mozda vladan p voli violinu na uvce :
Vanessa Mae - Red Hot (720p HD) - YouTube
:flapper:
Printable View
mozda vladan p voli violinu na uvce :
Vanessa Mae - Red Hot (720p HD) - YouTube
:flapper:
Izgleda da on na uvce voli samo da slusa satove :)
hmmmm... ima i za to resenja, tika, taka...
:thumbsup:
fashiontv | FTV.com - nicole kidman & omega - YouTube
(ja je uopste nisam slusao sta prica, sta rece u stvari ?)
evo jos koktelcic pa da zatvorimo:
Kahunaville Bar Las Vegas - Bartender Essie Numminen - YouTube
Mora da je kriza u Srbiji, kafana nam osta prazna vec dva dana.
Cima nema gazde odma rasulao:)
ostavio nas gazda bez usluge i hladnih pica... nije to u redu.
:blink:
MOracemo da menjamo kafanu, ako se ne uozbilji uskoro :)
moramo da menjamo gazdu kafane:D
Ili da menjamo gazdu, ili da dovedemo Bakija u kafanu :)
pravo da vam kazem, nesto bas i nemam zelju da ucestvujem, pitao sam gosin vlasnika jedno pitanjce da proceni neki sat, a nisam hteo javno da ne kupi neko pre mene, a on me kulira, ono kao s visine, a za odgovor bi mu trebalo 30 sekundi... A posto mnogo bolje kontam psihologiju ljudi na netu no ostali, odredjene stvari su mi sasvim jasne, tako da sam otvorio sopstveni forum o satovima jer bolje je da trosim svoje dragoceno vreme u svoju korist nego u korist onih koji to ne zasluzuju.
Kafanu vam ostavljam u amanet, cuvajte je ki zenicu oka svoga.
:blushing::hello:
...ma daj mi jednu rakiju, domaću, u p.m. (seda za sto kod tolarba) ...
tolarbo, druže moj, nešto i nisam primio ravnodušno vest za tešku situaciju Seika. Gde je taj konobar bre... Alllooooo !!! Prolaznik , oću li ja dobiti tu domaću ili ne :ohmy:
Oš ti nešto da cugneš, tolarbo ? Pusti tu kafu čoveče, valja i malo dremnuti...:yes4:
U bre Prolaznik, mislim da si u krivu i to debelo... pogotovu za tu visinu koju pominješ. Al` ajd, neću komentarišem više...
Gresis prolaznik, gazada mozda ponekad kasni sa odgovorom, ne zato sto gleda sa visine nego zato sto ima brdo obaveza i cim je slobodan svima odgovara ...
P.S Verujem da bi sve zanimao sat koji je za procenu tako da je bolje da si okacio u odgovarajucu temu...bar bi imali jos jednu temu za diskusiju....
nekako nisam stekao utisak da gazda ovde bilo kome prilazi nadmeno,
da jesam promenio bih i kafance i forum odavno.
izgleda da smo po pitanju gazde ovde postigli konsenzus, sto bi znacilo
da je ovo dobar forum.
Kada smo već kod gazde, hteo bih reći da je to jedan od prijatnijih ljudi koje upoznah u skorije vreme. Vrlo poželjan za društvo, maximalno raspoložen za smeh i zezanje, krajnje prijatan. Spadam u ljude bez "dlake na jeziku" , tako da bih sigurno rekao i da je suprotno, bez obzira na daljnje dešavanje.
Ima dosta ljudi koje naprosto volim i sa kojima mi je zadovoljstvo videti se. Baš mi je žao zbog sve redjeg okupljanja i obaveza koje nam stiskaju glavu. Šteta...:crying:
@Prolaznik
Zar vec ides.hvala Bogu?
Prolazniče odgovorio sam na tvoju poruku uz izvinjenje, a naravno i na ostale poruke koje su me sačekale u inboxu.
Sledeći put kada budeš pravio neke pretpostavke, ne zaboravo šta je Oskar Vajld rekao o pretpostavkama:
:yes4:Citat:
“When you assume, you make an ass out of u and me.”
Srećno!
Jel te pito neko nesto !? :no:
oduvek su mi bili interesantni ljudi koji se meshaju u nesto sto uopste nema veze s njima, oce to od dosade... i sad misis da si nesto kao ispo' pametan ?Citat:
ništa ti ne kontaš...
Nisi, nisi, a nije ni ovaj Djole... a sto je najcrnje, najverovatnije nisam ni ja kad se sve sabere, al nema veze, kad izvadim uverenje, valjda ce mi ljudi lakse oprastat povremene incidente :D
sad imas savrsenu priliku da pokazes da si dzek : posto si gazdu ni krivog
ni duznog isprozivao i ocrnio, mozes slobodno da mu se izvinis.
ja mislim da bi trebalo da se izvinis, a sta nislis ti ?
hoću se izvinim al ne smem javno, sramota me od volko ljudi... :blushing:
a i nikad se nisam javno izvinio a i nije čudo što nisam, ne pamtim kad sam bio samo običan član, tako da mi je sve ovo malo teško razumljivo, šta ću, naviko' sam da budem vlast, pa se teško snalazim međ običnom rajom :(
http://www.youtube.com/watch?v=AAQCyUg8V5E
zakljucak se zakljucio sam: posto mi, obicna raja, spadamo u ljude sa kojima
se ti tesko snalazis, bicemo mi dzekovi (kad ti ne umes), pa cemo da prestanemo
da komuniciramo sa tobom. tako mi necemo nikada da saznamo da smo samo
obicna raja, a tebe necemo da mucimo otezanim snalazenjem sa nama obicnima.
nikad lakse resenje...
Gadno je to kad nisi vise vlast!:lol: Naviknes da pljujes okolo i ne polazes racune nikome.I onda ti je tesko da se prilagodis. Al'nema veze,navicices se.Mozda se vratis na vlast,jednog dana.:lol:
Sva sreca,ovde neces.
"a tebe cu bacim u gulag, samo se ti zezaj http://www.svetsatova.com/forum/imag.../RpS_laugh.gif"
Da shvatim ovo kao pretnju,makar i "virtuelnu",ovako na nevidjeno?
I za ovakve stvari moze da se odgovara.
ne pravi se pametan... znas i sam da se samo zaj****vam
ajd pa zdravo :hello:
Ne znam.Vidim sta si mi napisao.
Nisam planirao da ti se uopste meama u rad 'Kafane",a tema je interesantna,ali vidim da si zamerio adminu neke stvari i to bez osnova.
Nasao si se uvredjen zato sto ti nije odgovorio u nekom tvom zadatom roku na odgovor?
Pa sta?
I sam sam imao komunikaciju sa njim preko PP,SMS-a ili se cuo telefonom,dosta puta.Nije mi se neki put javio "odmah',ali s obzirom da ima vrlo velike poslovne obaveze,svestan sam da ne moze odmah da se javi,pa onda sacekam i do sada nikada nije moje pitanje upuceno njemu ostalo bez odgovora.Svaki put kada bi mi se javio,on bi mi se izvinio jer sam morao da cekam,mada svestan obaveza koje ima,znam da ne moze uvek da nam odgovara.Cak mi se jednom,kada sam ga zvao,javio iz Nemacke.Da li je mogao da se ne javi,jer je u romingu?Mogao je.Ali nije,javio se i porazgovarao sa mnom.Isto tako mi je pomogao u nabavci sata i to dajuci nesebicnu pomoc.Prema tome,ne znam zasto si se ti nasao uvredjen? Pa sta mislis koliko se njemu ljudi svakoga dana obrati na PP iz ovih ili onih razliga?
Samo si se ti zalio na to,nisam video,a ni cuo od ostaluh ljudi sa foruma da mu je neko to zamerio,mada se nema sta zameriti.
izbrishi moj nalog ukljucujuci sve moje poruke, moje poruke su moje vlasnistvo, mozes to da uradis s 2 klika, ima opcija sigurno.
a vi ostali rokajte rep minuse do mile volje, samo mi dajete motivaciju da napravim nesto bolje od ovog sajta :D
hvala unapred i dovidjenja.
Mozda mogu da ih zapakuju da poneses?
I ovo ce se priloziti uz pretnje koje si mu uputio preko ovog foruma.
Pa-pa.
P.S.
Molim moderatore i administratora da sacuvaju ove poruke,jer ce trebati.
...brate mili !?! :confused: Šta se ovde desilo ...Prilog 28821
Što volim ove hrabre likove...
Prolaznik, lepotane, baš bih voleo da tako nešto i meni u lice kažeš , ali uživo ;) baš bi bilo veselo, da ne kažem ,igranka bez prestanka Prilog 28824
Evo i mene koja se uključujem u temu... :)
Drago mi je da ljudi imaju pozitivno mišljenje o Vladanu. Ne želim da ga branim, niti opravdavam, ali jeste jako zauzet. Članovi koji ga duže na forumu imaju više iskustva, bolje ga poznaju, te tako i reaguju.
Nikola (Prolaznik) nema potrebe za ovakvim postovima sa željom da se sva prepiska briše. Bilo nam je drago da se upoznamo, međusobno komuniciramo i nadamo se da ovakvih prekih reakcija i brzih odluka više neće biti.
Veliki pozdrav! :ciao:
Dodatak:
Sa nekoliko poruka ste me pretekli... :(
Žao mi je što će Prolaznik biti udaljen sa foruma zbog neumesnog komentara.
Pozdrav svima!
Nemam ja potrebu da branim Vladana,to on moze i sam,ali moram da budem objektivan,jer mi je pomogao stvarno nesebicno.
A Prolaznik ce da odgovara za pretnje koje je izneo.
Za gulag sam se salio, to je na kontu ako dodjem na vlast na forumu satova, sto i sam znas, tako da dzabe pretish praznom puskom, a ako cemo posteno, ja sam se zezo da smirim situaciju a ti si nastavio da me provocirash, iako s tobom nemam nista, niti sam se prethodno uopste svadjao s tobom, prvi si poceo zato sam ti i reko onu psovku na kraju.Samo sam hteo jos ovo da kazem, i to bi bilo to.Zdravo svima.
Videcemo,videcemo.....
Ko je sad Helen? :confused:
Nikola = Prolaznik = Helen
Forumasice Helen(a),ne znam zasto si me prozvala,jer s tobom nisam imao nikakvu prepisku.
Da li ti to samo branis Prolaznike?
Đorđe, ne verujem da će se on ponovo vraćati.
U svakom slučaju, Nikola nam je uputio izvinjenje i otišao.
(Nadamo se da se i tebi izvinio).