Baci pogled na kupujem-prodajem, tamo sam video pre neki dan nov Visodate za 270e.
Ako budeš naručivao Seiko sa Creation-a, samo ih zamoli da naznače manju cenu, tako da izbegneš carinu i porez. Sigurno će ti izaći u susret!![]()
Baci pogled na kupujem-prodajem, tamo sam video pre neki dan nov Visodate za 270e.
Ako budeš naručivao Seiko sa Creation-a, samo ih zamoli da naznače manju cenu, tako da izbegneš carinu i porez. Sigurno će ti izaći u susret!![]()
Skuplji ti je na Creationu, bolje idi na Higuchi, mislim da je kolega Ckvrlj preko Higuchi ili Seiya narucivao pa pitaj njega oko detalja, mada mislim da ce ti i jedan i drugi prodavac staviti manju cijenu ali ko zna hoce li to proci
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
@Bigmag Znači ponudu na KP si dobro prostudirao!Bio je i jedan beli, ali verujem da si i njega video...
Nisam znao da je Creation toliko skuplji.![]()
Ma da ti Japan made su mi skuplji nego na japanskim sajtovima, i ja kad sam uzimao Seiko SARZ005 uzeo sam ga sa Creationa 40e skuplje jer nisam mogao da uplatim novac u Japan, nesto vezano za karticu je bilo, valjda problem do banke
skup je creation, juce sam gledao na higuchiju, ako mozes kod nekog u eu da ti stigne ali ako uzimas paypalom, onda oni salju na adresu na koju je registrovan nalog
znaci samo eu, ni evro dazbina, steta da ti ovi nasi otmu 100evra na pravdi boga
mislim da moze preko higucija i bez paypal-a, bar je moglo prije. Ma kakva EU salji u cg ovi su lijeni da to pogledaju![]()
Bookmarks sajtovi