Pazi,narukvica je,a dizajnera bi trebalo.........
!
Sat je ekstra i veličina je interesantna!
7T32 standardno pouzdan kao i sva 7T linija - znači sve 5!!!
Opis je![]()
Pazi,narukvica je,a dizajnera bi trebalo.........
!
Sat je ekstra i veličina je interesantna!
7T32 standardno pouzdan kao i sva 7T linija - znači sve 5!!!
Opis je![]()
Pa,to druže Dalibore.
Iskreno i konstruktivno.![]()
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Kakva recenzijaPazi da ne uletiš 200 na sat u krivinu...mislim, vuče....narukvica.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Vazda iskreno prijatelju Vladane!VLADAN P:97181 kaže:
![]()
Vladane, konačno recenzija sa tvoje strane, zaista su mi nedostajale, a i ovoga puta kao i do sada si me dobro nasmejao.
Sat stvarno vredi svaki Euro cent koji si za njega dao, a drago mi je što sam imao privilegiju da budem jedan od prvih ljudi koji je taj sat video i dodirnuo odmah nakon kupovine, bila mi je velika čast.
Svima koji još uvek nisu pročitali Vladanovu recenziju izvanrednog Seika neka to učine odmah, garantujem da će im ulepšati dan.![]()
Posto to niko nije pomenuo, evo ja da kazem: Kakav opis! Stvarno si mi ulepsao dan!
Stvarno, savrseno nepotrebno ispoliran srednji deo narukvice....
Jel ono sa dragom, pismima i Japanom Balasevic?![]()
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bookmarks sajtovi