Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 33
Like Tree121Likes

tema: Seiko snm009, a.k.a. white samurai

Threaded View

Istaknuti član Avatar korisnika 23jewels
    Član od
    9.10.2010.
    Lajkovi
    7987
    Reputacioni uticaj
    232

Određen forumom Re: Seiko snm009, a.k.a. white samurai

Iluminacija je seikova, standardno dobra.

Na ruci sat stoji zaista prelepo. Zahvaljujuci obliku kućišta, koje savrseno prati oblik ruke (barem moje), i zadnjim linkovima narukvice koji prate oblik lugova, sat uopšte "ne beži" na ivicu ruke.

Sat je prvi put predstavljen 2004-e godine, a već početkom 2008-e je povučen iz proizvodnje, prvo čelična, pa zatim i titanijumska verzija. Razlog za to zna samo rukovodstvo kompanije seiko. Ja, kao kupac, ne mogu da se ne zapitam zašto je seiko povukao takav potez, prvenstveno zato što je sat u tom trenutku uživao veliku popularnost i zbog toga što trenutno na tržištu nema ni jedan sličan model. Takodje, ne mogu a da se ne zapitam kakvu bi tek popularnost stekao model da su odlučili u njega ubaciti 6r15 mehanizam.

Na kraju ću samo reći da sam ja satom oduševljen, i da predstavlja zaista odličnu kupovinu, ukoliko vam se ukaže prilika. Povlačenjem samuraja sa proizvodnih traka, cena polovnih modela je krenula vrtoglavo da raste, tako da je sasvim normalno da su cene danas polovnih više nego dok su se proizvodili. Pogotovu titanijumska verzija.

Ovo kratko predstavljanje sata nemojte gledati kao test, jer samuraj ima zaista dosta detalja o kojima bi moglo da se piše. Ovo je više upoznavanje sa satom, jer model nije toliko čest i mnogi nisu previše upoznati sa istim.

Ovaj model, koji se nalazi u mojim rukama, prešao je polovinu Azije,i dobar deo EU, dok nije stigao kod mene. Iskreno, čekanje se isplatilo. Koristim priliku da se javno zahvalim velikom prijatelju VLADAS-u, koji mi je i pored svojih obaveza, kako poslovnih, tako i privatnih, nesebično pomogao prilikom preuzimanja istog. Hvala Vlado, živ bio..
    Poslednja ispravka: 23jewels (24.6.2013. u 19:12)

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •