CIA snajka CIA
CIA snajka CIA
sumnjao sam u zagorku, a plasio sam se da nije ciko.
da si ti nama tu, pa idemo sad na aeroplane...
![]()
Luger,anbeast- ma ne volim ja policiju,heh,ni blizu ali još manje volim k***enje!
Ovo s Rusima u Izraelu je bio doživljaj! Bilo je bakica koje su iglama probijale sebi put! Neprocjenjivo!
Nindže kod Striži-ja su bili VP AT Sokolovi. Fini momci,onako,baš fini!
Sto bi se reklo: Na iskustvoBilo je bakica koje su iglama probijale sebi put!
Sto jes-jes. Nema mnogo finijih kod nasNindže kod Striži-ja su bili VP AT Sokolovi. Fini momci,onako,baš fini!![]()
Kad smo ih (naivno) pitali iz koje su jedinice, rekose samo: Vojna policija(NIje nas slagao, ALI....
) Nigde nikakvih oznaka, samo je jedan, cini mi se imao na grudima veliko belo HT (mozda i HRT, sto bi bilo logicno (Hostage Rescue Team))
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Što se tiče bakica i ostalih koji nisu bili bakice,pa,bilo je došlo do toga da ih zamolimo da izađu ispred crkve na trg da se ponosamo k'o ljudi! Što reče jedan Crnogorac:"što je ovo jadan? Nema nas 300 ,a gužva ko u Kinu!" Ili drugi CG-ovac na ironičnu izjavu kako su Rusi suptilni:"jest,suptilni su ko ranjena međedica"! Elem,bilo je pravo veselo!
Ja sam vidio oznake na nindžama pa zato i znam da su Sokolovi u pitanju.
sto duze poznajem ruse, a tu ukljucujem i neke koji su se trajno preselili
u srbiju (ne jos u obimu kako bi to umeo da izvede arsenije carnojevic),
shvatam koliko je u rusiji covek zrtva ogromne zemlje i svega sto uz to ide.
nije za miting i za bataju ova prica, ali jeste nesto sto se uzima u obzir kada se
procenjuju rusi.
od srba takve stavove i takva razmisljanja kakva imaju rusi ne ocekujem.
da ne bude da nismo bar nesto ucarili od tolike rusije, da nije tolika i da rusa
nije toliko, ne bi bilo ni one fenomenalne hiper produkcije fenomenalnih ruskih satova.
Misliš(za Ruse):veliki smo,puno nas je pa možemo raditi šta hoćemo!
Može biti,ali mislim da je u pitanju nedostatak kulture ili valjda misle da je u crkvi isto kao u redu za hljeb(lako se desi da hljeba nestane)!
ne, ne, ne ...
za rusa pojednca vazi : mali si, nikoga nije briga, niko nece da ti pomogne, ako se sam izboris ziv si,
ako ne uspes, pa jbg, tako je moralo da bude...
za njih je srbija ultra humano drustvo, a znamo koliko primedbi na srbiju svako od nas moze da
prospe iz rukava, bez da razmisljamo.
zbog onog prvog su i nastala njihova neverovatna tehnicka resenja.
... ali i zaista nemilosrdna i neverovatna postupanja u nekim situacijama u kojima smo
mi, isto sloveni koliko i oni, mirni kao ovcice.
to u crkvi ti je odlican primer.
Postujem i volim rusiju i ruse.ne razumem uopste sta hocete da kazete o njima na osnovu par incidenata.velika nacija,istorija,tradicija i kultura.prosecan rus je i kulturniji i obrazovaniji od vecine evropljana a o amerikancima da ne pricam.jesu suroviji od nas ogromna je to zemlja treba se izboriti ali su i poslovniji i odlucniji.manje pricaju vise rade.morao sam ovo da kazem jer je pocela prozivka celog jednog naroda na forumu gde za to nikako nije mesto.
Bookmarks sajtovi