Evo nesto odlicno cak mislim da je i luksuznog kvaliteta radise o austriskoj firmi sa dugackom tradicijom "HIRSCH" inace ovaj brend datira od 1765 godine evo kako izgledaju njihove narukvice "Racing Watch Band" a cena je 39 dolara mislim da cu naruciti jer mi deluje kavalitetno u odnosu na cenu ! [IMG][/IMG]
![]()
Registracija
Help

59Likes
LinkBack URL
About LinkBacks
[/IMG]

Odgovor sa citatom

U Cvijicevoj me trola omaši za par santimetara, zatim se mačjim skokom spasih policijskog automobila, dole, na domak 29. novembra i na kraju srećno uđoh u 16icu i zaputih ka Merkatoru. Tu sam iskulirao i dalje mi nisu pretile pogibelji. Evo me u sigurnosti doma svoga. Mogu bez opasnosti da tugujem
Čudan splet okolnosti oko tog Seika. Slučajno nabasah na temu, dopao mi se sat, ali sam odmahnuo rukom u fazonu: skupi su i relativno retki, u roku od dan ili dva upadam kod casovnicara da skupim Lotusa sa servisa i vidim - "bikonju"
Nekako sam osećao da vlasnik ne zna šta ima i izgleda da sam bio u pravu (na osnovu majstorove priče). Ili samo želim da verujem u to?. Verovatno je ispuštena prilika da se dodje do dobre lovine vrlo povoljno. Hvala, VladaneP što brineš

Bookmarks sajtovi