Citat milan milanovic kaže: Pregled poruke
skup je creation, juce sam gledao na higuchiju, ako mozes kod nekog u eu da ti stigne ali ako uzimas paypalom, onda oni salju na adresu na koju je registrovan nalog

znaci samo eu, ni evro dazbina, steta da ti ovi nasi otmu 100evra na pravdi boga
Samo da proverim da li sam ovo dobro razumeo, ako sat za mene kupi neko iz Nemacke ili npr Hrvatske nece platiti nikakve dazbine samo cenu sata od 320 eur???

Citat ckvrlj kaže: Pregled poruke
Ja sam sumo uzeo od higuchi-ja, mislim da je kod njega najjeftiniji. Sve preporuke za njega i za sam sat.
Računica ti je dobra, ja sam platio tačno 100e carinu i pdv. Što se tiče niže cene na pošiljci, mislim da to više ne pali. Meni je higuchi stavio cenu od 20.000 jena umesto 46.000 koliko stvarno košta, ali nije prošlo, tražili su mi neki dokaz koliko sam sat stvarno platio. Mada ne košta ništa da probaš, možda ja samo nisam imao sreće.
Što se tiče Visodate-a, savetujem ti da sat probaš pre kupovine. Ja nisam i taj sat je za mene najveće razočaranje do sada.
Bio si brzi od mene vec sam ti poslao poruku na pp Sto se tice Visodate probao sam ga vise puta i i sto se i ja plasim da mi ne dosadi brzo, a sat kupujem uvek sa namerom da ga ne prodajem, pogotovo ovaj jer ce biti poklon