Da,da u pravu si,a ja ne znam kako mi je promakla fascinantna slicnost izmedju voditelja Top Gear-a i ovog slobodoumnog,nezavisnog i originalnog "novinara",koji pravi tako dobre,ali pomalo "uvrnute" testove satova.
Povlacim sto sam napisao do sada i pozivam da bude sto vise ovakvih testova,koji ce biti korisni svim ljubiteljima satova,kao i svima drugima,jer je to od neprocenjive koristi za covecansrvo,koju jedino ja do danas nisam video,ali eto...i meni su otvorene oci i nisam vise u zabludi.Bicu verni sledbenik ovakvih korisnih stvari.Cak cu uzeti svoj prvi sat koji je dosta star,ali neispravan i podvrgnucu ga testiranju,da bih dao svoj skromni doprinos.Naravno sve ce biti dokumentovano,mozda i u prisustvu nacuonalne televizije,ako budu hteli da se odazovu pozivu.
Hvala.na prosvecenju.![]()
P.S. Malo mi je nejasno ovo oko "novog svetskog poretka",ali nije vazno... shvaticu i to.|Jos sam mlad,uci se konstantno.
Registracija
Help

33Likes
LinkBack URL
About LinkBacks
,a ja ne znam kako mi je promakla fascinantna slicnost izmedju voditelja Top Gear-a i ovog slobodoumnog,nezavisnog i originalnog "novinara",koji pravi tako dobre,ali pomalo "uvrnute" testove satova.
Bicu verni sledbenik ovakvih korisnih stvari.Cak cu uzeti svoj prvi sat koji je dosta star,ali neispravan i podvrgnucu ga testiranju,da bih dao svoj skromni doprinos.Naravno sve ce biti dokumentovano,mozda i u prisustvu nacuonalne televizije,ako budu hteli da se odazovu pozivu.

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi