ja imam predlog da odes na sajt za upaljace i vidis da li tamo ima nesto od upaljaca,ubedjen sam da ces naci sta ti treba.sto se tice ideje,ideja mi je da se manje palis.
ja imam predlog da odes na sajt za upaljace i vidis da li tamo ima nesto od upaljaca,ubedjen sam da ces naci sta ti treba.sto se tice ideje,ideja mi je da se manje palis.
He,he
Stvarno si ubo forum
Ne znam ko prodaje upaljače koji te zanimaju,ali znam ko ih servisira .
Predlažem da njih pitaš gde mogu da se kupe-
SERVIS PRECIZNA MEHANIKA | | Šivaće i štrikaće mašine | Zmaj Jovina 20, Zemun Beograd | 011info.com
Servis S.t.dupont I Cartier Upaljaca Razno Beograd - Uokolini.rs
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Kupi ovaj i nema greške.
Nakit, satovi i dragocenosti : "Tanita " 05 u srebru i gravuri - ID 2253119 - Kupujem Prodajem
Dosla plavusa kod casovnicara da promeni bateriju. On ljubazno odgovara
da je to sat na navijanje.
Plavusa izlazi iz radnje i poce navijati "Aleeeee-aleeeee, aleeeeee-aleeeeee..."
ljudi ja ozbiljno pitao a vi se salite
pa ko voli satove mora da voli i upaljace ako je pusac
nema pomocikoliko vidim
Obične i neke ukrašene modele Zippa možeš da kupiš u radnjama Corner Shop. Imaš ih na mnogim mestima u gradu. Osim toga, znam da je bila i jedna prodavnica sa više modela u tržnom centru koji se nalazi između Opštine Zemun i Glavne ulice, u nekom pasažu. Radnju koja ima zipo upaljače sam video prošle godine, cene ne znam, ali ako ti je usput, proveri.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Pavlaka,ja se nisam šalio.
Stvarno pitaj servisere čije sam ti kontakte dao.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Gospodine Neso treba mi pomoc oko punjenja za upaljac.Na njemu pise da koristi butan ali ja ne znam gdje to mogu da nadjem.Volim upaljace i imam ih 15-ak u kolekciji.
Hvala na pomoci.
Bookmarks sajtovi