Re: SEIKO 6138 0040 " Bullhead"
Evo nesto odlicno cak mislim da je i luksuznog kvaliteta radise o austriskoj firmi sa dugackom tradicijom "HIRSCH" inace ovaj brend datira od 1765 godine evo kako izgledaju njihove narukvice "Racing Watch Band" a cena je 39 dolara mislim da cu naruciti jer mi deluje kavalitetno u odnosu na cenu ! [IMG]http://i407.photobucket.com/albums/p...j/SSCN7102.jpg[/IMG]http://i407.photobucket.com/albums/p...j/SSCN7104.jpghttp://i407.photobucket.com/albums/p...j/SSCN7105.jpg
@Sima The Brave: Konačno, sutra ću probati da udjem u trag tom "bikonji". Prvo sam bio zauzet, onda praznik.... U svakom slučaju podnosim izveštaj.....
Auh komsija Walter pa ti definitivno imas jako lepu i kolekciju satova koji su odlicno ocuvani i retki. Ovde na Kosovu ima bas dosta Seiko satova u prodaji. Ostavili ovi tzv oslobodioci od preko bare:) Svaka cast....
Aaaaaaaaaaa.....ne mogu da verujem! Tek danas odoh kod casovnicara i saznadoh da je musterija X pokupila svog Bullheada juce, da je on kesicu sa reversom bacio (sto bi je i cuvao), i da nema kontakt. Koliko sam razumeo, ( majstor je bio nesto konfuzan, a ja besan) Mr. X "The Bullhead owner" je pitao nesto u stilu: "koliko bi mogao da uzmem za ovo?". Aaaaaaaaa.....
PS. Bio je braon bullhead. Toliko sam razocaran da sam morao da vam kazem odmah. Idem ulicom i pisem ovo, daj boze da me ne ubije neki auto
Citat:
anbeast kaže:
Idem ulicom i pisem ovo, daj boze da me ne ubije neki auto
Druže,živ li si? Reci nešto :ahhhhh:
Ha,ha... safe and sound.:hello: U Cvijicevoj me trola omaši za par santimetara, zatim se mačjim skokom spasih policijskog automobila, dole, na domak 29. novembra i na kraju srećno uđoh u 16icu i zaputih ka Merkatoru. Tu sam iskulirao i dalje mi nisu pretile pogibelji. Evo me u sigurnosti doma svoga. Mogu bez opasnosti da tugujem:cray: Čudan splet okolnosti oko tog Seika. Slučajno nabasah na temu, dopao mi se sat, ali sam odmahnuo rukom u fazonu: skupi su i relativno retki, u roku od dan ili dva upadam kod casovnicara da skupim Lotusa sa servisa i vidim - "bikonju":man_in_love: Nekako sam osećao da vlasnik ne zna šta ima i izgleda da sam bio u pravu (na osnovu majstorove priče). Ili samo želim da verujem u to?. Verovatno je ispuštena prilika da se dodje do dobre lovine vrlo povoljno. Hvala, VladaneP što brineš:cheers:
Ja sam ti ko Bata Stojković u "Ko to tamo peva". Ono: "E, ovaj čovek je neuništiv..."
pozz svima... nisam bio dugo ovde(na forumu) ali resih nesto da potrazim i evo gde sam dosao, znaci nisam mogao da verujem da sam naleteo na ovakav sat. Za ovaj sat sam mislio da je samo obican sat i nista vise(uvek me je fascinirala njegova glomaznost i izdrzljivost), citajuci ovu celu temu svatio sam da je sto se kaze to ipak Satcina i po izgledu i svemu... e sad ide ono zasto sam se odlucio javiti, takav sat poseduju moj tata i teca. Teca je kupio oba u Japanu davnih 7-80tih godina kad se putovalo i kad se imalo para, jedan je sacuvao za sebe a drugi je pripao mom ocu. U to vreme teca ga bas i nije nosio, dok za razliku od njega moj tata ga nije skidao sa ruke, svi su ga poznavali u to vreme kao onaj sa velikim satom!!!!(zato sam i napisao Satcina,slikacu sat cim budem u prilici) da vidite da sat nije cuvan ni malo, znam samo da je isao samo nekoliko puta na ciscenje, e sad povodom ovog sto sam procitao i sve, ne daj boze da je neki sajdzija zamenio nesto jer bi mi bilo mnogo krivoo... Naravno sat je braon, sa crvenom-narandzastom sekundarom, metalnom narukvicom i za mene karakteristicno jednom gravurom od ogrebotine stakla dubine 1mm :)...
ali bice ok trazicu od oca da mi ga pokloni, jer mi se svidja ovaj pokusaj sa koznom narukvicom... hehe ziveli javljam se uskoro cim obavim to
^ srećniče! :D
postavi slike sto pre!
btw, dobrodošao na forum! :)
Errorsb
More,bolje da ti teča pokloni svoj :D