Najnoviji model zenskih gacica, besprekoran dizajn !
![]()
Tipican prikaz ideje "Manje je vise"![]()
Zanimaju me samo takve pobjede koje nisu nečiji porazi...
Ako ih vidim, ondak prvo cu da ih skinem pa ......... pa kad se malo odmorim opet ........ e onda mozda ih uslikam zajedno sa nekim dobrim satom !
gazprom building
dancing building Prague
Piano Shaped Building, Huainan, China
![]()
Ja bih izdvoji samo neke od onih koji su ostavili trajan utisak ne samo na mene, već pre svega tačnije jako uspešne i prepoznatljive proizvode....
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
- Sansui datira iz `73god (u to vreme, skoro i pojam) i funkcioniše besprekorno ! Ovaj model je iz niže klase, ali su se u to vreme u Bg-u , mogli prebrojati na prste. Dakle, ovaj muzički proizvod je na mene ostavio i te kakav utisak...
Pošto trenutno nemam uslova za slikanje (tu gde se nalazi, mrak je), pozajmiću sliku sa drugog foruma, gde sam postavio. (slikano Nokia-om 6303)
![]()
...23jewels ,što se tiče citata Robert Lesing-a, mislim da bi se mnogo lepše uklopila sledeća "alatka" ...
![]()
![]()
![]()
...žao mi je što su slike lošijeg kvaliteta, ali nije mi tu "idiot" .
Poslednja ispravka: backarelli (26.12.2011. u 19:13)
Bookmarks sajtovi