Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 20
Like Tree4Likes

tema: Da li ste pedantno tačni?

Hybrid View

Moderator Avatar korisnika sima hrabri
    Član od
    16.12.2009.
    Lajkovi
    3874
    Blogovi
    2
    Reputacioni uticaj
    141

Određen forumom Re: Da li ste pedantno tačni?

Citat Clarissa kaže: Pregled poruke
    Mislila sam da otvorim temu o tačnosti vaših satova, pa kom satu navijate svoj i sl., međutim u ponašanju svog protetičara prepoznala sam elemente opsesivno - kompulzivnog ponašanja, pa ne znam koliko je zgodna, obzirom da nas navodi na tanak led.
    ovaj... kako da ti kazem... sve te teme vec postoje, a bojim se da si naisla na grupicu ako ne opsesivno-kompulsivnih, a ono sigurno opsesivnih satoljubaca... u to ces se uveriti ako pretrazis forum i pogledas pomenute teme.

Citat Clarissa kaže: Pregled poruke
    Mislim da su ovo urođene osobine ili se formiraju u ranom detinjstvu, ljudi koji kasne dolaziće tačno na vreme samo kad moraju...
    potpuno si u pravu sto se toga tice, s tim sto mislim da cak ni kad moraju, nece uvek stizati na vreme.
    cak bih rekao da kasnjenje moze da se posmatra kao bolest, ili poremecaj ponasanja, u najmanju ruku, buduci da se izrazava rano i traje do kraja zivota, a filogenetska anamneza nije zabelezila nijedan izlecen primerak.
    vladas, Neša and Clarissa like this.
    Citat jole777 kaže:
    Ne pali me marketing, placeni oglasi ni sportasi/glumci. Daj mi kakvu vintage Omegu, in house Seiko ili Sinn-a i meni je to sasvim dosta.

Član Avatar korisnika Clarissa
    Član od
    19.7.2011.
    Lajkovi
    711
    Reputacioni uticaj
    23

Određen forumom Re: Da li ste pedantno tačni?

Citat sima hrabri kaže: Pregled poruke
    ovaj... kako da ti kazem... sve te teme vec postoje, a bojim se da si naisla na grupicu ako ne opsesivno-kompulsivnih, a ono sigurno opsesivnih satoljubaca... u to ces se uveriti ako pretrazis forum i pogledas pomenute teme.
    Hvala, pronašla sam je i napisala nešto .
    Po čemu podešavate tačno vreme ( atomsko vreme ), na svom satu?
    sima hrabri likes this.
    "Vazduh trepti, kao da nebo gori. Da, sprema se oluja..."

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •