Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 10
Like Tree9Likes
  • 6 Post By VLADAN P
  • 1 Post By eee
  • 1 Post By eee
  • 1 Post By Elvedin

tema: Brainstorming

Threaded View

Mlađi član Avatar korisnika andrija86ze
    Član od
    16.1.2015.
    Lajkovi
    192
    Reputacioni uticaj
    11

Određen forumom Re: Brainstorming

Slazemo se u potpunosti, jasno mi je. Jako cesto u tim nekim konfliktnim situacijama ispadne na kraju uvek samo moja odgovonost za ishod.
    Evo konkretno da probam da objasnim, pisem iz svog ugla odnosno kako ja vidim stvari i kako sam ih doziveo: po prvi put u zivotu sam se zaposlio preko prijatelja (on me preporucio drugoj nekoj firmi). Dugo tragam za "normalnim" poslom (normalno radno vreme i da me ljudi ne iskoriscavaju). Prijatelj mi nahvalio tu firmu itd i verovatno mene nahvalio njima, nemam konkretan uvid u taj deo price. Pokusao u toj firmi da radim evo skoro 2 meseca i pre neki dan dam otkaz. Klasicna prica, prvu nedelju-dve sve normalno i ja pomislio konacno normalna firma pa od magacionera postadoh i kurir i vozac i potrcko i na kraju i sa majstorom otisao da u novom magacinu postavljamo neke profile kao nosece grede itd, a na pocetku mi nije ni nagovesteno da bih trebao tako da radim. Da su barem iskreno rekli treba nam covek za sve i svasta pa da dublje razmislim odmah na pocetku. I sad kad sam dao otkaz i objasnio ljudski i nadredjenima i tom prijatelju zasto mi i sta ne odgovara taj mi prijatelj kaze da ispadoh razmazen i neodgovoran, a sve kao nesto stalno brine za mene. Eto jbga, ukratko i sustinski...ne razumem kako sam razmazen i neodgovoran ako ne dozvoljavam da me hebu na svakom cosku i ako sam sve svoje poslove obavljao i skoro sve sto su mi nametnuli zavrsio, ali sam na kraju pregoreo i odustao od cele price.
    Izvinjavam se za dugacak post...
    Poslednja ispravka: andrija86ze (30.4.2021. u 14:05)

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •