Serb, iskreno, srce me zabolelo bre !!!!Pa što ,čoveče, nisi našao neki sličan test na netu ? Uhhh , nema majke da bi ovo uradio ni sa onim QQ satom, što ne znam ni gde mi je ,jer se skoro pa raspao...
Što reče moj komšija, svaka čast na hrabrosti.![]()
Serb, iskreno, srce me zabolelo bre !!!!Pa što ,čoveče, nisi našao neki sličan test na netu ? Uhhh , nema majke da bi ovo uradio ni sa onim QQ satom, što ne znam ni gde mi je ,jer se skoro pa raspao...
Što reče moj komšija, svaka čast na hrabrosti.![]()
Serb, nisam znao da si sklon ovako rigoroznim testovima, ali mi je drago što si zadovoljivo svoju znatiželju i podelio rezultate i ODLIČNE fotke sa nama.
Jedno znam, moje satove više nećeš dirati, opasan si za okolinu...![]()
Kuku... a ja naivan, dogovaram sa sa njim za kafenisanje.Moraću da vežem sat lancem za ruku ili da ga ostavim kod kuće.
Nadam se da Serb neće nositi testeru ukoliko se opredelim za prvu varijantu![]()
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Nešo, super lepak je elegantnije rešenje.![]()
Ovaj... super lepak se u kombinaciji sa drugim predmetom može skinuti pomoću onog majstorskog skalpela.
Možda je bolje naći se s njim kod nekog uličnog sata. Takav je bar prikačen za asfalt, a u okolini ima sanduka za sladoled. Dušu dalo za testiranje![]()
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
@ Hvala
@Bajker nisam primetio neka odstupanja
@Baki hahahah znao sam da ce dusa da te boli , veruj mi da sam se tebe odmah setio
@ Neso Vladane Ne brinite sledeci put na vidjanje nosim kiselinu da vidimo da li ce to izdrzati npr Damsko
Inace ideja je potekla , bas zbog nekih testova i rasprava na forumima, u kojima kazu da komandirski moze da izdrzi gazenje tenkom, a posto tenk nemam odlucio sam se za blazu varijantuSta cu kad verujem u ruse
Mislim da vise necu da eksperimentisem
![]()
Samo ti skuvaj burazeru ne brini pojesce se
Evo jednog klipa o testuMislim da vam je test poznat
Ovaj klip je radio moj brat , bice ih jos, ali ne tako ekstremni i sa drugim satovima
Ovo je njegov mali poklon vama
Svaka cast tvom bratu, pretpostavljam da se sat ispravan i da je nastavio da radi bez greske
Dobra ideja za kuvanje,mogao bi da nam skuvas jednu SAT CORBU![]()
Bookmarks sajtovi