PP,naravno.
Printable View
PP,naravno.
Da otvaram kafanu:)
p.s tolarbo prepunio si licne poruke ne moze da ti se posalje poruka:)
Ubi ova vrucina a i veoma sam neodlucan, te mi se hrče, te mi se ne hrče...
Izvolte po pivo
http://www.mycity-military.com/imgs2...jba%20vopi.jpg
A gazda ne ozbiljan si 10 dana ne otvaras kafanu:lol:
Niko nece da pije:confused:
Slabo ti je ovde drustvo za kafanu. Ovde bi kafana bila puna, samo ako bismo pokrenuli neku debatu ko je bolji Seiko ili Svajcarci :)
pa normalno da ne otvaram kad ste popili svo pice a nije ni pola placeno i vise ne moze na recku u dugovima sam do gushe, znaci samo kesh ili virmanski, a moze eventualno i da se ostavi sat pa cete dobiti pica u vrednosti sata
^ Naravno Seiko je najbolji !
evo debata :)
Omega Planet Ocen vs Rolex Sea Dweller??
http://i49.tinypic.com/2hqe61v.jpg
Hmm, tesko pitanje, ali vako jedan pored drugog kad su, Rolex mi deluje lepse, elegantnije, upecatljivije, jednostavnije, ali ne i skromnije ;)
gde to nadje ima da izginemo opet.najbolja konbinacija je da covek ima oba.
^ za dobar sat vredi i umreti... :lol:
Po karakteristikama su tu negde po meni , ali ja bih se odlucio za levi:)
Ja bih ipak neki Seiko... :flapper:
serb pomeso si strane levo je omega
Ustvari sve bi se tukao nogicama u dupe , bez obzira da li je levi ili desni sat:D
ovaj covek zna sta je nejbolje za narod Prilog 30324Prilog 30325
Ha ha, uh o njemu smo vec raspravljali Jagose u ovoj kafanici :)
NIje da ne zna sta je dobro :)
skroman neki covek....
Nekada su Omega i Rolex bili jako blizu po broju prodatih satova, i po vrednosti prodaje. Sada je Rolex daleko odmakao, iako u poslednje vreme Omega sa svojim inhouse mehanizmom 8500 postaje vrlo ozbiljan konkurent Rolex'u
Iako je moj favorit omega (uz zenit), jako je losa stvar proizvodnja u kini , i to me jako nervira:banghead: Ako hocu da kupim rusa onda hocu cistog rusa, ako hocu svajcarca hocu cistog....:banghead: Verujem ja da im kontrola kvaliteta dobra i u kine , ali bez obzira mislim da je to nedopustivo.
naravno to su ozbiljne firme i skoro svi mi ih volimo.e sad nase je da ih ponekad iskritikujemo ali to je opet zato sto ih volimo jer da nas ne zanimaju ne bi ih ni pominjali.prelepi satovi.
Ova Omega se meni mnogo dopada. Slike sam pozajmio sa interneta:
Druze nemoj tako da gledas. Danas se 90% luksuzne robe pravi u Kini. To sto se proizvodi u Kini uopste ne znaci da je losijeg kvaliteta. Cak naprotiv, to su nove fabrike, nove masine, i sigurno se i vise vodi racuna o svim detaljima proizvodnog procesa, nego u samoj Svajcarskoj gde je to vec postala rutina.
dobro izgleda ova omega
Znam druze moj da je sve to tako kao sto kazes, ali da li stavarno mora da se pravi narukvica ya neki sat od par hiljada evra , da bi se ustedelo nekih 50 evra na narukvici, tacnije da bi se povecao profit.
Jagose ono sto si rekao o kritikama svaka cast:)
P.S Mislim da rolex i dalje sve radi u Svici , ili gresim, stvarno nisam siguran??
A omega je odlicna:)
http://i46.tinypic.com/avsg3m.jpg
Meni se ova omega svidja , negde iz 70 godina je:)
rolex jos rade u svici do kad ce ne znamo.nadam se zauvek
Rolex je napravio nedavno najvecu fabriku satova u Svajcarskoj, i verovatno sve radi tamo. Kazem verovatno jer je vrlo tesko doci do pravih podataka kada je Rolex u pitanju. A da su sve te firme gladne za profitom, u pa to nemoj da sumljas uopste. Usteda od 50e pa puta recimo 500.000 komada je vec 2,5 miliona cistog profita. Mnogo su njima vazne ustede.
A znam da i tu ima dobrog profita, ali na duze staze mislim da to nije dobro ali videcemo:)
Prolaznik samo nastavi sa seikom ima da se ogrebes i za rucak od bakija:lol:
Ali kad zamislim neku omegu na ruci odma zaboravim na kineze:lol:
baki ce da mu kupi seiko ujutru kad vidi
Ma ne druze, u Kini se proizvodi i Apple, i IBM i HP, i nigde nije doslo do pada kvaliteta, vec naprotiv. Samo male firme, koje imaju malu proizvodnju mogu da opstanu sa svojom lokalnom proizvodnjom. Veliki brendovi obicno imaju dislociranu prozvodnju i to najvecim delom u Kini, a u poslednje vreme postaje i Indija sve interesantnija multinacionalnim kompanijama.
Pa jeste hteo ja to da priznam tako je danas, kad se jedan apple pravi u kini sto ne bi i omega.