milan zmaj kaže:
Ko i obicno VLADANE P ti prvi ne ides u OT nego pravo u OFF,nije tema otvorena za narodne izreke i umotvorine nego kao sto i pise za diskusiju o satovima i mehanizmima .../Narodne izreke i umotvorine su proistekle iz običajnih normi a one su bitan deo komunikacije među ljudima/...,dakle o dva mehanizma gde koliko vidim nisi ucestvovao,mozda nisi imao vremena ili je nesto drugo u pitanju. /Nešto drugo je u pitanju.Naime ne smatram sebe dovoljno kompetentnim za učestvovanje u diskusiji te vrste./... nista konkretno da kazes osim sto postavljas pitanja i sam odgovaras./Malo šta je u komunikaciji konkretnije od postavljenog pitanja na koje sledi odgovor/
Ko ti se zalio i zasto trebao si ako mozda nisi da se potrudis kao MODELATOR da resis da li si recio ili ne zanima me,a mozda bi i trevalo /Moja poruka i jeste deo rešenja/
.
P.S. Znam te licno i mogu da kazem da je ovo sto si napisao gledajuci te kako si pisao napisao licno. /Ako imam nameru da se obratim pojedincu onda to naglasim u postu.Poruka je napisana u otvorenom delu foruma i namenjena je svim članovima.Ukoliko se neko od članova prepozna u njoj i doživi je lično,poruka je ispunila cilj/
Bookmarks sajtovi