nije ni cudo sto su kubanci pronasli vakcinu samo za jednu vrstu raka, za rak pluca... glavna motivacija: da bi mogli da nastave da šnjare tompuse :rolleyes:
* dao sam ti lajk, dodjes mi 3 lajkova...
Printable View
nije ni cudo sto su kubanci pronasli vakcinu samo za jednu vrstu raka, za rak pluca... glavna motivacija: da bi mogli da nastave da šnjare tompuse :rolleyes:
* dao sam ti lajk, dodjes mi 3 lajkova...
Jeste nacionalizovo sve cak i ocevu zemlju.zasto da odbaci rolex trebao mu je pouzdan merac vremena a rolex to jeste.mocni sovjetski savez se raspao a kuba je opstala.da li je ispravna politika njihova ili ne nemam pojma ali se divim kubancima i fidelu.bar mi znamo sta su sankcije a oni zive sa tim decenijama i ostali su svoji.
Ma znam na sta si mislio, i potpuno si u pravu! On to i jeste nacionalizovao, ali nemoj da ocekujes da ce neko ko je dosao putem revolucije da ode i da se zamonasi. Mislim mozda, ali to nije Kastro. Medjutim, odmah moram da kazem da na Kubi nema takvog oduzimanja od svog naroda, i ostale kradje. Kastro nigde nije izneo ni jedan dolar, nema svoje fabrike, svoje bankovne racune u svajcarskoj, svoje vile, i sve ono sto imaju vecina predsednika u takvim zemljama.
Samo da vas podsetim da je radno vreme od 12 u noc do 7 ujutru... u 5 do 7 zakljucavam kafanu. :D
Da vas ja pitam, jel istina, da na kubi postoje cene za turiste i cene za kubance, da ona prica da je sve djabe nije bas istinita???
ponovo tacno. kastro nije nista izneo, ali mu je izgleda porodica finu rasporedjena
po trulom zapadu.
potpuno tacno, mi smo osetili sta su sankcije, a kubanci to tek znaju odlicno.
po nas, ako ne gresim, sankcije basi nisu bile dobre, pa ne verujem da su i
po kubance.
da li i je i nasa i njihova politka (bila) dobra ili ne, mislim da nije toliko vazno
spram cinjenice da vecina stanovnistva zivi u getu u kome je zaustavljeno vreme.
kod nas je to ipak mnogo blaze proslo, srecom ...:beer:
Samo da ne pocnemo o politici to nikako nije dobro.iz cele ove price ja sam zakljucio da je rolex odlican sat za sve na ovom svetu i ko ga ima pogotovu vise od jednog duze zivi i zna tacno kolko je sati.ako neko ima rolex na prodaju a daje na rate nek mi javi pod hitno ulazim vec u godine pa da se obezbedim na vreme.
Ma da samo ne o politici:D Mene zanima vase misljenje rolex ili omega? Ja licno vise volim omegu, ali voleo bih da cujem i tudje misljenje:)
Rolex u svakom slucaju.omega je samo vrhunski swatch.naravno stare omege su druga prica ali i tu dajem prednost rolex u
1) uvek omega, nikad rolex
2) mozda je svajcarski recept za dugovecnost rolex, ali to isto rade i sturmanski
ss 18 i ss 20 zahvaljujuci lekovitom zracenju autenticnih ruskih bojevih glava.
ja svog sturmana stvarno ne mogu da prodam, ali mozda baki ...
:flapper:
Ma uopste nije dobro sa svojom porodicom. Dugo godina uopste nisu ni komunicirali.
Sankcije su tamo mnogo izrazenije zbog samog geografskog polozaja Kube. I to je sigurno znacajno uticalo na ekonomski nenapredak Kube. Ali koliko vidimo nije uticalo da duh tog naraoda, a ni na prosecan zivotni vek, koji je daleko veci nego u Americi.
I potpuno se slazem sa Lugerom da bilo koja politika koja vodi izolaciji nikako nije dobra. Ali videli smo da nekada ne moze drugacije. Na zalost.
@Serb na Kubi postoji pravi dvovalutni sistem. Cene za turiste su izrazene u "konvertibilnim pezosima" a za Kubance u "obicnim pezosima". Odnos izmedju ove dve valute ne postoji jer se ne mogu menjati jedni za druge. Svaki turista kada promeni dolare ili evre automatski dobija "konvertibilni pezos". Cene u radnjama su iste,a li vi kao stranac placate daleko vise, jer placate u konvertibilnim pezosima. Medjutim hoteli tamo nisu skupi, najveca stavka je ipak avio karta. Na Kubi cete se vrlo lako snaci. Osim naravno ako ne uzivate u nocnim provodima, u tom slucaju ponesite jedan bolji Rolex za trampu ako zatreba :)
@Luger Ako ti nekad dosadi strumanski znas kako da mi posaljes pp:lol: A baki uvek kad mu pomenem zaboravi sta je pp:lol:
@Tolarbo Hvala nisam znao za te dve valute , Kuba i Istanbul i Moskava su mi destinacije koje cu kad tad morati da obidjem. Mada su daleko realnije Moskava i Istanbul , ali ne odustajem ni od Kube:D
Au ala pisete brzo. Nema veze sve smo se razumeli. Cak sam i pogodio nastavak diskusije. Odlicna je Omega, ali uz duzno postovanje starih Omega i njihovih sjajnih mehanizama, prednost ipak ima Rolex. Ovo pre svega govorim o Rolex-u kao brendu.
ja sam potpuno siguran u sve vrline kubanaca, i stvarno mislim da su sjajan narod.
jedino sto mi malo ubija odusevljenje je sto ponekad pomislim da li imaju i neki drugi
izbor ili im je gostoljubivost i veselost jedino sto im je preostalo?
Buena Vista Social Club - El Cuarto de Tula - YouTube
Mislim Prolaznik da trebas da gazde cimas da nam obezbede neki live cet u ovo doba, 12 do 7 :D
Tolarbo da li bio u Petrvgradu?
Luger nema tu mnogo sloboda, ipak je to diktatura. Malo blaza, ali jeste diktatura. Medjutim, ono sto je cinjenica 80% Kubanaca je svim srcem za Kastra. Naravno Kastro na izborima dobija sa 97%, mada realno on opoziciju i nema. E sada, da su ukupne okolnosti drugacije ne znam kako bi bilo..
@Serb bio sam u Petrovgradu, pitaj sta te zanima.
Pocasti nas nekim slikama iz Petrovgrada, predpostavljam da je jedan od lepsih gradova na svetu:) Kakvi su rusi kao narod i kako se odnose prema strancima , hladni ili dobri domacini?
Pa stavljao sam fotke, ali evo :
Nisam video:) Fotke su odlicne , stvarno grad je cudo, eto jos jednog grada na listi:)
Sto se tice Rusa ja sam imao samo pozitivna iskustva. Ali cinjenica je da su malo hladniji kao narod. Pa imaj je tamo mnogo hladno :) Ali kada cuju odakle smo su bili vise nego srdacni! Tako da sam imao nekoliko predivnih trenutaka koje sigurno nikada necu da zaboravim.
Ljudi napustam vas polako , aj budite dobro i laku noc:D
Ne mogu da verujem da smo skuckali 70 poruka! Ovi ce nas iskljuciti garant :)
Laku noc i od mene i dobro jutro :)
7 stranica caskanja za noc... nista, ako me sutra bace na muke jer sam glavni organizator ovoga, pripomognite malo, ono kao strajk gladju i tako to, dok se ne izborimo za svoja prava da neometano caskamo od 12 uvece do 7 ujutru a u to vreme sigurno ne ugrozavamo ozbiljnu diskusiju o satovima...
Ispratila sam vaš "noćni rad". Bili ste dobri... :D "Kafana" se ne zatvara - do daljnjeg! ;)
ja sam samo cistacica, da pocistim ovo od sinoc.
auuuuuuuuu momci, pa ovo bila zurka neka, a ?
ono sto sam zaboravio,za sva pitanja oko rusa i rusije,
ovo je uglavnom forum rusa koji zive u srbiji:
Форум Сеница.ру
ovo je deo napravljen da rusi vedzbaju srpski (mada su mi neaktivni):
http://www.senica.ru/forum/index.php?showforum=31
i sad cu ja malo mesto da dovedem u red pa se vidimo veceras...
http://www.novinarstvo.info/zatvoreno.jpg
Radno vreme od 12 u noć do 7 ujutru
Prolaznik kad otvaras kafanu veceras:lol:
Došo si 5 minuta ranije, al nema veze, ti si stalni gost...
Sad ću otvorim, samo da zamenim karirane stolnjake, juče ste ih uništili sa opušcima od cigara :nono:
A i admini bi mogli da preprave ime teme u Kafana "Noćobdije" :D
slazem se, da se prekrsti u samostalnu ugostiteljsku radnju, da dobije pib i mb,
i da se ne kuca bas svaki racun.
bar ja to tako radim :
С.У.Р. ˝ЛУГЕРОВО ЋОШЕ˝ - Форум Сеница.ру
Bio sam jednom u Lugerovom Ćošetu... loša usluga, spori konobari, roštilj nedovoljno pečen, vino izvetrilo... :D
Pazite šta je klasičan primer "navlačenja vode na svoju vodenicu", a cene skuplje nego bilo gde drugde na netu... baš malopre naletoh na ovo
A cene na sense webshopu po 3,4 iljade jeftinije... misle ako su ovlašćeni da mogu da prosipaju prazne priče i da naplaćuju više, ko da su sad ne znam šta...Citat:
Postoji ogranicen broj sajtova koje je SEIKO autorizovao da mogu nuditi SEIKO satove za internet prodaju. Takode, postoji i veliki broj neautorizovanih sajtova, a veoma je važno za Vas da poznajete razlike. Svi autorizovani sajtovi prikazuju sledecu oznaku:Ovo je autorizovani SEIKO Internet sajt. Mi Vam nudimo isti visok nivo usluge na našem sajtu kao što to cinimo i u našim maloprodajnim objektima. Prirodno, mnogi neautorizovani sajtovi teže da izgledaju kao oni koji su autorizovani, te Vas stoga molimo da pažljivo kupujete. Neautorizovani sajtovi vešto nude satove koji su ošteceni, ukradeni, polovni, pa cak i falsifikovani, a u svim navedenim slucajevima naša proizvodacka garancija je nevažeca. Kako biste bili sigurni da kupujete pravi, novi, neošteceni SEIKO sat sa originalnom važecom garancijom, molimo Vas da kontaktirate našu kancelariju u Vašoj državi ili konsultujte spisak ovlašcenih dilera na našem nacionalnom vebsajtu.