-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Kafanica (Tema samo za noćobdije)
Vidim da nisam jedini koji je tu celu noć, nek bude ova tema za neobavezno ćaskanje nas noćobdija, a i lepše je noću jer nisu prisutni predstavnici narodne vlasti, il što bi rekli, živela sloboda ! :D
Noćobdija
Mesečar. Nespavač. Noćna ptica. Onaj koji ''noću bdi''.
Raspored dnevnih aktivnosti ovakvih osobe varira od slučaja do slučaja ali uglavnom uključuje ustajanje oko ručka i odlazak na spavanje sa prvim petlovima.
Evo za početak jedna crna
-
re: Kafanica (Tema samo za noćobdije)
Samo jedno pitanje da vidim da li sam razumeo poentu: Da li ja smem da pisem u ovoj temi ukoliko nisu u pitanju sitni sati (1:00-6:00h)?
Ako je tako da odmah obrisem i ovu poruku. :D
-
Boss namas pravo da gledas sta se ovde pise
-
Citat:
Vladan Stevanovic kaže:
Samo jedno pitanje da vidim da li sam razumeo poentu: Da li ja smem da pisem u ovoj temi ukoliko nisu u pitanju sitni sati (1:00-6:00h)?
Ako je tako da odmah obrisem i ovu poruku. :D
Jok, nisi kvalifikovan da pises ovde, jer od 1 do 6 ujutru ti očigledno hrčeš uveliko, a mi se patimo s nesanicu i vrućinu a bogami i s komarci. A i ovde je zabranjen pristup tlačiteljima širokih narodnih masa, tema je samo za običnu raju. Nemoj da brišeš svoju poruku.
-
hehehe zanimljiv topic, koristan za mnoge:D
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
meni je nesanica skoro redovna, tako da ...
gazda pravi listu zvanica za klub nocobdija, provalio sam ga:
-
Joi i ja nesto ne mogu da zaspim do zlo doba 3,4 kalo kad ako zaspim u 2 meni je to uspeh
-
Citat:
Prolaznik kaže:
Jok, nisi kvalifikovan da pises ovde, jer od 1 do 6 ujutru ti očigledno hrčeš uveliko, a mi se patimo s nesanicu i vrućinu a bogami i s komarci. A i ovde je zabranjen pristup tlačiteljima širokih narodnih masa, tema je samo za običnu raju. Nemoj da brišeš svoju poruku.
Hehe, u pravu si, ja u 23h već hrčem i sanjam satove (u slučaju da žena ovo čita :rolleyes:).
A za to što si me okarakterisao kao tlačitelja, pokazaću ti ja $@$%#$%....hoću reći dobar si ti dečko...:sneaky:
-
Svaka vlast se doživljava kao tlačiteljska, to su činjenice, ne vređanje, obična raja uvek ima nešto protiv vlasti, nikad nisu zadovoljni... misim to je u Srbiji sasvim normalno ;)
u prilog tome valja malo procitati istorijske cinjenice :D
-Časlav Klonimirović - ubijen
-Jovan Vladimir - ubijen
-Veliki Župan Stefan Nemanja-abdicirao.
-Kralj Stefan Prvovenčani-abdicirao.
-Kralj Radoslav - svrgnut.
-Kralj Uroš I - svrgnut.
-Kralj Dragutin - svrgnut.
-Kralj Stefan Dečanski - svrgnut i ubijen.
-Car Dušan - iznenada umro.
-Car Uroš - po legendi ubijen.
-Knez Lazar - poginuo.
-Jovan Nenad - ubijen
-Karađorđe - ubijen.
-Knez Miloš - proteran.
-Knez Aleksandar Karađorđević - proteran.
-Knez Mihailo Obrenović - ubijen.
-Knez Danilo Petrović - ubijen.
-Kralj Milan Obrenović - proteran.
-Kralj Aleksandar Obrenović - ubijen.
-Kralj Petar I Karađorđević - abdicirao.
-Kralj Nikola Petrović - proteran.
-Kralj Aleksandar I Karađorđević - ubijen.
-Kralj Petar II Karađorđević - proteran.
-General Milan Nedić - ubijen.
-General Ratko Mladić - utamničen.
-Premijer Zoran Đinđić - ubijen.
-Predsednik Slobodan Milošević - svrgnut,umro utamničen.
-Radovan Karadžić - otet i utamničen u Hagu.
-Koštunica - abdicirao.
-Tadić - se razboleo od tuge što ga ne primaju u jevropu.
I nemo da mi pretiš, prijaviću te ženi :laugh:
-
Žena se pojavila, videla, pročitala... A sada momci MIRNO! :lol:
P.S. Nije nama bilo dosadno i pre unošenja novi šala, pošalica i zanimacija... ;)
-
-
-
^ haha :lol: odusevice se ponudom (pogotovu ako uzme u obzir istorijske cinjenice na prethodnoj strani i narav naseg naroda)
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
ja sam i tako prestao da verujem u prevrate, kontrarevolucije i divllje zurke
kada sam shvatio da je che nosio rolex.
u tom teskom trenutku moje novije istorije jedini logican izbor je bio da se
pridruzim svetu satova.
evo, pogledajte i sami :
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
i fidel castro Prilog 28463
-
O pa ovo je vec zazivela tema. Lepo lepo, e sada da vidimo ko ce tu dati najveci doprinos :)
@Luger-u legendo, moram da ti kazem dve tri stvari. Che je ipak bio pre svega veliki idealista, a to je pokazao i njegov zivotni put. Ne treba zaboraviti da je otisao sa mesta guvernera i napustio Kubu gde je imao sve sto je zeleo, ali nije bio ispunjen sve dok su okolne zemlje bile pod kolonijalnom vlascu. Sto se tice Rolex-a, to su upravo oni Rolex-i koji su ostali kao ratni plen, a koji su ostali od americkih kriminalaca i predsednika Batiste. Kastro je nosio cak dva na jednoj ruci. U svakom slucaju revolucionari pravi ili ne, znali su sta je dobro :)
-
to jesu pravi revolucionari sigurno i znali su sta je dobro.da li znate koje je nacionalnosti ili poreklom bio covek koji je uhapsio i ubio cegevaru.oficir na slici sa mrtvim cegevarom
-
andrija selic rovci crna gora covek koji prstom pokazuje ranu na mrtvom ce gevari
-
Nije on jedini crnogorac koji je ubio nekog veoma poznatog... kolko se secam neki crnogorac je cini mi se ubio ustashu pavelica u spaniji, ima jos par slucajeva, ne mogu se setim svega.
-
ma za ovo mi krivo a za tog me bas briga.nego nije se ni ovom dobrim vratilo isto je zavrsio kao che
-
Citat:
jagos kaže:
nego nije se ni ovom dobrim vratilo isto je zavrsio kao che
pa da se nije slikao i hvalio, mozda bi i osto ziv..
-
posto sam vise puta prisustvovao krvavim rovovskim borbama onih koji
misle da je harizmaticni che bio pravi idealista bez rezerve, i onih koji
misle da je malo oklizao u sadizam i jos neke dekadencije novouspostavljene
diktature proleterijata, a iz kojih niko nije izasao kao pobednik, ali svi jesu
izsli iscrpljeni i posvadjani, dobrovoljno priznajem da je rolexu mesto bas na njegovoj
ruci.
ovo za castra nisam video, paazi kakav kralj ! da li je otvarao bluzu od uniforme da vidimo
sta je jos nudio ?
:lol: :lol: :lol:
-
cuti da nije otvaro jos nesti da pokaze sta nudi
-
zaboravih, posebno sam bio odusevljen shvatanjem rolexa kao ratnog plena...
:hmpf:
-
ko ima dva rolexa duze zivi eto ga kastro ziv dokaz
-
^ Znaci Zmajček će živi jedno 5 vekova miminum :D
-
Citat:
Prolaznik kaže:
pa da se nije slikao i hvalio, mozda bi i osto ziv..
znas kad crnogorac pita devojku da spava s njim a ona kaze hocu al da nikom ne pricas.e onda necu sta mi znaci ako niko ne zna kaze on.
-
znas onaj kad za vreme prve bracne noci crnogorac shvati da mu mlada nije
nevina, pa pita majku sta da radi, kako da se ujutru pohvali na tradicionalan
nacin rasprostiranjem krvavog carsava na ogradu ?
-
-
ja sam pristalica teorije da su to ratni kirovski koje su rusi sredili da izgledaju
kao rolexi samo da bi kondiciono nervirali amere, sto je u stvari bio uvod
u kasniju kubansku krizu.
:flapper:
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
-
iz fotke se jasno zakljucuje da ce da zivi kao kornjaca i da je uvek gleda
u buducnost...
:lol:
-
Lugeru ja sam bio tri puta na Kubi, i stvarno mislim da odlicno poznajem istoriju kubanskog naroda, kao i sve ono sto ih je zadesilo tokom proslog veka. Kuba jeste veoma siromasna zemlja, ali je to narod vedrog duha i daleko srecniji od mnogih bogatijih nacija.
-
potpuno se slazem za kubance.
-
-
Usput samo da dodam, Kuba jedna od zemalja gde stavnistvo jako dugo zivi. Posebno je zanimljiva cinjenica da imaju izuzetno razvijenu medicinu, i da su vrlo zdrava nacija. A treba napomenuti da farmaciju zapadnog tipa gotovo i da nemaju. Vecinu lekova prave na bazi bilja i prirodnih sastojaka, a ne kao zapadna farmaceutska industrija na bazi ciste hemije.
A da ono sto se tice ratnog plena, pa kako drugacije da nazemo sve to blago koje je ostalo na kubi a koje je Kastro nacionalizovao. Bilo je tu svega od zlatnih poluga, preko velelepnih vila, kockarnica, hotela, brodova. Treba znati da je pre revolucije Kuba bila zemlja sa najvecom stopom kriminaliteta, da je narod ziveo vrlo tesko i radio samo za hranu, da nije imao nikakvu medicinsku zastitu i td. A u to vreme trijumfa revolucije 75% kubanske zemlje su drzali stranci, ponajvise drzavljani Amerike.
-
potpuno tacno. takodje je tacno i da su zbog duge izolacije na kubi , kao posledica
nepotpune ishrane, registrovane i neke autohtone bolesti, pa je sreca da su imali
te fenomenalne lekare koji su u vrlo oskudnim usolvima uspevali da se sa tim izbore.
time je duh kubanaca i njihova neverovatna sposobnost da zadrze dobro raspolozenje
jos velicanstvenija osobina vecine.
-
4 Priloženi(h) fajl(ova)
Da o tome sam cuo ovde. Medjutim tamo su nam rekli da je to problem koji je nastao uzimanjem prevelike kolicine secera. Kuba je inace najveci svetski proizvodjac secerne trske, i oni jednostavno secer konzumiraju u nenormalnim kolicinama. Sto se tice nepotpune ishrane, ma to su preuvelicali Amerikanci :) gde moze ostrvska zemlja da ima nepotpunu ishranu, pa dovoljno je samo ribu da jedu..
Ne smem da nastavim vise, ipak sam pristrasan kada je rec o Kubi :)
Evo samo nekoliko lepih fotografija da bas malo ulepsam diskusiju:
-
zlatne poluge i ostalo blago je i trebao da nacionalizuje, i da upotrebi za dobro nacije,
ali rolexe je valjda trebao prezrivo da odbaci, a ne da se maskira u del boya ?
da ne pominjem sto je time davao primer i ostalima...
-
Pa spavaj te ljudi:lol: Prolaznik tema ti je pun pogodak:lol: I daj neki like nemoj da si stekara, samo rep poene dajes:lol: