Da,jako,mrzim ljude koji kasne i s njima ne saradjujem. Samo jako lepim damama je dozvoljeno kasnjenje. NIKOM DRUGOM. Da, vicem,jer ti sto kasne ne cuju![]()
Da,jako,mrzim ljude koji kasne i s njima ne saradjujem. Samo jako lepim damama je dozvoljeno kasnjenje. NIKOM DRUGOM. Da, vicem,jer ti sto kasne ne cuju![]()
Potpisujem sve sto je dragon napisao...!![]()
Poslednja ispravka: banja (29.1.2011. u 21:15)
Meni nekad kažu da sam pravi japanac
Takođe ne volim kada neko kasni, a posebno kada pritom ne javi da će zakasniti i koliko. Trudim se da uvek stignem na vreme, ali nekad mi se naravno desi da zakasnim i u toj situaciji javim osobi koja me čeka i uz izvinjenje dam svoju najbolju procenu vremena dolaska.
Pozdrav.
Nazalost nisam pedantno tacan,trudim se da stignem na vreme ali uspesnost mi je ne veca od 50%,moram da priznam da vise naginjem mehanickom nego kvarcnom gledanju na vreme i tacnost,par minuta vise,manje za mene dovoljno dobro,ako je u okviru normalnih odstupanja do -6 sa tendencijom da se to nikada ne promeni,naravno i u obrnutom smeru sam tolerantan.
Cesto kasnim u skoli ili na bus![]()
Ali kad se nalazim s nekim ili vise njih uvijek sam tacan
@xxx
Ma da, koga briga za školu![]()
Ako dodjem na vreme to mi je kao da sam zakasnio. Volim da dodjem 10-15 minuta ranije.
Tačan u minut.Bar se trudim i najčešće jesam.Ako se nadate da ću doći ranije,varate se neću doći ni kasnije već tačno u minut![]()
Trudim se da uvek budem tacan gde god da dolazim,pa u skladu s tim uvek na dogovoreno mesto krecem bar desetak-petnaest minuta ranije kako bih sebi ostavio malo prostora za neke eventualne stvari koje bi mogle da me sprece da zakasnim.Ne volim da kasnim,mada se ponekad i to desava ako imam viska obaveza.Onda se u tom slucaju unapred najavim da oni koji me cekaju,znaju da cu zakasniti.
Da, trudim se da budem tačna i odgovorna.
Prihvatam kašnjenje do 10 - 15-tak minuta.
Bookmarks sajtovi