Hvala al je leglo ko d... na nosu. Daj jos jednu turu pa idem da trazim ove moje iz eskadrile.Da mozda nisi video nekoga?
Printable View
Hvala al je leglo ko d... na nosu. Daj jos jednu turu pa idem da trazim ove moje iz eskadrile.Da mozda nisi video nekoga?
Koju jos jednu turu ? Nisi ni ovu platio, a ni onu od juce kad ti je Luger (neovlasceno) tocio pice...
Mislim da su otisli u ovom pravcu >>>>>>>>
Prilog 29468
Jel moze ovo da pokrije racun?
verovatno da :D , ali ne vidim koji je sat u pitanju, mala slika
Pa ti si vec pijan,sto pijes kad ti skodi:drool:
@prolaznik da te pozdravim i pozelim dobrodoslicu ... vidim da se ovde mnogo pije :)
Zagor koji ovo sat?
Nisam siguran HANHART ili HELIOS.LUFTWAFFE ih je koristila u vreme 2 svetskog rata
Sat je bas lep, ima mnogo lepih iz tog perioda. Danasnji satovi su izgubili tu eleganciju koju ovi satovi imaju.
Zdravo zmaje.Kako je bilo na moru?
60% popusta na deutche amazonu... ima se stogod za probrati :yes4:
Amazon.de: Herrenuhren
Ima zanimljivih modela, recimo Junkers satovi su mi prelepi. Nisu baš tako visoki popusti za one satove koji mi se sviđaju, ali dobro ionako nisam planirao da kupujem...
kad smo vec pomenuli Junkers.imao sam priliku da vidim jedan sa poljot 3133 mehanizmom.sat je toliko dobro odradjen da je to neverovatno.uzivo je lepsi i mocniji nego na slikama.kad ga uzmes u ruku deluje kao sat iz mnogo vise klase.svakako preporuka svakome ko razmislja o tim satovima.
^ Potpisujem - moj rodjak ima jednog takvog, zaista deluje jako kvalitetno! Vrlo lep sat, jedino sto je nesto manjeg precnika...
Nego da se vratimo na temu, castim celu kafanu jednu rundu, za dugo ocekivanog Speedmaster Professionala aka Moonwatch ;)
boga mi za takav sat ima da cascavas celu noc
O.K.
Kampari (može i Gorki list)
I nek ti je uzdravlje !
Ma moze i celu noc :cheers: (gde je ono smajli koji lomi case?)
Nista, ja cu sa Prolaznikom da organizujem da ostavi otkljucan sank :D, a ja moram uskoro na spavanje :)
Šta je bre ovo... nema više hladnog piva... jjjeeeeeeeebboooott... :angry:
Bitno je da je ZnikProla digao cene k`o polovni švajcarci na domaćem tržištu... ne verovatno !
Slušaj, sutra primam platu, paćemo da rešimo onaj zdrastveni karton (crtu-veresiju) ... ako ne, dobijaš vintage bajs vladasov, a ja ću se sa njim već dogovoriti...:laugh:
E... hik... kad dolazi ona sexy tetkica, što je luger zaposlio !?! :huh:
....šta li je ovo, rasturi se celo društvo. Izručim još jedno 0,33 i odo` i ja. Prilog 29749
sve popio vladas veselio se puno
Ne idete vi nikud, tek ste dosli... :sneaky:
nocas ja castim pice, stize mi novi sat..
http://i439.photobucket.com/albums/q...y/onwrist2.jpg
mora da doturis jos pica
...i to hladnog !
Opaaallaaa... kad stigne čukson, biće cirke ! Ako se navadim na kafanicu, će mi ode štek za sat ! Mora otštampaš neki popus` za stalne goste.
hehehe vladas nemoj mnogo da pijes treba baki da vozi:D
P:S Na putu sam slabo koristim net, ali kad se vratim spremio sam jos jedan tekst o odlicnom brendu , ali necu da kaze o kojem da vas drzim u neizvesnosti:flapper:
...bojim se da mi neizvesnost i nije jača strana, posle pola gajbe:laugh:
Blago jagosu sad mirise morski vazduh:D
interesantan dizajn, 69 evra cena
Prilog 29763Prilog 29764Prilog 29765Prilog 29766
To pratiš na onom sajtu što si postavio iliii... ?
...i sve zaboravim da kažem , ova Invicta što treba da stigne, lepa bre kao lutka. :thumbup:
da, na amazonu http://www.amazon.de/Detomaso-Classi...3000377&sr=1-1
Moraću da bacim oko sutra, sad vidim sve duplo, pa se bojim cena :D
jes lepa, ne znam dal si cuo, al rolex je kopirao invictin dizajn i napravio onaj model rolex daytona, misim sha recim osim bezobrazluk...
http://www.youtube.com/watch?v=06ti2vF26Jk
lici stvarno su ga kopirali
uuhhh... korona, drukeri, ovaj grb (logo) - ma bombona ! :drool:
"vauuu kolko si ga platio?"
"500 evra"
glat moze da prodje tako... ionako vecina ljudi nije cula za invictu :D
Ma kako ih nije sramota? I jos u taj Rolex stavili neki bezvezni mehanizam!Prodaju ga za neku bezobrazno veliku sumu.Ma,uzas 1!:lol:
Da postavimo i tablu za raspoznavanje...
Elem, radovi se održavaju posle radnog vremena Kafanice...
Hm, samo da nam ne ispostave taksu za isticanje natpisa...
Ajde da otvrim kafanu:)Neko zanimljivu temu za diskusiju:confused:
Koji brend bi izabrali da imate sredstva ,Konstatin , Patek, Piguet:confused:
Pa sta tu imas da pitas :) PATEK!