, svoje vile, i sve ono sto imaju vecina predsednika u takvim zemljama.
Poslednja ispravka: tolarbo (8.7.2012. u 2:40)
Samo da vas podsetim da je radno vreme od 12 u noc do 7 ujutru... u 5 do 7 zakljucavam kafanu.![]()
@Luger Ako ti nekad dosadi strumanski znas kako da mi posaljes ppA baki uvek kad mu pomenem zaboravi sta je pp
@Tolarbo Hvala nisam znao za te dve valute , Kuba i Istanbul i Moskava su mi destinacije koje cu kad tad morati da obidjem. Mada su daleko realnije Moskava i Istanbul , ali ne odustajem ni od Kube![]()
Nisam videoFotke su odlicne , stvarno grad je cudo, eto jos jednog grada na listi
![]()
ja sam potpuno siguran u sve vrline kubanaca, i stvarno mislim da su sjajan narod.
jedino sto mi malo ubija odusevljenje je sto ponekad pomislim da li imaju i neki drugi
izbor ili im je gostoljubivost i veselost jedino sto im je preostalo?
Buena Vista Social Club - El Cuarto de Tula - YouTube
Bookmarks sajtovi