Upravo sam nesto hteo i ja u tom smeru da napisem kao zmaj (sto se tice pomoci pri kupovini) .... Kad god dodje neko nov i trazi savet za kupovinu zna se sta se nudi ....
Ajde vi meni objasnite sto se toliko potencira Stein i daje preporuka za njega ...Ok nije los sat (daleko od toga) ali u tom cenovnom rangu moze dosta dobrih brendova jos da se nadje .... Ponekad imam osecaj da se radi o rolexu...
Visodate kao da je bogom dan , jos malo pa ce mi se smuciti![]()
Eto ja bi u nekoj srednjoj klasi preporucio i Roamera (izuzetno podcenjen brend na forumu)...Onda tu je i Mido , opet zapostavljena kod nas na forumu ....Longines hydroconquest isto retko nudjen a jako lep sat i cesto su clanovi imali novcana sredstva za tako nesto...Umalo da zaboravim i Certinu ....
Ajde ljudi kad vec pomazemo da budemo malo kreativnijiKao da smo upali u jedan kolosek iz kojeg ako neko malo izadje naleti na drvlje i kamenje
Zmaju sto se braje tice tu nema sta da se kaze , vrhunski sat , sigurno se ne bi gadio da ga nosim
Ajde pospan sam sad pa da ne brljavim vise po tastaturi , jako mi se svidja ova tema nadam se da ce biti puno dobrih i prijateljskih rasprava
P.S Joda i ja smo bas dobri forumski drugari , tako da imamo specifican nacin komunikacije![]()
Registracija
Help

190Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi