Čestitke Tiho. Lep prikaz, sveobuhvatan. Kvalitetne fotografije. Svaka čast.
Čestitke Tiho. Lep prikaz, sveobuhvatan. Kvalitetne fotografije. Svaka čast.
Tiho cestitke, kao i do sada vrlo objektivan prikaz sata propracen vrhunskim fotografijama!
Sumo je extra! Jedan od najljepših Seiko modela. U ovom cjenovnom rangu se uvijek može naći zamjerka pa tako i kod Suma. Narukvica i njena širina su mi super ali datum bi trebao biti centriran "u bocu"! Ta greška se nađe ponekad i mogla bi se svrstati u one "rađeno ponedjeljkom"!
Elem,opis je odličan i hvala na njemu!
Si,u centru prozorčeta!
Vidio sam jedan Sumo gdje je to baš primjetno- četvrtina datuma se ne vidi!
Mis'im,to je Prospex ,a ne Seiko 5! A Seiko inače ima odličnu završnu obradu pa mi nije jasan takav propust kod ovakvog modela.
Bez obzira,Sumo je odličan sat i sa malo sreće dobije se savršen primjerak.
Koji je najpovoljniji nacin za kupovinu SBDC001 (crni Sumo)?
Gledao sam kod Higuchi-ja je oko 330 EUR sto je ok cena, ali na nju treba dodati carinu i porez sto je oko 100 EUR dodatnih troskova?!
Mogu li se satovi iz Prospex serije kupiti negde kod nas u okruzenju ili iskljucivo poruciti iz Japana?
Uzmi plavi! Pa da mi ga prosledis kad ti dosadi![]()
Koliko ja znam novi iskljucivo iz japana, ima ih i na Creationu, ali opet te ceka carina i porez
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Nekako mi se crni vise dopada, a posto to treba da bude poklon za vencanje onda nece nigde iciImam i jos i Visodate u planu ako uspem da ga nabavim po pristojnoj ceni. Jesu potpuno razliciti satovi, ali oba mi se svidjaju i malo vise naginjem ka Seiku.
Tako sam i mislio, nego rekoh da pitam mozda neko zna nesto sto ja ne
U svakom slucaju da li je neko porucivao od gore pomenutog gospodina, mislim da ima najbolju cenu za Sumo. Kako to ide sa porezom i carinom da li je moja racunica od jos jedno 100 eur dobra?
Baci pogled na kupujem-prodajem, tamo sam video pre neki dan nov Visodate za 270e.
Ako budeš naručivao Seiko sa Creation-a, samo ih zamoli da naznače manju cenu, tako da izbegneš carinu i porez. Sigurno će ti izaći u susret!![]()
Bookmarks sajtovi